Gość r2robik Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Allle świetny klimat wyłania sie z bitewnego kurzu . WOOW
Vorek Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Super, dzięki tej bitwie będę miał sporo inspiracji żeby dokończyć mój "Zmierzch Bogów" :)
WWWoj Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 łohohoho, alez mi sie podoba bedzie na co popatrzec w tej bitwie :D swietny klimat
Marduk Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Poziom jak zwykle wysoki. I co rusz widząc w empiku nowe okładki twojej roboty - spodziewam się czegoś "zajedwabistego" ;). Pozatym będzie to okazja, żeby zobaczyć w twoim wykonaniu coś innego niż gości z mierzącymi we mnie spluwami ;). Wojownik na pierwszym chyba najlepszy - dynamiczna poza i agresywność... choć temu ostatniemu też niczego nie brakuje ;).
WWWoj Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 kurcze jak tak dalej bedzie to nic nie zrobie bo bede oglądał :)
Jonasz_Real Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Moje gratulacje za wygraną poprzednią minibitwę. Dobrym przeciwnikiem byłesz. :) Powodzenia EDIT: Czemu ja nie widzę zadnych twoich prac w twoim wątku? Cos mam nie tak z przeglądarką? Używam firefoxa.
Wojpajek Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Mam ten sam problem :/ a uwielbiam te pracki ... :/
weedlog Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Napisano 14 Grudzień 2006 Dzięki chłopaki. Niestety serwer mi padł, niedługo powinni usunąć awarię...
OMAM Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 przyłączam się do gratulacji. A wstępniaki jak zawsze powalają .
Remedy Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Ciężko mi zdecydować, który podoba mi się najbardziej. Napewno wybierzesz dobrze, bo czy można wybrać źle mając takie szkice? ;) Ten ostatni również świetny. Tyle w tym ekspresji i ruchu.
weedlog Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 Dzięki. No właśnie jeszcze za mało tej ekspresji :) ale poprawię :]
tweety Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 jakoś bardziej mi sie podobał ten koncept: http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=474044&postcount=7 imo fajnie pokazałeś potęgę wikinga :)
ortheza Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Wsjo byloby cymes, ale wydaje mi sie koles po lewej u dolu poiwnien zaslaniac sie tarcza w lewej łapie, a miecz powinien mieć w prawej, chyba ze to mankut :) ale mysle prawicowiec bylby lepszy w tym ujeciu
weedlog Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 Strony tu są nieco względne teraz bo i tak ciągle sobie flipuję horyzontalnie. Ten koleś na dole to wogóle se stoi tak jakby miał przerwę (i chciał wp****** kitkata :D) Spróbuję tak zrobić, że ten koleś będzie po prawej i będzie szykował się do ataku mieczem, a po lewej będzie kolo z toporem wbitym w jakiegoś kolesia i będzie się starał go wyciągnąć i zasłonić się przed górnym pakierem. No i kadr poszerzę.
kazziu Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Za co dostał czerwoną kartkę? to słowo na "w" było nie-wygwiazdkowane orginalnie?
Vorek Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Tak było niewygwiazdkowane :) Żeby nie było że tylko łażę i kartki rozdaję :) Czy najnowsza wersja jest elementem tego co masz w pierwszym poście czy osobnym konceptem ? Mnie najbardziej przekonuje pierwsza przymiarka, naprawdę oddaje klimat. Pozdrawiam
weedlog Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 Ojej :) człowiek nawet nie zauważył kiedy się tak schamił, że czerwone kartki dostaje :) :D To osobny koncept. Dobrze znać opinie. Jeszcze nie wiem, który koncept pociągnąć. Tweety, wiesz, mi też się ten najbardziej podoba. PS. Liczę, że za słowo "schamił" nie dostanę kolejnej :D
tweety Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 bo kurcze ma w sobie "to coś". światło zza postaci i masa wrogów kłębiących się u jego stóp. a on tylko stoi i czeka na kolejnego :] imo pokazujesz tutaj potęgę wikinga, jego siłę i odwagę. jak na niego patrzę to wydaje mi się, że słyszę jak krzyczy: "chodźcie bękarty!!!!! ja wciąż czekam!! aaaaarrrrrrrghhhhh!!!". tak. to jest najlepsza wersja :)
weedlog Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 Coś nie mogę się zdecydować. Jeszcze jedna opcja.
miriam Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 hmm, jak tak dalej pójdzie to niezły storyboard z tego wszystkiego powstanie, a jak na mój biust poprzednie były lepsze :), (idąc dalej tokiem takiego myślenia stwierdzam, że już po pticach, zbieram zabawki i do swojej piaskownicy wracam ;), bo wygrana "kolejna" już w kieszeni) Pozdrawiam
Marduk Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Moim zdaniem - ostatni szkic najlepszy - przydałoby się tylko więcej przeciwników na pierwszym planie, aby skok tego kamikaze był bardziej heroiczny ;).
Vorek Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 na dalszym planie też mogło by się coś więcej dziać, jakieś flagi, włócznie jak na pierwszym koncepcie. Ogólnie jest super :)
nicponim Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Ostatni moze i fajnie narysowany ale jest jakis taki..ze...nie,poprostu nie! Wybierz albo pierwszy albo przedostatni -sa z klimatem i basta!
nicponim Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 kurde znowu sie rypnalem-of corz number2! Niewiem ale ostatnia propozycja jest jakas przejaskrawiona, nienaturalna, ale wybor nalezy do Ciebie...
Mr Pank Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 pracki wypaśne spoko ja za słowo słowo „zajebiste” też dostałem czerwoną kartke do leru (burak jeden :P) ale te twoje pracki są zajebiste:P
WWWoj Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 wszystkie wypasione, ale jakbym miał wybierac to chyba bym sie skłaniał do drugiej albo czwartej. W drugiej konkretny klimat troche z berserkerem z lotra mi sie kojarzy, a w czwartym wypasione ujęcie i fajna perspektywa, tylko gosciowi ktory jest blizej dałbym jkąs cięższą bron bo wydaje mi sie ze ma za delikatny miecz do swojej masy, ale postac konkretna to jest to :) .
Ania Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 ja bym dała numer 4 http://www.pixelize.pl/pics/wojna_wikingow/wojna_wikingow_04.jpg bo w nim najlepiej czuć siłę tego wikinga.
misiekhc Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 niech to bedzie szal, niech ten kolo sie drze tam, bo on troche teraz wyglada jakby sie wlampial w ogladajacego obrazek probojac dostrzec cos z monitora niech ma glowe troche odgieta i rodziawiona morde, bedzie dobry obrazek
artursadlos Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 ja sobie mysle ze zaraz szpagat zrobi ten wojownik. a to chyba malo praktyczna postawa do walki toporem:) chyba ze ma takie gutsy wielkie... rehehehe
designboot Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 ostrze topora nie jest narysowane nie we właściwym skrócie perspetk.
Amrun Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 Teee... no teraz to Cie musze skrzyczec :D.. cos Ty mu zrobil? wroc no do anatomi z pierwszej fazy com? Przegiales z tymi miesniami :] pzdr...
Wojpajek Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 Jak dla mnie zdecydowanie lepsza była wersja czarno-biała. Nie było dnia bym sobie nie wszedł na to forum i nie popatrzył na nie troche. Tu mi jakoś się zrobiło tak za słonecznie. Ot taki fitness dla mięśniaków- zajęcia sportowe pod żaglami/na plaży.
Rekomendowane odpowiedzi