KxL Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 z tym dworcem gdańskim to chyba troche mylace.Tak chyba bedzie najlatwiej: http://www.orbis.pl/index.php?s=83,0,422&h=78 a co do parkingu...to obok metra ratusz jest pizzeria (chyba pizza Hut). Mi sie udawalo tam znalesc miejsce.
Shalivan Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 miało przyjść na maila potwierdzenie rejestracji ? i tak by the way ile osob już sie zarejestrowało jak mozna wiedzieć
piksar Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 pytałem - nie będzie potwierdzenia mailem
Shogun 3D Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Z tym samochodem, to ja nie wróżę taniego parkingu w centrum, a znalezienie miejsca graniczy z cudem.
Shalivan Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Przesadzasz Shogun już 2 razy parkowałem na cały dzień pod pałacem kultury za free :D
Marcin Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Przesadzasz Shogun już 2 razy parkowałem na cały dzień pod pałacem kultury za free :D Na parkingu policyjnym ? ;] mnie oczywiscie nie będzie, także licze na jakieś foty dobre.
piksar Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Właśnie - znak rozpoznawczy Wrocławiaków - canon350D
Shogun 3D Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Po tym Canonie bedzie można rozpoznac podczepionego do niego operatora. Dla niewtajemniczonych będzie to zapewne Tweety. Nalezy się jednak upewnić, bo takie aparaty nie przywiązują się trwale do włascicieli. Shalivan: faktycznie, pod pałacem samochody kradną na tyle często, że jest spora szansa na znalezienie miejsca...
piksar Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 No to jest parking pod PKiN czy nie ma, nie wiem czy mówie naprawdę czy polewacie sobie ? Nie chce krażyć 2 godziny po Warszawce. Najlepiej jak byście dali (pisałem wużej) namiar na jakiś markecik w promieniu kilometra/dwóch i podali nazwę ulicy - to wbije sobie do gpsa i dojadę jak po sznurku
Marcin Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Panowie, zrzuta po 3 zł i macie płatny parking (podziemny) w tym hotelu, cena 15 zł dla uczestników konferencji
arcade Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Heja Myślę że po pokazie parę osób będzie chciało skoczyć gdzieś na miasto i obgadać wrażenia przy kufelku zimnego piwka :) W centrum warszawy raczej nie będzie problemów ze znalezieniem wolnego lokalu, ale dobrze by było jakbyście się zastanowili już teraz czy będziecie mieć na to czas i czy chcecie uderzyć na piwko / kawę / czy np. do jakiejś restauracji po pokazie i dogadać w swoich małych grupach (do kiedy możecie zostać itp.) Ja pewnie długo nie będę mógł posiedzieć, bo o 23.30 mam ostatni autobus do Pna, a chciałbym wrócić jeszcze w środę, żeby w czw. już nie opuszczać kolejnych zajeć :) pozdro
piksar Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 ja bym chciał wyruszyć najdalej koło 18 (niestety) so drużyna z Wrocka też (nie mam wyjścia) spotkania towarzyskie, bruderszafy i inne trzeba wpleść w meeting zresztą połowa będzie o Maya to można iść na piwo.
kurt_hectic Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 własnie, deklaruje siebie i 2 znajomych ....aha i jesli ktos nie chce ogladac mojej zakazanej paszczy to ma problem ;) pozdro LeRu :o ps. na powaznie to kto w game arcie pracuje? bo pogadal bym sobie jak sie innym maniacom powodzi , itd.
mrkrzysiek Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 więc tak ja będę na 8:14 albo 9:00 godzinę na wschodnim potem musze się jakoś dostać się do hotelu i jestem już wasz :P ostatni pociąg mam 23:20 ale wolał bym wcześniej do domu zjechać ale Ziomuś jak cos chętnie pójdę z tobą na piwo :)
Ardeni Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Jutro będę wiedział czy też jadę :D jedzie ktoś jeszcze z zachodniopomorskiego?
Tomek Kosiorek Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 no tu do juterka- fajnie; od czasu dtm nie byłem na żadnej imprze
MF Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 A wiec panowie, planujemy jakies dluzsze spotkanie po Roadshow :) ?... Bo mamy mozliwosc powrotu o 19:30, a pozniej dopiero o 7. wiec jak cos to jestesmy otwarci na propozycje ;)
tweety Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 malefatal: teoretycznie pokazy kończą się około 17:30 więc możemy zaraz po tym skoczyć na małe bro :) my wracamy około 18-19 więc jest czas :]
j4ck Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Co prawda się nie udzielałem na forum zbyt wiele, ale chętnie gdzieś wyjdę na piwko :)
PAINbringer Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Mam nadzieje, że zdążyłem z tą rejestracją ;] ja wszystko robie w ostatnim momencie. Swoją drogą to jestem ciekaw na jaką skale jest ta impreza / ile będzie ludzi - porównaniem jest tu dla mnie wciąż DTM'04. W każdym bądź razie na pewno opłaca się przyjść i zobaczyć nowego 3ds maya
Ardeni Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Ok to ja wpadam na impreze, do zobaczenia jutro. TO moja pierwsza impreza z max3d.pl, zobaczymy jak będzie
piksar Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 my wracamy około 18-19 więc jest czas :] 18-18.15 maksymalnie
kurt_hectic Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 sory, ze wprowadzilem w blad ;( jest kilka ibisow w wawie..... ->
arcade Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Ja jeszcze dodam od siebie: ta mapka wydaje mi się być bardziej czytelna ;) do zobacznia jutro :)
j4ck Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 3ds max 9 zapowiada się baaardzo dobrze, szczególnie imponująca jest szybkość :), ale Tygrysek i tak był najlepszy :D Tym bardziej pokaz mi sie podobał bo mam teraz iPoda :)
PAINbringer Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 A ja złupiłem koszulke i smycz autodesk, więc się chyba również opłacało przyjść :D A tak na serio to prezentacja nowego 3dsmaxa mnie mile zaskoczyła. Spodziewałem się tylko kilku zmian kosmetycznych (tak jak bywało wcześniej) a wreszcie doczekałem się porządnej obsługi wyświetlania w wieportach - włączając w to integracje z wyświetlaniem zgodnym z aktualnymi silnikami RT (kluczowanie dof'a - bajer :))
adek Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 No prosze. Widze pojawiaja sie pierwsze posty z wrażeniami z imprezy. Super. Czekam na tweetiego i fotorelację :)
brumugun Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 Też poprosze o jakieś fotki , ciekawostki, cokolwiek, bakcyle mnie dopadły i nie mogłem przyjechać.. ;/ ****... o maya coś napiszcie...
chveti Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 Tym bardziej pokaz mi sie podobał bo mam teraz iPoda :) Leru też był :D?
max_1989 Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 No i wróciłem :) naprawde warto było przybyc :) mnóstwo darmowych gadżetów (przejściówki d phonów, notesy, kartki, katalogi, broszurki, płytki, koszulki) ponadto mnóstwo jedzonka :) Można było sie wiele ciekawego dowiedziec o softach t.j 3ds max (specjalnych rewelacji nie ma, aczkolwiek czesanie włosków w viewporcie wygląda ciekawie, ponadto dla game-art'owiczów wydaje sie interesujący "silnik" renderujący w viewporcie); maya (akurat wtedy byłem z koniem na pizzy :] [maya4ever :D]; motionbuilder 7.5 (tutaj był chyba najprzyjemniejszy pokaz :) wiele ciekawych rzeczy sie odbyło ale o tym pewnie bedzie w relacji naszych reporterów :), + kilka innych softów m.in combustion. Naprawde było warto :) pozdrawiam.
streaker Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 max -> wspominali może coś o combustionie 5 ?
mrkrzysiek Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 streaker nie nie było mowy o combostion 5 przynajmniej ja nic nie słyszałem:) chveti Leru był:) max_1989 teraz już wiem kto ma moją koszulke:P co do maxa to nic nie pokazali czgo nie mozna zobacyzc na autodesku będe miał czas to dam jakies 20 minut z pokazu mayi
Shalivan Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 No ja też już jestem. musiałem niestety po combustion wyjść ale było spoko A kto wygrał IPoda ? :P
mrkrzysiek Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 niewiem nikt z forum :( co potwierdza że losowanie było ustawione:P
Destroyer Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 będe miał czas to dam jakies 20 minut z pokazu mayi mrkrzysiek nagrałeś kawałek pokazu? to dawaj dawaj bo nie wytrzymie :P
mrkrzysiek Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 mam jakies 20 minut ale tylko z mayki jutro wieczorem postaram się dać gdzieś na serwer bo dzisiaj już mi się nie chce:P
-=S3B=- Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 Na mnie najwieksze wrazenei zrobil pokaz combustion - gosc fajnie wyjasnil co i jak nalezy robic - taki tutek na zywo. Nie bylem niestety a pokazie MB bo musialem pojawic sie w pracy:( Impreza jako calosc zrobila na mnei bardzo pozytywne wrazenie i mam nadzieje ze podobne akcje beda organizowane znacznie czesciej w tym naszym kaczogrodzie;] pozdro S3b
Szymeq Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 :) tak duzo dobre dzisiaj bylo:) gratuluje tym co wygrali iPody no i pozdrowka dla ludzi z ktorymi bylem na expresowym piwku:D:D Shogun 3D zrehabilitowales sie dobrym lokalem po tym lazeniu;):P pozdrawiam
MaGuu Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 Tym bardziej pokaz mi sie podobał bo mam teraz iPoda :) No to jednak ktoś z forum wygrał iPoda :D Dawac no tu foty :)
Pionier Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 hehe jak dla mnie nowe bajery w maxie to jest spora rewelacja w porownaniu do wczesniejszych wersji ;) mi sie impreza podobala, gratki dla organizatorow, tych ktorzy dostali iPody i pozdrowienia dla tych z ktorymi slowko zamienilem :)
kurt_hectic Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 hi, no my konczylismy po 23. SZKODA, ze sie polowa zmyla tak wczesnie ;( , chyba odbilismy sobie z nawiazkach te nudy co na koncu byly. mialem nadzieje, ze LeRu mnie bardziej zjedzie i wogule... bo tak na prawde tyle co byliscie to nic nie pogadalismy, nie poznalismy sie ;(.... NEXT TIME. z mojej strony jeszcze dzieki dla ludzi co lacznie byli po 20 godzin w pociagach i autkach ( slask, pomorze), ze im sie chcialo! spacccccccc text wieczoru: "ej z tego da sie zrobic myszke na maca" ;)
Vorek Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 Jestem :] Warto było tłuc się pół polski :) Było ciekawie, fajnie było Was poznać, pogadać trochę, szkoda że nie mieliśmy czasu dłużej posiedziec w Warszawie. Więcej fotek i nieco więcej napisze jutro, teraz po 36 godzinach na nogach pora iść spać:) Odrazu mała prośba, niech każdy się jakoś zlokazliuje na zdjęciu, bo szczerze się przyznam że nie wszystkich kojarzę, naprawdę sporo ludzi się zebrało, nie spodziewałem się że aż tyle nas tam będzie :) Pozdrawiam
Leru Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 Fajowa impreza. Dużo ludzi, fajnego softu itd. Na mnie największe wrażenie zrobiło mokey. W maxie nie ma nowości cząsteczkowych więc nie jest taki ultra zadowolony ;) Mayki nie widziałem, combustion też było ciekawskie, a MB zaciągam już triala ;) W Tweetym obudził się prawdziwy paparazzi podczas losowania iPodów :] Sam jestem ciekaw co tam w kartach pamięci piszczy. chveti -> był i iPoda nie wygrał ;) ale poczekajcie, za rok będzie mój :] kurt_hectic -> pogadalibyśmy więcej ale rozumiesz, autobusy nie czekają ;) i tak jakbym był minutę później to bym już w Wawie został na noc ;) Kevin Booth miał genialny akcent! No i w końcu poznałem osobiście kilka osobistości tego forum co było dla mnie nie lada zaszczytem :) pozdrawiam wszystkich obecnych i do następnego A tu podpisałem zdjęcie. Panów których nie podpisałem proszę o wybaczenie, najzwyczajniej w świecie albo nie pamiętam albo nie poznałem. (btw. "rewelacyjnie" wyszedłem ;) )
adek Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 Super. Tutaj prośba do Was o stworzenie osobnego wątku na forum. Może zmontuje sie później z neigo artykuł na główną, aby nie zginął gdzieś w natłoku innych wątków :)
arcade Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 Hello :D dzięki wielkie za imprezę i czas spędzony razem, pozdrawiam wszystkich co skoczyli z nami na piwko no i resztę też, spoko było was zobaczyć "na żywo" :) Max 9 niczym specjalnym mnie nie zaskoczył, ogólnie w tym roku jestem raczej sceptycznie nastawiony do nowej wersji - poza obsługą 64 bitów nic wybitengo się nie ukazało. Ale ogólnie pokaz spoko, dzięki wielkie dla organizatorów, ci którzy nie byli niech żałują :) pozdrawiam lekko zawiany po wieczornym piwie ziomuś :) edit -> buehehe - teraz jak zobaczyłem podpisaną przez Leru fotę to widzę że 1/3 osób myliłem z kimś innym :) np - byłem przekonany żę piksar to kannu, a kannu to piksar :] tak to jest jak się ludzi tylko z awatarami kojarzy :]
krzyhhh Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 hehe no fajno:D pozazdrościć wypadu ;) opiszcie foto bo poza piksarem, leru:* , tweete, vorek, shogun ,pionier , MF(?) nie poznaję :) serio wszyscy tam to 3dsmax ? Oo
KLICEK Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 o bardzo fajne zdjecie :) onawet poznaje kilkanascie osob lol:)
Rekomendowane odpowiedzi