pionix Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 (edytowane) airmoss - za duży reflect. Pionier - Aleś to ładnie wydziergał. A mnie takie coś kazali zrobić to zrobiłem ;) Edytowane 1 Październik 2008 przez pionix
Touch Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Pionier, dziwnie ten pancerz(?) wygląda trochę, jak pieczywo wasa;p pionix, ładniusie;)
JohnyCa Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 pionix: ale czysto tam mają, jak zawsze bardzo ładnie
hcpiter Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Pionier wiesz ze elegancko, ale musze sie przyczepic do tych bialych regularnych zadrapan blachy :) Pionix Ladne i takie inne :)
!Ewert Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 ładnie pionix. ale słońce jak dla mnie za słabo świeci. i kar jakiś taki brzydki kolor ma.
mirach Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 airmoss: w reflect wrzucona jakas mapka? czy poprostu kolor? Bo zlewaja sie te odbicia w plaska powierzchnie. Sproboj uzyc cos podobnego jak masz w bump'ie do odbic, zeby nie bylo odbic w szczelinach itp. 1
airmoss Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 mirach: gorny obrazek jest z mapka. wczesniej probowalem tez w refl z bumpa wsadzic ale wielkiej roznicy nie ma.
pressenter Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Tzn jak co się stało? Trawa, mur, żywopłot, drzewa... . .
chudy Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 eeeeeeheheheheh no troche za jasno w stosunku do tego co masz wewnatrz. o to chodzilo
pressenter Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 No wiem, wiem, pracuję właśnie nad tym, ale będzie poprawione w finalnej. ;) Dzięki za zwrócenie uwagi.
trosiek Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 pionix nie wiem czemu ale astra na tym eksteriorze wygląda jakby miała stłuczkę prawą lampą :)
Bombel Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Bedzie?:P Co jeszcze poprawić coby było realnie? I napiszcie co o tym myślicie, bo ja już za długo patrze na to, ale w sumie jestem zadowolony bo nigdy nie robiłem materiałów.
claude Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 ładnie, mi tylko brakuje jakiegoś błysku na wyświetlaczu bo wygląda jak z papieru
pressenter Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 A to już ostatni teścik tego pomieszczenia: . .
hcpiter Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 wnetrze spoko, ale pod wzgledem projektowym nieciekawie :)
Abell Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 a ja taki test, wiem ze mi komp sie przeswietlil.
pressenter Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 (edytowane) wnetrze spoko, ale pod wzgledem projektowym nieciekawie :) Dzięki. Projekt niestety nie mój, jak dla mnie zbyt mdłe kolorystycznie. Edit@down: no w sumie racja, ale chodziło mi, że zrobiłbym to ładniej. xD Edytowane 2 Październik 2008 przez pressenter
Pionier Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 calkiem mozliwe ze ostatni update w tym dziale, nastepy juz raczej w moim topicu :P pozdr, -Pionier
RA Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Już dawno powinno być w osobnym topicu. :) Ładnisty czołg.
tweety Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 fantastyczne Pionierku :) kiedy w końcu update topicu?
JohnZi Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 ladniutkie, ale po co odbicie lustrzane?:D Czy to gra w "znajdz roznice"?:D
hcpiter Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Noo wkoncu pokazales cos wiecej ! :) Gratki ziomm i zakladaj osobny topic bo ci gina te fajne renderki ! elo elo !
Pionier Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 dzieki, fajnie ze sie podoba, wiadereczko oczywiscie wipek, a odbicie lustrzane zeby zobaczyc czy czolg nie wyglada lepiej, imo - wyglada bardziej agresywnie wiec mozliwe ze zostane przy wersji 2. update w moim topicu kiedy wstepnie skoncze nakladac wszystkie textury :) pozdr, -Pionier
tweety Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 kiedy wstepnie skoncze nakladac wszystkie textury :) bosz... ty te textury nakładasz już jakiś rok :] łi łont apdejt!
!Ewert Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 a taka zwykła, nic nadzwyczajnego. :P Kamień nie ma za dużego bumpa?
pionix Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 płytki w naturze właśnie mają taki "niepokojąco" duży bump.
voyager Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Fajna, ciepła łazienka. Ładnie oświetlona. Jednak połączenie 4 rozmiarów kafli niezbyt udane. I szafka wygląda trochę toonowo.
claude Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 drzewka wypas, trawka zbyt ładna regularna i w kolorze jak i kształcie
!Ewert Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 jacekdrze- w drzewach na 2 planie używasz materiałów everowych? jeśli tak, to czy je zmieniałeś? i jak sie to u Ciebie liczy długo? qmc czy irr? Ogolnie fajnie, ale kolor światła taki jak dla mnie za cytrynowy.
Touch Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 i dlaczego światło na elewacji układa Ci się w łuk?;)
pressenter Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 pionix: z bólem to mówię, ale to Twoja pierwsza wiz, która mi się tak średnio podoba, chociaż posądzam, że to wina dobranych materiałów (dość niefortunne, wcześniej wspominane, wybranie czterech różnych rozmiarów, a i rodzajów płytek, i kolorystyka taka sobie), ale za to podobają mi się lampki pod sufitem. Możesz powiedzieć co to za model i skąd to? jacekdrze: podoba mi się, faktycznie może z tą "cytrynową" postpro troszkę nie teges, ale ogólne wrażenie bardzo fajne. A będzie coś dalej jeszcze, bo tak nagle się tam trawnik urywa?
jacekdrze Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 no własnie nie wiem jak z tymi kolorami, monitor u mnie zdu$%#ony wiec troche błądze. Black Mamba materiał to tekstura w diffuse, reflect na ok 70 mały refract, no i translucent. liczone na irr +lc , czy długo? chyba koło godziny na quadzie, moze mniej. Touch - bo ta wysunięta czesc jest oparta na łuku ale tekstura to jakos spłaszczyła :) dzieki za komentarze :) pzdr
_Arti_ Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Eeee... o.O Robocik, planuję krótką animację zrobić, ale się zobaczy, co z tego się wywinie.
etyr11 Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 jacekdrze- bardzo świetnie. ja osobiscie zmienilbym nieco kadr. za duzo w tym ujeciu trawy.
JohnyCa Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 Test zielska i swiatla Test zdany chociaż mogłoby być więcej tego zielska. Odemnie następna łazieneczka in progress:
Touch Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Ładne światło bardzo, chociaż trochę za ciemno;)
pressenter Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 JohnyCa: bardzo fajnie, światełko i ujęcie diablo mi się podobają. :)
JohnyCa Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Black Mamba: no całkiem przyjemnie, troszkę szumu na drzwiach :)
ReflectVision Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Test zdany chociaż mogłoby być więcej tego zielska. Odemnie następna łazieneczka in progress: duch robil zdjecie ? :D te plytki nad dekorem powinienes przyciac zeby fuga byla rowno z tymi niebieskimi
trosiek Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Tomuś - mi się bardzo podoba :D czym świeciłeś? vraylightami plane w oknach? włącz może tylko ekrany na kompach.
JohnyCa Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 duch robil zdjecie ? :D te plytki nad dekorem powinienes przyciac zeby fuga byla rowno z tymi niebieskimi Pewnie tak ale projekt taki dostałem i zleceniodawca się uparł że ma być tak jak na projekcie :) pressenter, Touch: dzięki, a ciemno bo tam ni ma innego światła tylko słońce i to przez żaluzje :) Tu dowód że ducha nie ma :)
Rekomendowane odpowiedzi