Lucek Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 Sorry że wskazuje piosenkę w ten sposób ale tylko słyszałem ją w radiu przez 15 sekund :) Zgrana partia to wokal. Spiewa ją kobieta głosem o bardzo ciemnej barwie. To refren może ktoś zna. LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 Reanimator - Enjoy, tak zgadza się, to jest cały utwór ale początek jest zaporzyczony, chodzi i pierwsze kilka sekund, a co do jakości muzy, no cóż, znam dobrze jego twórczość, ten głos ma tak brzmieć właśnie, zresztą tu masz linka, jest tego więcej, polecam bo facet tworzy bardzo specyficzną muzykę ;) http://www.cabaret.net.pl/webpagefolder/audiovideo.htm Mrkrzysiek - no właśnie ja gościa troszkę znam, ale nie chce się przyznać ;) Cruzh3r - dzięki! zaraz sprawdzę, bo cholera mi się nie udało samemu dojść ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Kolega taki kawałek usłyszał na jednym serwie cs 1.6 i nie może rozszyfrować tekstu żeby tytuł znaleźć: http://w899.wrzuta.pl/audio/0MOBLkXbrn2/newmuza Pomożecie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 haha :D tam po prawej masz podobne piosenki :P trza bylo kliknac w pierwsza lepsza :D http://www.youtube.com/watch?v=ywvQlB1Ym8A&feature=related 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 Dzięki Kamil w imieniu kolegi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 Cześć. Zna ktoś z szanownych kolegów tytuły tych utworów? http://w320.wrzuta.pl/audio/6YMFboIwGPl/cotojest_02 http://w320.wrzuta.pl/audio/26IByuKetVB/cotojest_01 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 Lis no idea A moze ktos moj problem rozwiaze http://www.youtube.com/watch?v=CppBykdI4gw&NR=1&feature=fvwp pisze ze pochodzi z onetrackrecordings i ani w audioswitchu tego nie ma ani w ich kanale :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 (edytowane) Lis - co to jest 01 to Ernesto vs Bastian - Laser Brain co to jest 02 The Face Vs Mark Brown & Adam Shaw - Needin U obie wersje mogą być jakimiś przeróbkami:) Kamil.ochel może to? Steve Angello - Isabel Edytowane 5 Sierpień 2009 przez mrkrzysiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 Niestety nie :( hmmm btw Steve jest fajny ^^ a i bit podobny edit: oł yea znalazłem... ale ze mnie matoł. wystaczylo wejsc na ich strone a potem na amazon.com i tam sa przeciez probki ^^ Filthy Rich - Dirty Beat (ercola remix) i tak dzieki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 mrkrzysiek -> Dzięki wielkie :D Od dawna szukałem tych tytułów. Rep poleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 15 Sierpień 2009 Share Napisano 15 Sierpień 2009 Lucek - trzymaj http://www.youtube.com/watch?v=8srgfw7GDkM ta pani to Kylie Minogue, heh. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Sierpień 2009 Share Napisano 15 Sierpień 2009 Luki Luki: Dzięki:) dziwne że poznałeś hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Dobrze zagrales, w sumie jesli slyszales tylko krotki fragment i go tak dobrze zapamietales to szacung;). A z drugiej strony powinienes dostac opr ze tego nie znasz;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Nuciłem go cały dzień zanim dorwałem się do kompa żeby nie zapomnieć hehe w sumie się opłaciło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 http://www.youtube.com/watch?v=nSShFJccuDw&feature=related 4:52 ma jakiś tytuł ta pogrzebowa melodia w trakcie której w 90% filmów powiewają amerykańskie flagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Chyba „Amazing Grace” - http://pl.wikipedia.org/wiki/Amazing_Grace [klik] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Cześć, Dziękuję. :) Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pauluska24 Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Może mi ktoś pomóc??? Szukam piosenki, którą śpiewał Michael Jackson po powodzi w latach 90. Taka spokojna, smutna... na końcu refrenu było: ''for you and for me'' Bardzo będę wdzięczna za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Może mi ktoś pomóc??? Szukam piosenki, którą śpiewał Michael Jackson po powodzi w latach 90. Taka spokojna, smutna... na końcu refrenu było: ''for you and for me'' Bardzo będę wdzięczna za pomoc :) MICHAEL JACKSON - Heal The World Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xdiablox Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 przed chwilą w esce leciała taka piosenka w której jest moment jak tłum śpiewa alaj lalaj i w refrenie też to słychać. Zna to ktoś?:) ta piosenka to Polarkreis 18 - Allein Allein x D POZDR . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sliwek73 Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Bardzo proszę o pomoc. Mianowicie szukam pewnej piosenki. Jest ona śpiewana przez kobietę, w refrenie słychać charakterystyczne "u u u" śpiewane jakby przez chórek. Piosenka ma szybki rytm. Wiem, że to mało, ale jeśli ktoś wie co to za piosenka niech pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kapsel09 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 jak się nazywa oryginał tej piosenki http://radiochlew.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMzg2NCx1dHdvciwyNTY4NzYuaHRtbA== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Obstawiam że shazza albo podobne klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Sory ale ja k... nie wiem skąd wy się ludzie bierzecie, i żeby jeszcze wjeżdżać tu z takim gówniarzerskim badziewem. Zlitujcie się i po prostu nie odpowiadajcie na pytania jednopostowców w dodatku zarejestrowanych w dniu napisania tego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 wie kotoś może co to jest pierwsze 15 sekund tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Dash Berlin, Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Dziękuję :) wiedziałem że będzie na ich kanale ale tych video jest za dużo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 to znany track, także nie musiałem szukać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 UUaaaa transiarzy tutaj mamy? to może będę dawał znaki kiedy będzie dobra biba trance we Wro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 z tego co wiem to nie jest nas tutaj mało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 23.10.09 Urban Decay 3 - duży trance'owy event się szykuje we Wro' (kiedyś czytałem że dubstep to też trance więc wrzucam :) ) więcej info: http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=174733941&blogId=513219947 Całkiem prawdopodobne że dotrę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 każda impreza MyHeadIsDubby daje rade :) Ale mnie nie będzie .... browar niszczyłem w zeszłym tygodniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cycu_227 Napisano 20 Październik 2009 Share Napisano 20 Październik 2009 Witam wszystkich, otóż mam taki problem... szukam tytułu piosenki, która leciała w filmie The last house on the left( ostatni dom po lewej) Piosenka ta leciała w momęcie gdy matka z córką jechała samochodem i w pewnym momęcie podgłosiła radio... słowa brzmiały mniej więcej tak mmmm a lovely day i had been around the world and back again... Później ta asma piosenka była puszczona jak już im ukradli samochód... Z góry dziękuję Naprawde przeszukałez cały internet Byłbym wdzięczny za pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 20 Październik 2009 Share Napisano 20 Październik 2009 cycu - sprawdź "Catch Me If You Can" Gym Class Heroes. Chyba w złym internecie szukałes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cycu_227 Napisano 20 Październik 2009 Share Napisano 20 Październik 2009 Dzięki Kuba jesteś wielki!!!!! :) Możliwe,że nie był to ten internet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 mega stary teledysk, przedstawia bitwę break dance'ową, kobiety vs mężczyźni.. będę wdzięczny za nazwę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Its like that - Run DMC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Wybiera się ktoś może do Browaru w pt? Bo ja będę na 100% a raźniej zawsze razem niż samemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Wybiera się ktoś może do Browaru w pt? Bo ja będę na 100% a raźniej zawsze razem niż samemu :) łooł, ales sobie wybral watek na ta informacje ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 hehe ;) bo w sumie tutaj wrzuciłem info n/t tej imprezy więc w sumie sam nie wiedziałem gdzie wrzucić oprócz tego miejsca. Wrzucę jeszcze do zlotów/meet'ów bo to chyba będzie najodpowiedniejsze miejsce :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 no to ja jeszcze dodam od siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Its like that - Run DMC ? ta, dokładnie - dzięki stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 witam, zna ktoś tytuł piosenki zespołu The Dresden Dolls w którym występują słowa This is it, lub w podobnej melodii gościarka śpiewa a, aa,a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Pretty in Pink? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 nie, niestety to nie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość slawomiras Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 Hej mam problem. Dawno temu jakkies 1,5 roku słuchałem fajnego kawałku. To jest HIP HOP znam tekst ale nie znam nazwy utworu a jest fajny. Tekst to : Im wieksza władza tym wieksza korupcja Miała nagradzac a stworzyła kupca Myślisz że w garsci przytrzymasz ich pieknie ale wiedz ze ktos ma cie w wiekszej bo to błedne kolo niebezpieczne jak pelne molo zawsze sie znajdzie nad molosem molos nad kolosem kolos bo zawsze do zbicia jest wiekszy kokos wie o tym władek i wie o tym kronos.... BYC MOZE WYKONAWCY to PAN WŁADEK + GRES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 http://mamtalent.plejada.pl/25683,wideo,,128126,pierwszy_polfinal_mam_talent_-_relacja,aktualnosci_detal.html Dzieki z góry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zeb Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Szukam tytułu lub wykonawcę piosenki z końca lat 70-tych. Prawdopodobnie jest to włoska piosenka. Zaczynała się podwójnym dzwonkiem starego telefonu stacjonarnego (zaznaczam, że nie chodzi o "Pronto Roma"). Potem jest wstęp w wykonaniu małego chórku - coś w rodzaju murmurando. Utwór ten śpiewa facet i pierwsze słowa brzmią coś w rodzaju: Io ti prego cuore mio.... (napisałem mniej więcej i to fonetycznie). Myślę, że to lata 1977 -1979. W tych latach wykonywałem tę piosenkę razem z zespołem, ale była ona ściągnięta z jakiegoś nocnego programu i nie podano ani tytułu, ani wykonawcy. Proszę o podanie czegoś, co pozwoliłoby mi dotrzeć do tej piosenki. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Zeb - powinieneś wylądować w speedpaintingu ze swoją determinacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 To chyba nie determinacja, wydaje mi się że post został przeniesiony przez modów, bo tamtego brzydkiego wątku już nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi