Morbid Karbid Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 no ten kliencki też mi się bardziej podoba. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 ucz mnie mistrzu :) serio po raz kolejny pokazales klase , daj to jako osobny temat bo w tym juz niemoge wrzucac gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 no no:) chyba jedna z lepszych Twoich prac, obie wersje śliczne, choć myślę że ta z pomarańczem na dole ciekawsza. świetna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Miasto skopało mi dupe i jestem zły bo mnie boli. Tak sie nie robi!!! Co mi sie podoba to ostre krawędzie. drażniły mnie rozmycia i blury w twoich pracach. a tu jest igiełka. Takie rzeczy mnie rozbrajają i zarazem skłaniają do intensywnej roboty, Dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Świetne. Nadaje się na tapetkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 zdecydowanie ta 2 wersja bardziej do mnie przemawia. Świetna robota Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Pomimo, że nie jestem zwolennikiem stylu w jakim robisz swoje grafiki (w którym przeważnie ma się wrażenie sztuczności) - to w Twoim wykonaniu wychodzi bardzo dobrze. W niektórych przypadkach rewelacyjnie. Pozdrawiam :D Ale pamietej, mnie ino nie pytej jo tu tylko grom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Zimny spoko. Z tymi planami temperatury do dupy. na poziomach z laską możesz więcej. Nie zachwalam, bo to nie o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 No, panie Maronski... nareszcie cos co mnie zabija od A do Z :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 o kurcza, "architekt dusz" z Ciebie tu wyrasta ;), miasteczko jak z filmu , dużo się dzieje , acz nic szczególnie nie przykuwa wzroku :|, rozumiem że to jeszcze WIP, zatem czekam na ostateczne przyłożenie ;). Sporo cierpliwości masz, wielki szacunek. //Gratki i Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 oj stary, pędzisz na złamanie karku. To ostatnie miasteczko wymiotło. Dobrze, że zrezygnowałeś z tego brązu. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 Dziękuję dziękuję. Poztaram się wiecej takich robić ale to kwestia tematu który mi podrzucają. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 mistrzu maronski zabiles mnie tym ostatnim :O kosmiczna sprawa... brak mi slow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 witajcie. Pora na mały update a trochę mi się tego nazbierało i zaczyna się bałagan :) Pozdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Widzę znowu że się nudzisz ;] Liternictwo w Requiem mnie boli strasznie, Babel 17 już jest ok, świetny jest Max Woodward tylko postać jakaś z plasteliny i płaska. Zajdel, Ptaki trzy i ostatni tarott wygrały ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 dzięki! ale literki Requiem to nie moja robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 ;] ...uff to dobrze, jeszcze by ktoś pomyślał że coś z tobą nie tak ;P chociaż trochu szkoda twojej roboty, bo w tym zestawie to się nie prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 te 3 ptaki w gamie sa niesamowite....masz moze wieksza rozdzialke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 racja napisy knocą wszystko ... brrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2007 Racja Masz. Z jednej strony fajnie, że nie trzeba zawsze tego typo robić a z drugiej aż człowieka krew zalewa jak się to dostaje "gotowe" do ręki. Leszek_lenia - mam trochę większą ale detalu tam nie widać bo to szybkie koncepty i tłuste brusze. Życzę wesołych i szczęśliwych świąt! Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 kurka wodna !! na dłuuugą chwile można zawiesic oko .. miasto wybajerzone i najbardziej z pracek mi sie podoba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 Łelkom. Zapraszam na update teczki. Kilka rzeczy nowych kilka starszych. Takie tam różne rzeczy. Ostatnie robótki: Taka dla mnie nowość :) gra sportowa (oczywiście w grafice bo sport lubię) Koncept stworka zastąpiony w późniejszej wersji ważką Okładka do Zajdla Okładka do drugiego tomu o królu Arturze Ilustracja do Asimov's SF magazine Taki szybcior dla supernowej Dokończyłem (w miarę - pociąg ze speedowego orient expressu) To wszystko. Pozdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 helo, wszystkie fajne ale ten zamek i waz przede wzsystkim naj naj jak dla mnie! :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 waz zamek lawa- swietne ! pracki twoje sa szczegolnie fajne gdy unkiasz tych swoich cukierkowych kolorkow;] Jeden minus i to we wszystkich prackach do tej pory- nie wychodza ci postaci- sa sztuczne,jakby zrobione proste modele w 3dmaxie;/ i jeszcze jeden minus- miejscami siada ci perspektywa- widac to np. w postaci biegnacej na pociag- szczegolnie schody i podloze;/ ale oprocz tego-klasa;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 piękne prace zamek bardzo ładny szkoda, że taki mały obrazek bo była nowa tapeta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Wszystko fajnie, tylko to liternictwo... okropne ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 ale to nie moja sprawka :) :) :) Nicponiu i tu mnie masz...ale ja nie lubię postaci robić ale jak trza to trza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Tomek ty już tam wiesz które mi się najbardziej podoba ;))) Pierwsze cztery (2 widziałem juz wcześniej) też bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lashco Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 jesteś niezlym kozakiem i tyle. walcz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 bardzo bardzo,dla mnie najbardziej okluarnik w cylindrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzordan Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 ten obrazek http://img440.imageshack.us/img440/8185/lavafinito3oi1.jpg mi sie bardzo bardzo podoba. ma taki specyficzny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 pierwsze 4 niezle mnie pogniotły , matte wypas lubie tego typu widoki dla mnie bomba , Aniola juz ocenilem w innym watku siedzi sobie na tapecie. Po raz kolejny pozazdroszcze Ci talentu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 A teraz spójrzcie sobie w demoreel Human-Ark studio i będziecie widzieli niektóre malunki w 3d:) Panie maronski...podziwiam i kłaniam sie w pas:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 eh co za krecha... rewelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczus Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 ojej, praca z wężem mnie wgniotła w krzesło, piękne prace, szczególnie otoczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 detal texturki ta lawa wgniata dobrze ze mam remont bo nie mam jak sie z krzesła zwalić xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 19 Maj 2008 Autor Share Napisano 19 Maj 2008 (edytowane) Pora na kolejny kolejny update. Poprawiona wersja Skymoura: Najświeższe okładki: Koncepty do baśni: I koncepty do shorcika którego robimy z Jarasem i Klickiem: główny bohater, model by Klicek teksturki twarzy by Jaras, podmalówka ubrania by me: whiskomat ( w miniaturce model by Klicek ) Pozdrówki Edytowane 25 Czerwiec 2009 przez maronski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 swojski updejt!!! szczególnie okładki i koncepty bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 koncepty do basni mi podchodza bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 super koncepty do basni, z okladeczek przede wszystkm 2 ostatnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 zastanawiam sie czemu trzymasz sie fantasy, kiedy lepiej wychodzi ci s-f ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 koncepty do baśni świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Dwie ostatnie okładeczki bardzo zacne, tak samo z konceptami, mniej mi się podoba główny bohater no ale to dla tego że model, trochę jak Ken z przyszłości wygląda ;P Chetnie zobaczyłbym postać w twoim wykonaniu bez użycia posera i innych 3deków. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 "Seeker" i "Vita Nostra" mają świetny klimat. "Seeker" szczególnie. Wicked! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 koncepty do baśni świetne! zgadzam sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Świetny update. Koncepty do baśni wymiatają, bardzo klimatyczne. Reszta zresztą też;) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Jesteś jakimś cholernym magikiem tego swojego Paint Shopa Tomku!!... ale wiem jedno - Wychodzą te lata spędzone przed sztalugami z pędzlem w ręku... Z dużą radością podziwiam Twoje osiągnięcia. Wspaniałe prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Zaiste s-f w Twoim wykonaniu podobają mi sie bardziej! WIĘCEJ PROSZĘ! ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Słodzić nie będę, bo mi do kawy zabraknie, a ja lubię dużo cukru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Tomasz no co ja moge powiedziec ? :D superoza za... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi