MF Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Właśnie ukazała się kolejna kolekcja z wysokiej jakości modelami 3d. Na płycie HDModels Cars volume 1 można znaleźć 10 dokładnie wykonanych modeli samochodów, które zostały przygotowane do renderowania pod V-Rayem, Maxwellem, Mental Rayem oraz Scanlinem ;)... Dodatkowo modele są wyexportowane do najpopularnych formatów - DXF, 3DS, OBJ oraz FBX. Pozdrawiam Tomasz Wyszolmirski (MF) Evermotion Team
nielot007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Witam!! widzialem to wczesniej i bylem oczarowany :) piekna robota :) jedna osoba robial modeling shadery itp itp. czy nie ? jak jedna to uklony do samej ziemi :) pozdro
pionix Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Moim zdaniem kawał dobrej roboty. Nie pozostaje mi nic innego jak się zaopatrzyć w coś takiego do wizek (w chwili nieoczekiwanego przypływu kasy;) pozdrawiam :)
Gość ant-3d Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Torche mnie evermotion zaczyna niepokoic... moze jestem marudny Master Kiełbaster: w sumie to jak sie nie myle wedlug evermotion jeden model za jakies 112 zlotych... Juz nic wiecej nie mowie.
Georgas Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 śliczne modele :) czyżby je robił niejaki Irek J. ??:) ile ja bym dał żeby zobaczyć siatki bez ms
patry Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Brawo javor!! :D Modele świetne :) Szkoda, że nie za free... :P
@seba@ Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 super sprawa, ale audi q7 i lancie mogliscie sobie darowac. Audi ma dosch, a lancia tak sobie pasuje do wspolczesnch wizek. Czy jest cos taniej dla biednych polakow?
Marcin Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 modele super ale charakterystyczny grill passata 3GB (B5) już gdzieś widziałem (jest płaski, a nie zaokrąglony, jak na modelu który kiedyś widziałem) ogólnie to super modele :)
mrkrzysiek Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 to czerwone jest piękne :) kawał dobrej roboty :)
mentaller Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 modele trzymają poziom, cena atrakcyjna, ale szczerze powiedziawszy nie powala na kolana ;).
piotrek Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Jakoś koślawo felgi wyglądają na tym renderze.
Lis Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Głupio tak swoich brandzlować ale świetna sprawa Javorze. faktycznie lancia nie pasuje lancia wymiata. A nie pasuje to to takie suzuki jakieś tam.
hcpiter Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Super kolekcja ! Gratulacje za super modele !
pecet Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 zdecydowanie zbyt tanio jak za takie modele :p nie pasuje mi ten passat, wogóle jakby kto inny go modelował, jakieś ma zwalone proporcje
nielot007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 lancia wymiata. racja lancia jeden z lepszych :) Javor skoro to twoja sprawka to gratuluje skila poteznego skilla ile byly robione te modele z shaderami itp. jaki czas ?
javor Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Georgas: tak, tak to moje modele :) ... pecet: no poza pasatem którego dawno temu wymodelował PG nielot007: dzięki :P, na jeden model zchodziło od 5 do 7 dni w zależności od skomplikowania itp, a ile zajeły shadery i rendery to trudno mi powiedzieć ale niedługo :) ps: a kto powiedział że lancia ma pasować do reszty? poprostu 10 autek dla ludzi o różych upodobaniach :P ps2: cena nie jest zła, nie narzekajcie :)
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 ps: a kto powiedział że lancia ma pasować do reszty? poprostu 10 autek dla ludzi o różych upodobaniach :P Imho to Lancia troszku odstaje 'generacja i dizajnem' od reszty modeli ;)
demigod Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 witam !!! piekne i doskonale JAVOR wymiatasz rzezna respect Everki super nowa kolekcja ;] to teraz Javor moze video tutek :) od ogulu do szczegolu + wnetrze :] super modeliki rendy tez modele prawie jak w Grand Turismo HD
therealremi Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 czy ja dobrze widze? 1200 PLNów? jak wnętrze jest dobrze oteksturowane to może dałbym 200 PLN za 1 samochód.
Loozack Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Chwaliłem Cie już na gg Javor ale tu też muszę... cudeńka stworzyłeś :) Ale taka cena to powinna być za 1 model a nie za całą kolekcje :] Pozdrawiam.
Sisio Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Myślę, że cena nie jest jednak jakoś szczególnie zaniżona - weźcie pod uwagę, że tych płytek pewnie trochę się sprzeda. A wiadomo - im większa planowana liczba sprzedanych egzemplarzy, tym bardziej można zejść z ceny, bo koszty stałe rozkładają się na większą liczbę sztuk. Stąd też moje przypuszczenie, że Javor za swoją pracę wziął cenę co najmniej rozsądną. Może nawet dostaje jakąś kasę od każdej sprzedanej płytki. Możliwych modeli biznesowych jest tu bez liku. Javor, mam rację? Powiedz, że mam rację :) S.
Rekomendowane odpowiedzi