Master Kiełbaster Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 świadectwo męki pańskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 fajna kupa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 świetne masterze :) pokaż siatke bez ms :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 kolor faktycznie niefortunny :P ale orginał jest podobny... siatka Z ms (bez nie mam przy sobie :P ) pory na kupie zrobione displacem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Bardzo zacne. Swietne to drewno ;] Pokaz ten displace jak mozesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 nie lubie takich starych jak to marcin napisał mebli jak kupa:) ale sa wygodne a test pozytywnie zaliczony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 starą babe mi ten fotel przypomina...i czuje w powietrzu zapach moczu.... lol ;P fajna skora, tylko tyl (drewno) cos dziwnie zmapowane... ale ogolnie przyjene (no moze poza tym moczem...:P). pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 W sumie firany testowałem, a LWF zje..., bo zdublowałem gammę. :) Świetny fotel by kome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 RA: kazda wiejska dziołcha by ci powiedziala ze "firany trza by skrocic" ;P Do mnie ten render przemawia :) Fajny klimat a to sie liczy Master kielbaster: jedne z tych mebli co wywoluja u mnie mdlosci... Jezeli chodzi o modelling i textury to "world class" jestes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 takie jedno ujęcie/test z bardzo krótkiej i bezsensownej aniamcji którą sobie dłubie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 to jeszcze jeden model o kolorze kupy i zapachu moczu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Vorek: dwa boxy na dole ci się przecinają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 oj, nie tylko te 2, ale nie mam czasu poprawiać takich głupot ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 nie gadaj tylko edit poly -> animate i ręcznie vertexy przesuwaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Vorek - bardzo bym chciał zobaczyć tą "bezsensowną aniamcję" - da rade coś z tym zrobić? ;) - Zapowiada się bardzo przyjemnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Master, to drewienko to procedurka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 taki testowy render z wizki którą robie... czy to jest LWF??:D:D:D reinhard na 0,5 i contrast w PS ;p:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Drewno to jasna i ciemna tekstura drewna zmiksowana mapą proceduralną. (znaną i lubianą w RETRO: Jak zaczynalem, czyli poczatki poczatku. :P ) ostatnie kupy :P no może jeszcze kiedyś wersja w mentalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 styl mebli jaki jest każdy widzi - ale za to modele to wymiatają;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 Piotrek podnosi poziom. :) dla mnie ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Ten pierwszy render miodny po prostu!;) I kupa potrafi dobrze wyglądać, gdy się ją dobrze oświetli;D Ale powaga, styl owszem nie zbyt przypada do gustu, ale wykonanie jak najbardziej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 kolejne testy, tym razem próbuje zrobić w miarę przyzwoity materiał drewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 master fajne mebelki, dobry modeling czemu nazywasz je kupy? nie przeginaj ze takie brzydkie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Taki se mały pokoik w nocy i jego wersja dzienna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Światełko w tunelu^^;) To QMC i LC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Touch - wersja nocna to QMC + LC a wersja dzienna to IRR + LC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Dobra... Lakier i odbicia chyba moga byc...?? ;P Scena w ktorej jest auto sie mi widzi - libie mroczno tak... Zrobie jednak cos z jasnym tlem jeszcze. Teraz biore sie za materialy swiatel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 jak dla mnie za mało kontrastowe :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 mocniejsze te odbicia zrob, za blado to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 walnij jakieś światło obok kamery by reflektory rozświetlić. tu mój syfek w wersji mental: i megasyfek w wersji maxwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 nie dałeś mu dojrzec do ziarna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Master Kiełbaster - ty nie sciemniaj ze ten odkurzacz to Twoja robota, pewno wyhaczyłeś gdzieś fote na googlu, dałeś szum w shopie i się chwalisz jaki to wymiatacz jesteś. A ja i tak wdzie ze to fota ;p pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Taki 4fun: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 DraB przerób to na 4sale :P misie help me! zrobiłem wersję w mentalu i na granatowym plasiku dostaję rozmyte odbicia, które teoretycznie powinny być ostre. sprawdzałem na kuli z 100% odbiciem i też są rozmyte :( jest jakiś mentalowy odpowiednik vray light? tu dałem area. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 DraB - bardzo fajny "4fun" :) Master Kiełbaster - jakiego materiału użyłeś? pokaż jego ustawinia to może wspólnie jakoś damy temu rade:) A ze światłem to chyba mr Area Spot masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 miało być tak pieknie a jakoś nie wyszło ;) i pytanie jak sie pozbyć tych syfków co są na schodach za panelami szklanymi. Render VRay QMC + LC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 pionix w materiale tych schodów zmień subdivs(jako stak to sie pisze )na więcej ps fajny dywan;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 pionix, szkło to dyle? dziwnie wygląda narożnik drzwi ucinający kawałek profilu. render ładny tylko światło nudne i na każdej ścianie inny materiał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 peter_muler - szkło to Pilkington Profilit narożnik drzwi ucinający kawałek profilu faktycznie wygląda kijowo na każdej ścianie inny materiał - cóż, nie mój projekt :) render ładny tylko światło nudne - bo akurat sie zachmurzyło jak zapodałem render a jeszcze nie zdążyłem dać oświetlenia sztucznego no i wyszło jak wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 profilit to inaczej dyle szklane (nazwa handlowa) :) profilit musi siedzieć w ramie więc do okoła ościeżnicy drzwi powinna iść ramka taka jak przy scianie. ja bym wywalił ten fragment profilitu nad drzwiami i byłoby git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 testy wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Plastik ble ale za to materiał Fbardzo mi sie podobać. A do tego lewituje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 tak jak Gavreel napisał - plastik taki "płaski" się wydaje ale materiał wyszedł dobrze. I te 7 mm w dół poprosimy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Albo wyższe ustawienia Irr, choć to test w sumie. Dolna część gdzie łączą się wszystkie 'ramiona' od kół trochę za 'gruba do góry'. Poza tym popraw mapowanie na siedzisku, na rogu widać, że się źle mapka/bump(?) układa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 dzieki zara bede cos kombinował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 hmmm chatka cyganów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 master hheh dobre;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 W sumie to mogłeś tą lampę w drzwiach postawic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 tylko drzwi nie mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 ...co tu dozo gadac...lubie gigera... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi