Leru Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 No co Ty. Jakby to ująć? Już szron na głowie, nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Leru sorry za pytanie ale ty sie gdzieś leczysz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 chyba zmienia się stereotyp grafika, jesli chodzi o długość włosów Nom, nawet ja juz widze swoja grzywke bez lustra ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 lerciu no to zagrychę nam już pokazałeś ... a gdzie cola? ;) wciąż ten sam! czyżbyś dostał nowego I'Poda Touch? a może ci przywieść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Dobrze że bez frytek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 MONKEY ON YOUR BACK -> chciałem się wyleczyć na uniwersytecie ale mnie nie przyjęli. Jestem skazany na bycie kim jestem ;) Raffaello -> a poproszę, co mi tam ;) Oczywiście to tak w ramach programu "pomoc biednym dzieciom w Olsztynie" ? Vorek -> fryteczki na stole ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Leru je pomidora w Hard Rock Cafe Hard Rock Cafe? w Złotych Tarasach? ty burżuju! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Vorek -> fryteczki na stole ;) No właśnie, dobrze, że na stole ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Hard Rock Cafe? w Złotych Tarasach? ty burżuju! ;) leru ... jak to prawda - byłeś w wawie.. i sie dałeś znać aby wysoczyć na cole/piwo/frytki ... to masz min.rep. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Nie, nie było to w Warszawie ale, że jestem skromny to się nie będę chwalił gdzie to było ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Urodzinkowo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Urodzinkowo :) phi - dzieciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 ps: żartuję, przecież wiem że duzi jesteś i masz synka ;) a to mój digital mnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 phi - dzieciak wapniak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 ok to teraz ja ... podobno probowali mnie obudzic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Raffaello -> a poproszę, co mi tam ;) Oczywiście to tak w ramach programu "pomoc biednym dzieciom w Olsztynie" ? ;) leru ja prezenty to tylko kupuje dla mojej żonki! :p jak dla ciebie to Ipod touch po cenie jaką będą sprzedawać w USA 300$ za 8Gb. Biedny nie jesteś jak chodzisz po takich knajpeczkach :D Urodzinkowo :) Ja cie! tenisowki i marynarka z krawatem! Super! Jak te czasy się zmieniają, stary grzyb już ze mnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 tenisówki?!:eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 chveti, beznadziejny krawat. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Beznadziejna marynarka ;] {do takich spodni i butow - jezeli juz laczysz marynarke i spodnie zwykle + sporotwe buty, to niech spodnie beda "normalne" a nie skaetowskie ;]} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 oo ja czesto sie nosze tak jak Chveti od "święta" :D chyba pokaze fotke jak to się powinno robić :D choc nie jest tak zle ziomuś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 chveti - ile masz lat ? purple - zarzuć swoją fote albowiem ciekaw.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 chveti - ile masz lat ? Jeśli wierzyc w dane w profilu to 17, 17 lat i już 5k postów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 ...purple - zarzuć swoją fote albowiem ciekaw.. :) toż to już szczyt lenistwa, a to co ja robię, to szczyt przyzwalania na nie...: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34133&page=183 :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Ardeni, juz nie piszesz na pomaranczowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Jezu i taka laska z takim kolesiem siedzi :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Jeśli wierzyc w dane w profilu to 17, 17 lat i już 5k postów :P nie innaczej :) jeszcze przez 5 miesięcy jestem straszny gówniarz...później też ale lepiej się poczuje:rolleyes: 5k postów bo na max3d.pl jestem 4 lata :) Tu się wychowałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 pierwsze na swiecie dzieco wychowane w internecie przez userow i modertorow:D:D:D bo teraz to nie szpan byc wychowanym przez wilki;):D;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 tadzio wcześniej był Leru, jego pierwsze słowa brzmiały "Witam w bitwie i życzę powodzenia";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Jezu i taka laska z takim kolesiem siedzi :) ? pomyśl o tym z drugiej strony: Ten koleś koleś jest niezłym bogolem, skoro ma taką panienkę jak ja;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 bo teraz to nie szpan byc wychowanym przez wilki;):D;) Zawsze wolałem lans przez duże L :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 pomyśl o tym z drugiej strony: Ten koleś koleś jest niezłym bogolem, skoro ma taką panienkę jak ja;P No co ty porządne dziewcze z Ciebie. Powaga. Chveti - fajny ciuch, podoba mi się. Przypomniał mi się kome aka polkadot - właśnie co się z nim dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Tu się wychowałem :D Czyli co? Moge Ci mowic "synu"? :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 poza tym MONKEY ON YOUR BACK : to jak mam się w nim nie zakochać- jest cudowny!!! pozdrawiam Cię misiek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Armia Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Jezu i taka laska z takim kolesiem siedzi :) ? Koleś, masz jakiś problem do mnie :> ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Hehe, tylko go nie zlej misiek :D Poza tym to jakiś hindus jest- jemu wystarczy turban na łeb, wąż do buta i skorpion w gacie :D ps: no offence;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 MONKEY przesadził trochę. Po prostu ziomuś wyszedł niekorzystnie na tej fotce z Tobą i tyle :) na tej nowej juz lepiej ! choc nie mnie to oceniać; jestem facetem przecież. b.t.w "Purple" jesteś bardzo fajną laską do tego nie różową! pozdro:* ["armia" no ''offffence'':P] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Armia - spoko nic do Ciebie nie mam, ale no popatrz na nią :) Purple - nie boje się, nie takich przerabiałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 łooo, widzę, że szykuje się kolejna bitwa na forum xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 pojawil sie nowy szeryf w miescie !: oglaszam w szem i wobec ! : ... ktora szybko zakoncze zanim sie zacznie 6 miesiecznym odpoczynkiem od forum ;) edit: sorka musialem sie dowartosciowac :P ehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Ej no jaka tam bitwa od razu, tylu komplementów to ja w życiu nie zebrałam:D ps: pojawil sie nowy szeryf w miescie !: oglaszam w szem i wobec ! : ... edit: sorka musialem sie dowartosciowac :P ehe Kurka KLICEK nie strasz, bo zawału serca dostanę !- ja już bana w oczach miałam za spamy, zanim się doczytałam, że to Ty ...:eek: :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 kurcze taki fajny koles z taka laska chodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 nie czaje tego "taki koles" no ma chlopak szczescie, nie wiem mnie ta plec nie obchodzi i nie potrafie rozpoznac czy jest ladny czy nie, po prostu nie potrafie :) wy potraficie ? :P szacunek na moje oko wyglada normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Nie KLICEK to do poprzednich gadek-taki joke:D biedaku idź ty ię wyśpij bo już nie jarzysz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 heh... tak sobie mysle... co ja bym robil przez 6 miesiecy jakbyscie mi bana dali... wieesz klicek ze miałbys mnie na sumieniu?? w determinacji czlowiek rozne rzeczy robi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Purple nie wstawiaj tu lepiej fotek swojego mężczyzny, bo jeszcze się o niego pobiją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 purple, na tej fotce wygląda jakbyście się pozamieniali pozami xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 no tak klicek dam ci bana jak uciekniesz. gdzie ty jedziesz że nie będziesz miał internetu? antarktyda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Purple nie wstawiaj tu lepiej fotek swojego mężczyzny, bo jeszcze się o niego pobiją. Popieram... Lepiej trzymaj krótko swojego misiuśka... Nawet się nie zorientujesz kiedy go podwędzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Zawsze tak jest jak się jakaś kobieta na forum pojawi, normalnie zawsze :D wyjdźcie czasem na świat na zewnątrz, tam kręci się więcej tego niezwykłego zjawiska co to się niezłą laską nazywa :P i zajmijcie się wreszcie grafą XD Bo comjunity to mamy już chyba i tak najlepsze ze wszystkich for o 3d ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Chveti - fajny ciuch, podoba mi się. Przypomniał mi się kome aka polkadot - właśnie co się z nim dzieje? zmienił płeć i nosi obcisłe spodnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi