Morbid Karbid Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 hej. Malowane z doskoku przez kilka wieczorów. Nie wiem czy to już skończone. Jak pojawią się jakieś trafne uwagi to postaram się pracę podrasować.
misiekhc Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 zacne, oswietlilbys moze ja? z dolu takei reflektory na elewacje, a tam np. koles z okna wylatuje czy cos sie dzieje na gzymsach
ledyr Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 tez uwazam ze jest bardo fajne ale zeby sie doczepic to powiem, ze brakuje moim zdaniem troche detali na katedrze tj. na scianach ale w sumie sie nie znam wiec nie bierz mnie za bardzo pod uwage :) no ale napisac moge (juz niedlugo post nr. 666! :D)
Vorek Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 Portal mi się nie podoba, wpatrywałem się dość długo i dalej nie potrafię określić czy jest on "zagłębiony" do środka budynku czy wystaje na zewnątrz, chyba że to zabieg celowy ;] Cała reszta bardzo ciekawa, kolorystyka na duży + Pozdrawiam
piksar Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 taj jako wyzej, portal nie do konca wiadmo, ale reszta rewelacja
jaras Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 może jakieś płomienie/ogniska na dole które by oświetlały mury ?
Gość obo Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 Kolorsytyka rewelacja :) Mi nie podoba się to, że troche zabardzo to rozmyte jest, nie ma szczegółów... choć to pewnie zamierzone.
polka dot Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 wyczes. uwielbiam taki klimat jak na górnej połowie ilustracji :)
OmeN2501 Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 Ja tez do portalu sie przyczepie - jakos odstaje od reszty niezdecydowaniem formy. I pokusilbym sie o bedziej odwazne oswietlene bo jakies takie nijakie teraz jest. Ale brawa za klimacik ;]
Remedy Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 Holy f00kin moly! To żeś ojciec popłynął. Posiedź jeszcze nad tym bo naprawdę warto. Jak już koledzy wspomnieli, światło jest troszkę błotniste - może by zdefiniować je bardziej lub dodać jakieś poboczne światła? (tzn. możesz dodać a nie musisz - to w końcu Twoja praca :). Ty tutaj jesteś grafikiem, więc coś wymyślisz. ;)
CzAk1 Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 Takie Gotyckie troche. Szkoda, że nie pokusiłeś się o więcej szczegółóe
remanent Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 ja też dołączam się do poprzedników, denerwujce te "kreski" w oknach (jakby na odwal się) nie czepiam się ale mowa była o skończonej pracy. szacuneczek
P!onek Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 Ekstra :) Uwielbiam takie klimaty... Szczególnie górna część jest super... Rzeczywiście, te kreski w oknach są trochę denerwujące... Może je popraw? P.S. W czym to robiłeś?
Jim mee Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 świetny obrazek. Jednak brakuje mi jakiś zaznaczonych detali na tej katedrze. Jestem przekonany że Jej fasada była przepięknie ozdobiona. A sterowiec z szperaczami wymiata !
`Ibanez Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Bardzo ładnie, i jest mroczny klimat. Pozdrawiam
Karmel Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Ja niezgadzam sie z osobami które chcą oswietlic katedre, to już teraz ma ten swój klimacik, taki bardzo mroczny i tak trzymać, jak dla mnie nic nie trzeba zmieniać. Bardzo podoba mi sie ten obiekt latający, oświetlający te wiezowce. Pozdro
mant-raz Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Musze Ci powiedziec, ze podoba mi sie bardzo =). Nie czytalem innych komentarzy, wiec sorki jesli to pytanie juz bylo, ale jaka byla oryginalna rozdzialka?
OMAM Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 To ja się troszkę w analizator pobawię. Szczerze powiem że mnie ciary przeszły po dokładnym przyjrzeniu się pracy, tłumy prowadzone pod strażą do katedry a na basztach owej potężne kominy z których unosi się czarny dym, skojarzenie przyszło mi tylko jedno ,Krematorjum. Jeżeli mam racje w swoich domysłach, to powie że brakuje mi dramatyzmu, niepewności, nastroju grozy, no jakby to dokładnie napisać?O wiem! Powagi sytuacji,
Morbid Karbid Napisano 25 Listopad 2006 Autor Napisano 25 Listopad 2006 dzięki za uwagi. Poprawiłem odrobinę.
Morbid Karbid Napisano 25 Listopad 2006 Autor Napisano 25 Listopad 2006 i w odpowiedzi na posty: malowane w photoshopie, rozdzielczość 2480x3508 skojarzenia z krematorium dozwolone. Taka czarna wizja zorganizowanej religii i fanatyzmu.
anJek Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 no przegiecie! ciekawe co oni tam w srodku pala? :D klimacik fajowy, nie wiem czemu troche mi half-lifa przypomina (to przez tego kolesia po prawej)
OMAM Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 To ja się jeszcze w trące w proces twórczy. Osobiście bardziej z demonizował bym katedrę,czyli nadał jej bardziej posępny charakter.
Bruneq Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 chociaz wydaje mi sie ze wieze sa nie symetryczne...to mniejsza z tym!:P jest BO-SK-O!ael...zlikwidowalbym te żaluzje> na przodzie katerdry i dal tam albo witraze jakies...albo nie wiem co!:P kuloru trocha
Gość Caspik Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 kurde no pod wrazeniem jestem ;) swietne oswietlenie , kadrowanie rowniez ;) ogolnie swietny klimat. Zdecydowanie brakuje mi takich pracek na forum. wrzucam na tapetke tylko szkoda ze pracka pionowa ;( nie mam pionowego monitora :P gratulejszon ;) pozdro
Jim mee Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 Wyśmienita architekturka ... portal jest przegięty :] !
Gość margot Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 niezla robota :) katedra full wypas. Moze moglbys odrobine poprawic niebo, bo tak za bardzo nie wiadomo czy katedra plonie i stad ten czarny dym, czy ma komin ;) czy sa to poprostu czarne chmury :) Ale to sa drobnostki, ktore nie zaklocaja odbioru...a pierwsze wrazenie jest naprwde swietne. Do detalu zawsze mozna sie przyczepic, ale nie o to chodi: calosc powala :)
Rekomendowane odpowiedzi