Napisano 17 Listopad 200618 l hej. Malowane z doskoku przez kilka wieczorów. Nie wiem czy to już skończone. Jak pojawią się jakieś trafne uwagi to postaram się pracę podrasować.
Napisano 17 Listopad 200618 l zacne, oswietlilbys moze ja? z dolu takei reflektory na elewacje, a tam np. koles z okna wylatuje czy cos sie dzieje na gzymsach
Napisano 17 Listopad 200618 l tez uwazam ze jest bardo fajne ale zeby sie doczepic to powiem, ze brakuje moim zdaniem troche detali na katedrze tj. na scianach ale w sumie sie nie znam wiec nie bierz mnie za bardzo pod uwage :) no ale napisac moge (juz niedlugo post nr. 666! :D)
Napisano 17 Listopad 200618 l Portal mi się nie podoba, wpatrywałem się dość długo i dalej nie potrafię określić czy jest on "zagłębiony" do środka budynku czy wystaje na zewnątrz, chyba że to zabieg celowy ;] Cała reszta bardzo ciekawa, kolorystyka na duży + Pozdrawiam
Napisano 18 Listopad 200618 l Kolorsytyka rewelacja :) Mi nie podoba się to, że troche zabardzo to rozmyte jest, nie ma szczegółów... choć to pewnie zamierzone.
Napisano 18 Listopad 200618 l Ja tez do portalu sie przyczepie - jakos odstaje od reszty niezdecydowaniem formy. I pokusilbym sie o bedziej odwazne oswietlene bo jakies takie nijakie teraz jest. Ale brawa za klimacik ;]
Napisano 18 Listopad 200618 l Holy f00kin moly! To żeś ojciec popłynął. Posiedź jeszcze nad tym bo naprawdę warto. Jak już koledzy wspomnieli, światło jest troszkę błotniste - może by zdefiniować je bardziej lub dodać jakieś poboczne światła? (tzn. możesz dodać a nie musisz - to w końcu Twoja praca :). Ty tutaj jesteś grafikiem, więc coś wymyślisz. ;)
Napisano 18 Listopad 200618 l Takie Gotyckie troche. Szkoda, że nie pokusiłeś się o więcej szczegółóe
Napisano 18 Listopad 200618 l ja też dołączam się do poprzedników, denerwujce te "kreski" w oknach (jakby na odwal się) nie czepiam się ale mowa była o skończonej pracy. szacuneczek
Napisano 19 Listopad 200618 l Ekstra :) Uwielbiam takie klimaty... Szczególnie górna część jest super... Rzeczywiście, te kreski w oknach są trochę denerwujące... Może je popraw? P.S. W czym to robiłeś?
Napisano 21 Listopad 200618 l świetny obrazek. Jednak brakuje mi jakiś zaznaczonych detali na tej katedrze. Jestem przekonany że Jej fasada była przepięknie ozdobiona. A sterowiec z szperaczami wymiata !
Napisano 23 Listopad 200618 l Ja niezgadzam sie z osobami które chcą oswietlic katedre, to już teraz ma ten swój klimacik, taki bardzo mroczny i tak trzymać, jak dla mnie nic nie trzeba zmieniać. Bardzo podoba mi sie ten obiekt latający, oświetlający te wiezowce. Pozdro
Napisano 23 Listopad 200618 l Musze Ci powiedziec, ze podoba mi sie bardzo =). Nie czytalem innych komentarzy, wiec sorki jesli to pytanie juz bylo, ale jaka byla oryginalna rozdzialka?
Napisano 24 Listopad 200618 l To ja się troszkę w analizator pobawię. Szczerze powiem że mnie ciary przeszły po dokładnym przyjrzeniu się pracy, tłumy prowadzone pod strażą do katedry a na basztach owej potężne kominy z których unosi się czarny dym, skojarzenie przyszło mi tylko jedno ,Krematorjum. Jeżeli mam racje w swoich domysłach, to powie że brakuje mi dramatyzmu, niepewności, nastroju grozy, no jakby to dokładnie napisać?O wiem! Powagi sytuacji,
Napisano 25 Listopad 200618 l Autor i w odpowiedzi na posty: malowane w photoshopie, rozdzielczość 2480x3508 skojarzenia z krematorium dozwolone. Taka czarna wizja zorganizowanej religii i fanatyzmu.
Napisano 25 Listopad 200618 l no przegiecie! ciekawe co oni tam w srodku pala? :D klimacik fajowy, nie wiem czemu troche mi half-lifa przypomina (to przez tego kolesia po prawej)
Napisano 26 Listopad 200618 l To ja się jeszcze w trące w proces twórczy. Osobiście bardziej z demonizował bym katedrę,czyli nadał jej bardziej posępny charakter.
Napisano 4 Grudzień 200618 l chociaz wydaje mi sie ze wieze sa nie symetryczne...to mniejsza z tym!:P jest BO-SK-O!ael...zlikwidowalbym te żaluzje> na przodzie katerdry i dal tam albo witraze jakies...albo nie wiem co!:P kuloru trocha
Napisano 7 Grudzień 200618 l kurde no pod wrazeniem jestem ;) swietne oswietlenie , kadrowanie rowniez ;) ogolnie swietny klimat. Zdecydowanie brakuje mi takich pracek na forum. wrzucam na tapetke tylko szkoda ze pracka pionowa ;( nie mam pionowego monitora :P gratulejszon ;) pozdro
Napisano 11 Grudzień 200618 l niezla robota :) katedra full wypas. Moze moglbys odrobine poprawic niebo, bo tak za bardzo nie wiadomo czy katedra plonie i stad ten czarny dym, czy ma komin ;) czy sa to poprostu czarne chmury :) Ale to sa drobnostki, ktore nie zaklocaja odbioru...a pierwsze wrazenie jest naprwde swietne. Do detalu zawsze mozna sie przyczepic, ale nie o to chodi: calosc powala :)