mkk3a Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 witam, ostatnio udzielił mi sie swiateczny nastrój i postanowiłem zrobić kartke swiateczną (wiem, bardzo oryginalny pomysł :) Ta duza wolna przestrzen miedzy napisem, a prezentami to miejsce na imie kolezanki, do ktorej jeszcze trafiła ta kartka :> 3dsmax5, vray, łaczny rendertime (2 warstwy) - niecała godzina na athlonie3000+ i 512ram. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gremlinek Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Przyjemne dla oka... :) Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 hoł hoł hoł ;) plastycznie fajnie kartka fajna tylko nie wiem czemu swieczki wkolo choinki to jakis bloody sabath ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 ładnie;] akceptują tą kartke;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Najfajniejsza kartka jaka widzialem na tym forum a co swieta oczywiscie kilka sie pojawia. Projekt choinki poprosu rewelka troche tylko wyglada jakby lewitowala albo cala podpierala sie na tej bombce na samym dole ale to szczegol przeciez. Bardzo podoba mi sie pomysl z rozna glebia ostrosci sniegu bardzo fajny i switeczny efekt. No i klimat, ze cuda na kiju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Wesolych Swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Super :) Ale nie byłbym sobą, gdybym się do czegoś nie przyczepił : druga od lewej świeczka jest za blisko choinki (czyt. opala choinke) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Wesołych Świąt. Choinusia wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 druga od lewej świeczka jest za blisko choinki (czyt. opala choinke) pozdrawiam :) Nic nie wypala to skrut perspektywiczny:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 ładniusie :D po poprawkach nabrało klimatu ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 skrÓt, nie skrÓt ,ale wygląda jakby była zaraz pod choinką... a kartka już gości na moim pulpicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 super ci to wyszło :) choinka wymiata :] Pozdrawiam i wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 no wielkie dzięki za wszystkie pozytywne opinie, tym bardziej ze termin gonił (święta i wyjazd kolezanki) :D co do tej swieczki -nie pali choinki, ale jest doslownie 5 cm od niej. natomiast 3. swieczka jest pod choinką (mimo ze tego nie widac). jesli chodzi o choinke i snieg na niej, to są to tylko boxy z odpowiednimi modifierami (kombinacje bend, skew i taper, dla sniegu jeszcze relax, push i noise) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Bardzo fajna karteczka :) Zakręcona choineczka jest najlepsza :) Klimacik jest fajny fajny ;) pozdrawiam wesołych świąt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Nie zmieniaj tematu Streaker:] ...dobra nara! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 o mkk3a wrocił :D hehe ;) bardzo fajna graficzka, przyjemna i w sam raz na świeta :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 bardzo fajny design choinki, dobre wykonanie, obrazek ma ładne kolory i klimat. mi się podoba. i też życzę wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Strasznie sympatyczne :D przyjemne. I już mam tapetke fajną na święta ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 bardzo podoba mnie sie ta karteczka i nie bede oryginalny mowiac ze choineczka swietna. zycze cieplych swiat;-) ja jakos swiat nie czuje.... i blizej swiat tym mi gorzej... brrr... ale czuby tak maja ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yooshi Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Noooo... Super :))) A gdzie ten grubas z workiem na plecach, spuszczajacy sie przez komin...??? Hehe^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 piękne światełko :) ale ten napis strasznie nieszczęśliwie zakomponowałeś. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipocotam Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Spoks, ja bym taką autorską kartkę chciała dostać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 yooshi ten grubas nie istnieje, w rzeczywistości przychodzi dzieciątko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 wesolych swiat pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 dobre :* Mokrego jajka :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lasta Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Wesolych swiat. Wrzucilem sobie na tapete ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 noo elegancko :D a podziekowania to dla mnie nie ma za pomysl z choinka w tle :( buu... :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 wielkie dzięki za wszystkie komentarze, te krytyczne w szczególności :) Vorek - moze wersja tylko z napisam WŚ wygląda troche gorzej, ale z imieniem juz nie jest tak pustawo (tutaj zresztą mozna obejrzeć jedną z takich wersji ofca - oj, faktycznie zapomniałem, sorki :) bo te świecące choineczki w tle, to pomysł Ofcy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weapon Of Choice Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Naprawdę niezły pomysł na choinkę, niezła praca, pzdr i wesołych świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Świetny pomysł bardzo mi sie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 super! dzieki za zyczonka;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Diabelnie pomysłowa choineczka:) Nawzajem Pozdrawiam CzAki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Bardzo fajnie Ci to wyszlo, mus mi przyznac :D Wesolych swiat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Śliczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Bardzo ładnie wesołoświątecznie :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 dlamnie wypas!! bajkowo:) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 gratulacje strony glownej forum! ciekawa praca i znakomita jak na kilka h roboty, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 pieknie, ślicznie, klimatycznie, wesołych świąt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziamka Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 najs :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi