Napisano 26 Październik 200717 l ucz mnie mistrzu :) serio po raz kolejny pokazales klase , daj to jako osobny temat bo w tym juz niemoge wrzucac gwiazdek
Napisano 27 Październik 200717 l no no:) chyba jedna z lepszych Twoich prac, obie wersje śliczne, choć myślę że ta z pomarańczem na dole ciekawsza. świetna robota!
Napisano 27 Październik 200717 l Miasto skopało mi dupe i jestem zły bo mnie boli. Tak sie nie robi!!! Co mi sie podoba to ostre krawędzie. drażniły mnie rozmycia i blury w twoich pracach. a tu jest igiełka. Takie rzeczy mnie rozbrajają i zarazem skłaniają do intensywnej roboty, Dzięki Pozdrawiam
Napisano 27 Październik 200717 l zdecydowanie ta 2 wersja bardziej do mnie przemawia. Świetna robota Pozdrawiam
Napisano 27 Październik 200717 l Pomimo, że nie jestem zwolennikiem stylu w jakim robisz swoje grafiki (w którym przeważnie ma się wrażenie sztuczności) - to w Twoim wykonaniu wychodzi bardzo dobrze. W niektórych przypadkach rewelacyjnie. Pozdrawiam :D Ale pamietej, mnie ino nie pytej jo tu tylko grom:)
Napisano 28 Październik 200717 l Zimny spoko. Z tymi planami temperatury do dupy. na poziomach z laską możesz więcej. Nie zachwalam, bo to nie o to chodzi.
Napisano 29 Październik 200717 l o kurcza, "architekt dusz" z Ciebie tu wyrasta ;), miasteczko jak z filmu , dużo się dzieje , acz nic szczególnie nie przykuwa wzroku :|, rozumiem że to jeszcze WIP, zatem czekam na ostateczne przyłożenie ;). Sporo cierpliwości masz, wielki szacunek. //Gratki i Pozdr.
Napisano 29 Październik 200717 l oj stary, pędzisz na złamanie karku. To ostatnie miasteczko wymiotło. Dobrze, że zrezygnowałeś z tego brązu. pzdr
Napisano 29 Październik 200717 l Autor Dziękuję dziękuję. Poztaram się wiecej takich robić ale to kwestia tematu który mi podrzucają. Pozdrówka
Napisano 30 Październik 200717 l mistrzu maronski zabiles mnie tym ostatnim :O kosmiczna sprawa... brak mi slow.
Napisano 18 Grudzień 200717 l Autor witajcie. Pora na mały update a trochę mi się tego nazbierało i zaczyna się bałagan :) Pozdrówka!
Napisano 18 Grudzień 200717 l Widzę znowu że się nudzisz ;] Liternictwo w Requiem mnie boli strasznie, Babel 17 już jest ok, świetny jest Max Woodward tylko postać jakaś z plasteliny i płaska. Zajdel, Ptaki trzy i ostatni tarott wygrały ;] Pozdrawiam
Napisano 18 Grudzień 200717 l ;] ...uff to dobrze, jeszcze by ktoś pomyślał że coś z tobą nie tak ;P chociaż trochu szkoda twojej roboty, bo w tym zestawie to się nie prezentuje.
Napisano 19 Grudzień 200717 l Autor Racja Masz. Z jednej strony fajnie, że nie trzeba zawsze tego typo robić a z drugiej aż człowieka krew zalewa jak się to dostaje "gotowe" do ręki. Leszek_lenia - mam trochę większą ale detalu tam nie widać bo to szybkie koncepty i tłuste brusze. Życzę wesołych i szczęśliwych świąt! Pozdrówka
Napisano 19 Grudzień 200717 l kurka wodna !! na dłuuugą chwile można zawiesic oko .. miasto wybajerzone i najbardziej z pracek mi sie podoba..
Napisano 30 Marzec 200817 l Autor Łelkom. Zapraszam na update teczki. Kilka rzeczy nowych kilka starszych. Takie tam różne rzeczy. Ostatnie robótki: Taka dla mnie nowość :) gra sportowa (oczywiście w grafice bo sport lubię) Koncept stworka zastąpiony w późniejszej wersji ważką Okładka do Zajdla Okładka do drugiego tomu o królu Arturze Ilustracja do Asimov's SF magazine Taki szybcior dla supernowej Dokończyłem (w miarę - pociąg ze speedowego orient expressu) To wszystko. Pozdrówka!
Napisano 30 Marzec 200817 l helo, wszystkie fajne ale ten zamek i waz przede wzsystkim naj naj jak dla mnie! :) pozdro
Napisano 30 Marzec 200817 l waz zamek lawa- swietne ! pracki twoje sa szczegolnie fajne gdy unkiasz tych swoich cukierkowych kolorkow;] Jeden minus i to we wszystkich prackach do tej pory- nie wychodza ci postaci- sa sztuczne,jakby zrobione proste modele w 3dmaxie;/ i jeszcze jeden minus- miejscami siada ci perspektywa- widac to np. w postaci biegnacej na pociag- szczegolnie schody i podloze;/ ale oprocz tego-klasa;]
Napisano 30 Marzec 200817 l piękne prace zamek bardzo ładny szkoda, że taki mały obrazek bo była nowa tapeta:)
Napisano 30 Marzec 200817 l Autor ale to nie moja sprawka :) :) :) Nicponiu i tu mnie masz...ale ja nie lubię postaci robić ale jak trza to trza.
Napisano 30 Marzec 200817 l Tomek ty już tam wiesz które mi się najbardziej podoba ;))) Pierwsze cztery (2 widziałem juz wcześniej) też bomba!
Napisano 31 Marzec 200817 l ten obrazek http://img440.imageshack.us/img440/8185/lavafinito3oi1.jpg mi sie bardzo bardzo podoba. ma taki specyficzny klimat.
Napisano 31 Marzec 200817 l pierwsze 4 niezle mnie pogniotły , matte wypas lubie tego typu widoki dla mnie bomba , Aniola juz ocenilem w innym watku siedzi sobie na tapecie. Po raz kolejny pozazdroszcze Ci talentu :D
Napisano 1 Kwiecień 200816 l A teraz spójrzcie sobie w demoreel Human-Ark studio i będziecie widzieli niektóre malunki w 3d:) Panie maronski...podziwiam i kłaniam sie w pas:D
Napisano 7 Kwiecień 200816 l ojej, praca z wężem mnie wgniotła w krzesło, piękne prace, szczególnie otoczenia :)
Napisano 7 Kwiecień 200816 l detal texturki ta lawa wgniata dobrze ze mam remont bo nie mam jak sie z krzesła zwalić xDD
Napisano 19 Maj 200816 l Autor Pora na kolejny kolejny update. Poprawiona wersja Skymoura: Najświeższe okładki: Koncepty do baśni: I koncepty do shorcika którego robimy z Jarasem i Klickiem: główny bohater, model by Klicek teksturki twarzy by Jaras, podmalówka ubrania by me: whiskomat ( w miniaturce model by Klicek ) Pozdrówki Edytowane 25 Czerwiec 200915 l przez maronski
Napisano 19 Maj 200816 l zastanawiam sie czemu trzymasz sie fantasy, kiedy lepiej wychodzi ci s-f ...?
Napisano 20 Maj 200816 l Dwie ostatnie okładeczki bardzo zacne, tak samo z konceptami, mniej mi się podoba główny bohater no ale to dla tego że model, trochę jak Ken z przyszłości wygląda ;P Chetnie zobaczyłbym postać w twoim wykonaniu bez użycia posera i innych 3deków. Pozdrawiam.
Napisano 20 Maj 200816 l Świetny update. Koncepty do baśni wymiatają, bardzo klimatyczne. Reszta zresztą też;) pozdrawiam!
Napisano 20 Maj 200816 l Jesteś jakimś cholernym magikiem tego swojego Paint Shopa Tomku!!... ale wiem jedno - Wychodzą te lata spędzone przed sztalugami z pędzlem w ręku... Z dużą radością podziwiam Twoje osiągnięcia. Wspaniałe prace.