Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O kuurka, nie mogę nieżle się obśmiałam:D

panowie graficy do roboty, rękawy zakasac i projektować kostium!

ja widzę sie w takim duużym Kermicie, z wielkim żabim łbem na głowie:D

• Odpowiedzi 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

No tak ktoś, kto się zadowoli takim motorkiem, zadowoli się też wyimaginowanymi stringami:D

I w ogóle widzę,że minimalistą jesteś;)

Przyjmujac, że to co tam masz, to Harleyowski fatboy, to ja mogła bym mieć na sobie strój Romana Giertycha, a Ty byś widział na mnie te stringi:D:D:D

Ps: a może sam lubisz nosić? Bo ja nie!

pozdrowionka:)

Napisano
No tak ktoś, kto się zadowoli takim motorkiem, zadowoli się też wyimaginowanymi stringami:D

czyli będzie bez stringów? chłopaki będą szaleć

Napisano
czyli będzie bez stringów? chłopaki będą szaleć

Eeee...się nie cieszyc w przedbiegach,w końcu mam same tatuaże, nic by nie było spod nich widać:D;)

Napisano

jeżely pani pozwoly, stwierdzę iż, na myśl nasuwa sie pewien fakt. Że droga użytkowniczka Purple coś ukrywa. Idąc dalej tym tokiem myślenia, rozumowania, powiedzmy szczerze i otwarcie: "...parówkowym skrytożercą mówimy stanowcze nie!" Jak to tak może być ze kolega Drakul vel Deus, pokazuje na zdjęciach swoje imaginacje, coś więcej niż sam obraz jego osoby, w przeciwieństwie do przerobionych bądź prześwietlonych fotografii innych osób. Ideą tego wątku nie jest wrzucania jakiś tam fotek, ale wyraźne przedstawienie siebie.

To mówiłem ja Jarząbek.... :)

Napisano
jeżely pani pozwoly, stwierdzę iż, na myśl nasuwa sie pewien fakt. Że droga użytkowniczka Purple coś ukrywa. Idąc dalej tym tokiem myślenia, rozumowania, powiedzmy szczerze i otwarcie: "...parówkowym skrytożercą mówimy stanowcze nie!" Jak to tak może być ze kolega Drakul vel Deus, pokazuje na zdjęciach swoje imaginacje, coś więcej niż sam obraz jego osoby, w przeciwieństwie do przerobionych bądź prześwietlonych fotografii innych osób. Ideą tego wątku nie jest wrzucania jakiś tam fotek, ale wyraźne przedstawienie siebie.

To mówiłem ja Jarząbek.... :)

eee...bez obrazen sie i smrodów panowie, wszystko just for fun- to po pierwsze

po drugie, no chciałabym bardzo, ale aparatu ni ma na razie, Zenit biedaczek nie działa, a na dyskaczu nic nie ma, komórka przekłamuje obraz...a poza tym, na serio nikt mi jeszcze powaznych portretów nie robił, nie mam tego typu dokumentacji;)

no moze jeszcze poszperam na dyskaczu, ale jesli cos kolwiek jest z moja twarza, to bedzie to raczej z komórczaka...

edit:

przejrzeliscie mnie, ukrywam wielkiego pryszcza na nosie kształtem przypominającego połączenie alfa z Bushem, a wielkościa Pudzianowskiego...wstydze się tego bardzo, ludzie na ulicy wytykaja mnie palcami, był nawet prograqm w telewizji o mnie, jestem tez w księdze Guiness'a, a także leczyłam długo depresje z tego powodu, ale teraz juz mi lepiej...

:D:D:D

Napisano

JunioR skate? Sam kiedys probowalem, po 20 min dalem sobie spokoj :) ale mam kumpla ktory dosc fajnie jezdzi :) w grafike tez sie bawi :)

Napisano

Purple umów się ze mną a ja opowiem reszcie kolegów jak wyglądasz :)

Uwielbiam te momenty jak na tym forum pojawia się nowa kobieta....robi się wspaniały bajzel :D Tak to już jest w męskich społecznosćiach. Brawa dla Ani, że tak długo z nami wytrzyumała ;]

Napisano

hihihihi:D:D:D

zgadzam się z przedmówcami:)

Ja też z wami spróbuję wytrzymać:D

z Tweetim to świetna pomysła, zresztą ustawka juz została umówiona;)

pozdrawiam was wszystkich, w gruńcie rzeczy złoci ludzie jesteście, przygoda z forum coraz bardziej mi się podoba!

pozdrawiam wszystkich najmocniej!

żeby offtopa nie było, zaraz wam tu cos wkleję;)

wklejam cos z dyskacza:

zdjcie80if7.jpg

Napisano
przeżyła noc na zlocie

Tedy musiało to być uczucie porównywalne do nocy ze stadem orków mora.... :)

Ania.... nie no respect +1000 z umiejętności survivalowe

Napisano

pozdrawiam was wszystkich, w gruńcie rzeczy złoci ludzie jesteście, przygoda z forum coraz bardziej mi się podoba!

pozdrawiam wszystkich najmocniej!

żeby offtopa nie było, zaraz wam tu cos wkleję;)

Poczekaj aż w kwietniu zawitasz na zlot w Gliwicach ;>

Napisano
centrum polski

Chyba troochę zbyt na zachód jak na centrum polski...:P

To zaprośmy Pana Tadeusza i zróbmu ostatni zajazd na Litwie :D

Napisano

ooo...to ja bym miała wtedy najblizej:D

Mam małe pytanko, takie malusie: czy ustalania "gdzie", to nie powinny bardziej wędrowac do podforum meetingowego...?

nie no tak tylko pytam...:D

edit:

zdjcie850bx7.jpg

Shot at 2007-08-16

sorry guys...;)

Napisano

szalony zakrecony na maxa!!!

elo elo polka dot !

Ale oldschoolowe foty jaaa piekne czasy sk8teamu xD

szkoda ze nie ma foty twojej deski przystrojonej kwiatami :)

Elo!

Napisano

no wiadomka!!

i za to was lubię chłopaki! i to się liczy!!!!

a pamiętacie kolesia z volvo kombi? ten szaleniec jeździł jakby postradał zmysły!

piękne czasy sopaki! OK!

Napisano

l_9d58fc9614b44cbc975cf383b692a298.jpg

b.t.w to nie moja dziewczyna -> w miare "bliska" kolezanka ;P _ >

pozniej dam z moją "przyszłą dziewczyną"; narazie jeszcze bajera leci ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności