Gizmo74 Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Udało mi się wreszcie wyrenderować......Wiem, że jest trochę niedociągnięć, ale jakoś nie mam więcej sił ani czasu dla tego konceptu :) Pzdrawiam 1
Homa Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Fantastyczny concept, pamiętam go z wipa... Wygląda świetnie. Dobry render, niezła kolorystyka... Bardzo mi się podoba - Brawo!!! PS. Brak wnętrza troszkę psuje efekt... ale poza tym malinka :)
dariusz Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 no ładny modelik:) ale ujęcia psują jego odbiór
Dirk Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Bryka jest super. A i nawet ten pomarańczowy do niej dobrze pasuje. Kolejny ekstra-koncept Gizmo.
JohnZi Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 swietnie to wyglada:) ladnie przedstawione:] hdri oswietlales? jak tak to jakie?:)
Adek_CG Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Swietne...,tylko renderki mogly by byc troche wieksze ;), ja tez jestem ciekaw w czym renderowane, moglbys pokazac ustawienie swiatel w scenie i jak wyglada studio ?
pecet Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 ładny model, jeszcze ładniejszy render, tylko przód strasznie dziwniasty ;)
salvage Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Dołączam sie do wyrazów Szacunku :) Wszystko cacy :)
CzAk1 Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Bombastyczne, Smerfastyczne...i jak by to jeszcze nazwać...
!Ewert Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 wykonanie bardzo fajne ale niestety jak dla mnie koncept tragiczny. - bał bym sie tym wozić bo przy czołówce pozostał bym kupą... - samochód jest nie aerodynamiczny... A tak to mi sie podoba;];];]
lolipop Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 drzwi to sa chyba nieotwieralne i niewsiadywalne:)
PKextreme Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Chciałbym miec takie na prawde po prostu super juz w Wipie sie ciekawie zapowiadał oby tak dalej a co do drzwi to mam nadzieje ze sie w góre otwierają :) Gratulacje :)
Gizmo74 Napisano 3 Marzec 2007 Autor Napisano 3 Marzec 2007 Dziękuję wszystkim za pozytywne opinie i bardzo cenne uwagi - no i oczywiście za "fronta" :)))) Nie sądziłem że komuś się spodoba bo model jest dość "minimalistyczny" jeżeli chodzi o detale jak i materiały. Scena renderowana była w 3dsMax6, V-ray, najzwyklejsze zamknięte pomieszczenie, jedno źródło światła pod sufitem (VRayLight) i standardowe ustawienia renderera (irradiance map>current preset - high :))) .....no i na koniec trochę naszej starej dobrej photoszkapy (levels,sharpen itp... ;) Pozdrawiam
krzyhhh Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 jako 3D render model i te sprawy to rewelacja ;) ale.. mam nadzieję że takie cudactwa nie będą po szosach jeździć ;) zastanawiałeś się co zobaczysz w bocznych lusterkach ? obawiam się, że błotnik ;] pozdro.
Mr Pank Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 podoba mi sie model ale kolory troche za bardzo cukrowe
AGmakonts Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 troche brak spujności w nadwoziu, jakoś jakby posklejano 10 samochodów, nie podoba mi sie koncept ale ładny render
kudzawa Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Ładne ale z tego co widzę wsiada się chyba w kawałkach;)
pixelangel Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Podoba mi się klimacik ,minimalizm, ostre kolorki ,damn, I am lovin it.Design gdzieś już widziałem na jednym z tutków modelingu w rhinoceros( podobne), szkoda też że pracka jest zaprezentowana w tak małej rozdziałce.Chyba widać brak gładkości powieszchni przy refleksach(albo może mi się tak tylko zdaje, przez tą małą rozdziałkę).
Levus Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Pixelangel, z całym szacunkiem, ale gdzie Ty tu masz minimalizm? Toż ten disajn jest co najmniej wyuzdany:) A sama praca rewelacyjna! Podoba mi się bardzo! Gratuluję!
javor Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 koncept: tragiczny :P model: przeciętny render: nawet spoko :)
Lasta Napisano 15 Marzec 2007 Napisano 15 Marzec 2007 Super praca. Kolorystyka super dobrana, randery tez extra. Wiecej takich prac!!! :)
Grudzien Napisano 18 Marzec 2007 Napisano 18 Marzec 2007 smiesznie wyglada, ale tez super jednoczesnie :]
Luszczu Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 Bardzo ciekawy pojazd ! Render podoba mi się jak i wykonanie samego modelu Przypomina pojazdy z filmu Sędzia Dred ;) Brawo
Rekomendowane odpowiedzi