jaras Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 laboratorium na razie skonczyłem - ew. dodam jeszcze jakieś kable ale to dopiero jak bedzie cała kompozycja z Albercikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 rewelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 no laboratorium jest super! czy ono nie zawielkie? tzn - czy on samiutenki tam nie zginie w tej przestrzeni? :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 nono, niekiepsko, kluje w oczy tylko ten aliasing (rozumiem ze w finalnej wersji zniknie) kabelków :( i swiatelko zwisające z sufitu mogłoby być ciut cieplejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Intervain - Albert będzie na 1 planie i zasłoni pewnie połowę kadru dlatego na razie nie robię więcej - ew. cos dorobię później Kreska- poprawiłem juz troszke renderek ( i podmieniłem obrazek ) aczkolwiek i tak nie ustawiałem opcji na maxa bo nie chce mi się czekać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_3d Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Dla mnie bomba. Tylko tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 ...rozumiem ze "mały piękny" atom dodatkowo bedzie roświetlał mrok nocy? Jaras - super!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 laboratorium wygląda super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 a ile się renderowalo na obecnych ustawieniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 naucz mnie tak robić ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChrisA. Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Widze ze szykuje sie mistrzowska pracka :) pozdrowienia gratulacje i szacunek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 jaras jak zwykle wszystko bardzo mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 swietnie ci to wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 się podoba się ;-) jedną rzecz mam ino mianowicie, na zoomie na ten "panel" on jest tak bajkowo powykrzywiany, a w kadrze jaki wrzuciłeś nie bardzo widać tej stylizacji z drugiej strony z ujęcia kadrowego nie bardzo widać, że panel i okolice są powykrzywiane i nie razi że reszta wygląda na proste no. fajna scenka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 16 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2007 Kreska- laboratorium renderowało sie ok 20 minut 3grosze - w tamtej wersji troszke przegiąłem z wyginaniem ;) ale byc moze pokrzywię wszystko bardziej - na razie składam całą scenkę. Zrobiłem texturke Alberta + wąsa i złożyłem na roboczo z tłem - postać bedzie mniej wiecej w takich proporcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 nie podobają mi się wąsy- są takie.... futrzane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 ogólniwe to świetna robota. (warsztat i pomysł) :) mam takie odczucie, że postać i scena, charakterem nie pasują do siebie Oo jakby z innych bajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Mi się wydaje ze jest takie odczucie bo nie ma jeszcze pierwszego planu :) super robota Jarku jak zawsze zreszta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 dla mie twarz Alberta jest jakaś bez wyrazu. jakby było mu wszystko jedno :P Albert: o odkryłem coś. kreci się. świeci się.......ide spać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Albert: o odkryłem coś. kreci się. świeci się.......ide spać :P hehe troche racji w tym jest :D lab i albert wyglądają spoko ale Alb ma za mało życia jakby mu ktoś głowe odcioł :D ale, wiem, że będzie dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Jaras, zrób mu czerwonyego nocha bedzie Albert pijus:D super jak zawsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Kliment, Albert nie był pijus. Jaras, nie dawaj mu takich smętnych oczu. No i zlikwiduj zeza. Poza tym jak za plecami Alberta będzie taka pustka, to to bedzie glupio wyglądać. przydałyby się w tle po droze do sciany ze dwa stoły laboratoryjne z retortami, palnikami i [all this chemical stuff]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 za smutne te oczęta ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 poprawiam mu mordkę - robie jeszcze 2 wersję z otwartymi ustami i do takiego efektu będę dążył : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Czubek nosa zdecydowanie zbyt karykaturalny. To nie smerf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Shogun - ja robię karykaturę i nos taki smerfny zostaje ;) Ustawiłem mu minkę - chciałem złapać coś pomiedzy zdziwieniem a zaskoczeniem . Przechodze do modelowania reszty ciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 ja bym jeszcze usta inaczej ustawił a tak to reszta jest dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 o wow :) swietna glowka !! z otwartmi ustami do d*** :) troche policzki te faldki na nim po wygladzeniu scianek jakos do nie nie przemawiaja zabzardzo "po wyrzywiane" za to kolo oka miodzio :) z zamknietymi ustami albert wyglada rewelacyjnie swietny charakter i odrazu widac ze to albert poprostu siwetnie ;) powodzenia Jaras bede kibicowal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Wygląda tak jakby miał się zara rozpuścić Zapodaj mu jakieś zyby powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 to co powiedzial moj przedmowca jest jak najbardziej trafne - wyglada rzeczywiscie jakby byl z lodow waniliowych... wszystkie faldy i zagiecia sa zbyt okragle i miekkie... moim zdaniem brak mu miesni i kosci pod tymi faldami skory... nie wiem, dla mnie nie wyglada jak einstein... same wlosy go nie ratuja... i ten z ustami zamknietymi lepszy zdecydowanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 moje 3 grosze.:)labolatorium jest ok.ale nie wiem czy bedzie pasowac do az takiej karykatury Alberta (az tak komiksowej).Labolatorium jest jak z jakiejs mrocznej gry albo prosektorium.Albert jest jak z Asterixa.Ciekawy jestem koncowego efektu.jak to połaczysz. pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 18 Maj 2007 Autor Share Napisano 18 Maj 2007 tomeq - będzie dobrze :) o ile uda mi się to skończyć w terminie bo robotą jestem zawalony jak zapewne wiesz ;) - tzn. skończyć skończe ale nie wiem czy w bitwie czy w Wipe. Na razie powstaje stolik i cały staff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 fajne ma te "zabawki" zwlascza ta kula z podstawka intrygujaca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 fajny lewitator i elektrolity ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 lewy element musisz też owinąć drutem bo inaczej chyba by kulka spadła na wskutek asymetrii zastanawiam się czy tak się woglę da samym magnetyzmem, yyy idę po kartkę wstaw jakiś amperomierz albo nawet oscyloskop i jakieś luźne kable z wtyczkami z butelki popija jak mu się eksperyment nie uda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 20 Maj 2007 Autor Share Napisano 20 Maj 2007 Ania - dzięki za rady, postaram się to zrobić. Na razie wrzucam apdejt z ubraniem i próbami znalezienia jakiejś pozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 Niesamowicie fajnie wychodzi :) Albert, jako modelik jest miodzio, sam koncept też zarąbisty. Kończ jak najszybciej ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 przy pochylaniu się nad stołem końcówka krawata powinna zwinąć sie na nim, bo teraz wygląda jak by mu wiatrak zdmuchiwał ;) ubranka są git! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 moze i to dobrze ze tak powiewa, jakas tajemnica energia odpycha ciała, coś w tym stylu, :) ładnie Ci idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 22 Maj 2007 Autor Share Napisano 22 Maj 2007 Raffaello - od tego atomu będzie szła mini fala uderzeniowa po stole i dlatego ten krawat tak jest ułożony. Włosy - testy , na razie bez odpowiedniego oświetlenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Super. Klimat troche jak u Hendrixa samiwieciekogo :) Czym robisz wloski, hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 SUPER pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 Drab - włosy robię hair fx'em. Na razie ustawiam 1 plan i ogólną kompozycję. Bedą jeszcze zmiany pewnie ale wrzucam to co mam na dzień dzisiejszy bo jutro wyjeżdżam a pojutrze nominacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 bardzo fajnie wyszlo, widac ze pracka ma charakter, tylko ta mgielke bym zrobil tez niebieska a nie biala tak jak jest teraz... hmm pojutrze nominacje ? pisze ze 24 maja czyli dzisiaj, to kiedy w koncu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 aha, faktycznie dzisiaj - no to tym bardziej musze wrzucić to co mam :) pewnie pobawię się jeszcze mgiełką (albo i nie) -dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 no to już wszystko jasne (co do krawata) Ta pracka to bomba atomowa ;) A czy jego głowa nie powinna bardziej być obrócona w naszą prawą stronę? by bardziej sprawiał wrażenie że przygląda się temu atomowi? bo teraz to patrzy się gdzieś pomiędzy atomem a kabelkami po lewej stronie, no chyba że tak ma być ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 bardzo fajnie ja bym mgiełke zrobił lekko niebieską ale i tak jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 fajna pracka,... naprawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 troszkę nie przypomina naszego alberta, może przez te usta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 MÓJ FAWORYT!!! Masz wielkie szanse ! według mnie wygrac powinienes ty lub Kreska... Piękny model/tex/oswietlenie/render/wlosy/... (w miejsce"..." wpisac cokolwiek).Tex robileś ze zdjęc czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi