Fr3d3k Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 hej... Wrocławiaków i nie tylko lubiących mocne Jeb_tup_nięcie zapraszam na bibkę D'n'B Więcej info tutaj ;) http://www.clubbing.wroc.pl/forum/viewtopic.php?t=9800 ojojoj ...szykuje sie bardzo mocna biba ...trza sie zjawić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 asblaze: grasz dnb?!?!?!?!?!?! dawaj seta bo wlasnie spotkales milosnika tej muzyki i widze ze firma w ktorej pracuje was sponsoruje hehehehe byles moze na WSD 2007? Knysza byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 ale z was zboczuchy... ja wiem ze gitara ma smukla szyje, zaokraglony korpus gdzie trzeba, nosi stringi (6 naraz) i ma bardzo ksztaltne gniazdko na duzego jacka, :D ale.... no wlasnie ;] :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 a ja zupełnie z innej beczki;D Czyli co robie gdy nie rysuje, nie uczę się albo nie pakuje;p Taki mały sport dzięki któremu zarobiłem dużo pieniędzy (konkretnie chodzi o pieniążki z odszkodowań za złamania kończyn;p). Zapodaje kilka fotek ruchomych;) Bym wrzucił jedno dawne z siłki ale powiecie że jestem narcyz albo co;p Fotki: Seria pierwsza Seria druga Seria trzecia Ehhhh kocham to robić.;D Może niedługo zmontuje jakiś filmik to też wrzucę link;) Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 jak szybko potrafisz biec nogami do góry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 1/5 razy szybciej niż nogami do dołu ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 ta fotka jest poprostu boska! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 ojojoj ...szykuje sie bardzo mocna biba ...trza sie zjawić ... Zapraszam gorąco... Łodzianie zmiotą z parkietu kafle ;) asblaze: grasz dnb?!?!?!?!?!?! dawaj seta bo wlasnie spotkales milosnika tej muzyki i widze ze firma w ktorej pracuje was sponsoruje hehehehe byles moze na WSD 2007? Knysza byl Nie... nie byłem ;) A z nagrywaniem setów jestem na bakier ;) 1. w domu kiepski sprzęcior 2. bez brykającego tłumu na parkiecie do prowadzenia to nietęga sprawa z selekcją. Ale coś nagram ;) Obiecuje Tu, żeby nie było offtopa fotka z biby w bunkrze na wrocławskich Bartoszowicach... RaVirr - ooo capoeiraaaaa capoeiraa.. dzzzndznndznnn ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 grafik & dj tego jeszcze nie było :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 a stary illy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Illy to VJ DJ a VJ to jak batman i spiderman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 stary illy Vjay`uje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Illy to VJ DJ a VJ to jak batman i spiderman lol ja bym rzekł że jak "starski i hacz" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 ta, jak prezydent i premier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Ja bym nie rzekł ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 zrzekasz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 zrzekasz sie? z koro tak rzecze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 moze nie wyglada ale piatek prawie 00:00 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 ej ale oczki to chyba w szopie podkolorowales;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 stary illy Vjay`uje ;] Ale Skilo DJ'ował. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 ej ale oczki to chyba w szopie podkolorowales;) pozdr calosc match color w ps-ie a oczka niebieskie od malego :) moze rzeczywiscie troszke zaduzo color intensity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 od groma za dużo :D a to backflip czy frontflip ? wyglada na fronta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Ale Skilo DJ'ował. A kto to taki? hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Aaaadziaaaaaa! :D Ps. Troche mi sie łysa żarówa przegrzała podczas tych ćwiczeń:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 A co to za dźwignia? Nie znam , ale po minie kolegi i pozycji jego rączki wnioskuje, że skuteczna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Tu nie ma żadnej dźwigni , węzeł jakiś marynarski nie dźwignia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 no ale głowka to Ci błyszczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 A kto to taki? hehehe nie powiem :> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Łydeczka boli w bardziej niż widok palmy na rondzie de Gaulle w wawie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 nie powiem :> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2195 lol rok 2003 - chwile mu zeszło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 MONKEY ON YOUR BACK Front;) Backflipa przy innej okazji pokaże:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 No to jak na sportowo , to na sportowo. Jakis czas temu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 jak juz taki sportowy klimat to i ja cos wrzuce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Widzę, że kicka się klei całkiem zacnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Czeźdź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 wole nie wiedzieć...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 'L o l' . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 A ode mnie taki mój filmik z pewnego wieczorku pokerowego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Dobra, cośtam można wrzucić, jeszcze mojego ryja w tym roku nie widzieliście:) Hej Max, widze na zdjęciach moje osiedle:) mieszkasz gdzieś w pobliżu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Żurawina? Ble! Ale banan, super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Obydwa nie moje, ale bananowe soki uwielbiam - jestem gotow dla nich zabic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 troche groźnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 Wichur - zegarek jak wisial, tak wisi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Wichur - zegarek jak wisial, tak wisi :D no baa :D ktos musi pilnowac mojego kompa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 w sumie to moglbym wrzucac caly czas jedno i to samo zdjecie i chyba roznicy by nie bylo ;] [+] Knysia vvv: po co mi wlosy? -_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Cos Ty z wlosami zrobil? Od nadmiaru spirytusu Ci wylecialy? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 To pewnie ta kiepska moda na koszenie boków :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 odezwał się od dobrej mody :P :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 mody nigdy nie wychodzą z mody, dla tego modom nie potrzeba przyporządkowania się modom, a ponieważ od moda nie jest zależna moda, bo mod może włączyć modem i zobaczyć modów modnych i zmodować taki wątek, by móc modnym modem być... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi