Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

headBan.jpg

Właśnie ukazała się kolejna kolekcja z wysokiej jakości modelami 3d. Na płycie HDModels Cars volume 1 można znaleźć 10 dokładnie wykonanych modeli samochodów, które zostały przygotowane do renderowania pod V-Rayem, Maxwellem, Mental Rayem oraz Scanlinem ;)... Dodatkowo modele są wyexportowane do najpopularnych formatów - DXF, 3DS, OBJ oraz FBX.

Pozdrawiam

Tomasz Wyszolmirski (MF)

Evermotion Team

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Moim zdaniem kawał dobrej roboty. Nie pozostaje mi nic innego jak się zaopatrzyć w coś takiego do wizek (w chwili nieoczekiwanego przypływu kasy;)

pozdrawiam :)

Napisano

Torche mnie evermotion zaczyna niepokoic... moze jestem marudny

Master Kiełbaster: w sumie to jak sie nie myle wedlug evermotion jeden model za jakies 112 zlotych... Juz nic wiecej nie mowie.

Napisano

super sprawa, ale audi q7 i lancie mogliscie sobie darowac. Audi ma dosch, a lancia tak sobie pasuje do wspolczesnch wizek. Czy jest cos taniej dla biednych polakow?

Napisano

modele super ale charakterystyczny grill passata 3GB (B5) już gdzieś widziałem (jest płaski, a nie zaokrąglony, jak na modelu który kiedyś widziałem)

ogólnie to super modele :)

Napisano

Głupio tak swoich brandzlować ale świetna sprawa Javorze.

faktycznie lancia nie pasuje

lancia wymiata. A nie pasuje to to takie suzuki jakieś tam.

Napisano

lancia wymiata.

racja lancia jeden z lepszych :)

Javor skoro to twoja sprawka to gratuluje skila poteznego skilla

ile byly robione te modele z shaderami itp. jaki czas ?

Napisano

Georgas: tak, tak to moje modele :) ...

pecet: no poza pasatem którego dawno temu wymodelował PG

nielot007: dzięki :P, na jeden model zchodziło od 5 do 7 dni w zależności od skomplikowania itp, a ile zajeły shadery i rendery to trudno mi powiedzieć ale niedługo :)

ps: a kto powiedział że lancia ma pasować do reszty? poprostu 10 autek dla ludzi o różych upodobaniach :P

ps2: cena nie jest zła, nie narzekajcie :)

Napisano

ps: a kto powiedział że lancia ma pasować do reszty? poprostu 10 autek dla ludzi o różych upodobaniach :P

Imho to Lancia troszku odstaje 'generacja i dizajnem' od reszty modeli ;)

Napisano

witam !!!

piekne i doskonale JAVOR wymiatasz rzezna

respect

Everki super nowa kolekcja ;]

to teraz Javor moze video tutek :) od

ogulu do szczegolu + wnetrze :] super modeliki rendy tez

modele prawie jak w Grand Turismo HD

Napisano

Chwaliłem Cie już na gg Javor ale tu też muszę... cudeńka stworzyłeś :) Ale taka cena to powinna być za 1 model a nie za całą kolekcje :]

Pozdrawiam.

Napisano

Myślę, że cena nie jest jednak jakoś szczególnie zaniżona - weźcie pod uwagę, że tych płytek pewnie trochę się sprzeda.

A wiadomo - im większa planowana liczba sprzedanych egzemplarzy, tym bardziej można zejść z ceny, bo koszty stałe rozkładają się na większą liczbę sztuk.

Stąd też moje przypuszczenie, że Javor za swoją pracę wziął cenę co najmniej rozsądną. Może nawet dostaje jakąś kasę od każdej sprzedanej płytki. Możliwych modeli biznesowych jest tu bez liku. Javor, mam rację? Powiedz, że mam rację :)

S.