Napisano 21 Grudzień 200618 l witam, ostatnio udzielił mi sie swiateczny nastrój i postanowiłem zrobić kartke swiateczną (wiem, bardzo oryginalny pomysł :) Ta duza wolna przestrzen miedzy napisem, a prezentami to miejsce na imie kolezanki, do ktorej jeszcze trafiła ta kartka :> 3dsmax5, vray, łaczny rendertime (2 warstwy) - niecała godzina na athlonie3000+ i 512ram.
Napisano 21 Grudzień 200618 l hoł hoł hoł ;) plastycznie fajnie kartka fajna tylko nie wiem czemu swieczki wkolo choinki to jakis bloody sabath ? pozdrawiam
Napisano 21 Grudzień 200618 l Najfajniejsza kartka jaka widzialem na tym forum a co swieta oczywiscie kilka sie pojawia. Projekt choinki poprosu rewelka troche tylko wyglada jakby lewitowala albo cala podpierala sie na tej bombce na samym dole ale to szczegol przeciez. Bardzo podoba mi sie pomysl z rozna glebia ostrosci sniegu bardzo fajny i switeczny efekt. No i klimat, ze cuda na kiju:)
Napisano 21 Grudzień 200618 l Super :) Ale nie byłbym sobą, gdybym się do czegoś nie przyczepił : druga od lewej świeczka jest za blisko choinki (czyt. opala choinke) pozdrawiam :)
Napisano 21 Grudzień 200618 l druga od lewej świeczka jest za blisko choinki (czyt. opala choinke) pozdrawiam :) Nic nie wypala to skrut perspektywiczny:P
Napisano 21 Grudzień 200618 l skrÓt, nie skrÓt ,ale wygląda jakby była zaraz pod choinką... a kartka już gości na moim pulpicie :)
Napisano 21 Grudzień 200618 l Autor no wielkie dzięki za wszystkie pozytywne opinie, tym bardziej ze termin gonił (święta i wyjazd kolezanki) :D co do tej swieczki -nie pali choinki, ale jest doslownie 5 cm od niej. natomiast 3. swieczka jest pod choinką (mimo ze tego nie widac). jesli chodzi o choinke i snieg na niej, to są to tylko boxy z odpowiednimi modifierami (kombinacje bend, skew i taper, dla sniegu jeszcze relax, push i noise)
Napisano 21 Grudzień 200618 l Bardzo fajna karteczka :) Zakręcona choineczka jest najlepsza :) Klimacik jest fajny fajny ;) pozdrawiam wesołych świąt :)
Napisano 21 Grudzień 200618 l o mkk3a wrocił :D hehe ;) bardzo fajna graficzka, przyjemna i w sam raz na świeta :) pozdrawiam
Napisano 21 Grudzień 200618 l bardzo fajny design choinki, dobre wykonanie, obrazek ma ładne kolory i klimat. mi się podoba. i też życzę wesołych świąt
Napisano 21 Grudzień 200618 l Strasznie sympatyczne :D przyjemne. I już mam tapetke fajną na święta ^^
Napisano 21 Grudzień 200618 l bardzo podoba mnie sie ta karteczka i nie bede oryginalny mowiac ze choineczka swietna. zycze cieplych swiat;-) ja jakos swiat nie czuje.... i blizej swiat tym mi gorzej... brrr... ale czuby tak maja ;-)
Napisano 21 Grudzień 200618 l Noooo... Super :))) A gdzie ten grubas z workiem na plecach, spuszczajacy sie przez komin...??? Hehe^^
Napisano 21 Grudzień 200618 l piękne światełko :) ale ten napis strasznie nieszczęśliwie zakomponowałeś. Pozdrawiam
Napisano 21 Grudzień 200618 l yooshi ten grubas nie istnieje, w rzeczywistości przychodzi dzieciątko.
Napisano 22 Grudzień 200618 l noo elegancko :D a podziekowania to dla mnie nie ma za pomysl z choinka w tle :( buu... :*
Napisano 22 Grudzień 200618 l Autor wielkie dzięki za wszystkie komentarze, te krytyczne w szczególności :) Vorek - moze wersja tylko z napisam WŚ wygląda troche gorzej, ale z imieniem juz nie jest tak pustawo (tutaj zresztą mozna obejrzeć jedną z takich wersji ofca - oj, faktycznie zapomniałem, sorki :) bo te świecące choineczki w tle, to pomysł Ofcy :)
Napisano 23 Grudzień 200618 l Naprawdę niezły pomysł na choinkę, niezła praca, pzdr i wesołych świąt!
Napisano 24 Grudzień 200618 l gratulacje strony glownej forum! ciekawa praca i znakomita jak na kilka h roboty, pozdr