Posted December 21, 200618 yr witam, ostatnio udzielił mi sie swiateczny nastrój i postanowiłem zrobić kartke swiateczną (wiem, bardzo oryginalny pomysł :) Ta duza wolna przestrzen miedzy napisem, a prezentami to miejsce na imie kolezanki, do ktorej jeszcze trafiła ta kartka :> 3dsmax5, vray, łaczny rendertime (2 warstwy) - niecała godzina na athlonie3000+ i 512ram.
December 21, 200618 yr hoł hoł hoł ;) plastycznie fajnie kartka fajna tylko nie wiem czemu swieczki wkolo choinki to jakis bloody sabath ? pozdrawiam
December 21, 200618 yr Najfajniejsza kartka jaka widzialem na tym forum a co swieta oczywiscie kilka sie pojawia. Projekt choinki poprosu rewelka troche tylko wyglada jakby lewitowala albo cala podpierala sie na tej bombce na samym dole ale to szczegol przeciez. Bardzo podoba mi sie pomysl z rozna glebia ostrosci sniegu bardzo fajny i switeczny efekt. No i klimat, ze cuda na kiju:)
December 21, 200618 yr Super :) Ale nie byłbym sobą, gdybym się do czegoś nie przyczepił : druga od lewej świeczka jest za blisko choinki (czyt. opala choinke) pozdrawiam :)
December 21, 200618 yr druga od lewej świeczka jest za blisko choinki (czyt. opala choinke) pozdrawiam :) Nic nie wypala to skrut perspektywiczny:P
December 21, 200618 yr skrÓt, nie skrÓt ,ale wygląda jakby była zaraz pod choinką... a kartka już gości na moim pulpicie :)
December 21, 200618 yr Author no wielkie dzięki za wszystkie pozytywne opinie, tym bardziej ze termin gonił (święta i wyjazd kolezanki) :D co do tej swieczki -nie pali choinki, ale jest doslownie 5 cm od niej. natomiast 3. swieczka jest pod choinką (mimo ze tego nie widac). jesli chodzi o choinke i snieg na niej, to są to tylko boxy z odpowiednimi modifierami (kombinacje bend, skew i taper, dla sniegu jeszcze relax, push i noise)
December 21, 200618 yr Bardzo fajna karteczka :) Zakręcona choineczka jest najlepsza :) Klimacik jest fajny fajny ;) pozdrawiam wesołych świąt :)
December 21, 200618 yr o mkk3a wrocił :D hehe ;) bardzo fajna graficzka, przyjemna i w sam raz na świeta :) pozdrawiam
December 21, 200618 yr bardzo fajny design choinki, dobre wykonanie, obrazek ma ładne kolory i klimat. mi się podoba. i też życzę wesołych świąt
December 21, 200618 yr bardzo podoba mnie sie ta karteczka i nie bede oryginalny mowiac ze choineczka swietna. zycze cieplych swiat;-) ja jakos swiat nie czuje.... i blizej swiat tym mi gorzej... brrr... ale czuby tak maja ;-)
December 21, 200618 yr Noooo... Super :))) A gdzie ten grubas z workiem na plecach, spuszczajacy sie przez komin...??? Hehe^^
December 21, 200618 yr piękne światełko :) ale ten napis strasznie nieszczęśliwie zakomponowałeś. Pozdrawiam
December 22, 200618 yr noo elegancko :D a podziekowania to dla mnie nie ma za pomysl z choinka w tle :( buu... :*
December 22, 200618 yr Author wielkie dzięki za wszystkie komentarze, te krytyczne w szczególności :) Vorek - moze wersja tylko z napisam WŚ wygląda troche gorzej, ale z imieniem juz nie jest tak pustawo (tutaj zresztą mozna obejrzeć jedną z takich wersji ofca - oj, faktycznie zapomniałem, sorki :) bo te świecące choineczki w tle, to pomysł Ofcy :)
December 24, 200618 yr gratulacje strony glownej forum! ciekawa praca i znakomita jak na kilka h roboty, pozdr