Napisano 6 Kwiecień 200717 l żeby odreagowac postanowiłem pomodelowac cos...tak więc nowy wip. Pozdrawiam. Kliment [/img]
Napisano 6 Kwiecień 200717 l malo, ale jak zwykle- pro :) znaczek to bump czy modelowany :> czekam na wiecej :)
Napisano 6 Kwiecień 200717 l Autor Kr3tz -modelowany oczywiście :) więcej bedzie choc nie obiecuje częstych upów.
Napisano 6 Kwiecień 200717 l No wkoncu podniosl tylek z kanapy :) Spoko, spoko. Niezłego klocka sobie wybrałeś ;] Potem proszę Kettenkrada :)
Napisano 6 Kwiecień 200717 l ladnie ladnie, tylko mi cos nie pasi na zgieciach tego grila, w gornych rogach;] pozdro
Napisano 6 Kwiecień 200717 l Strach sie bac co z tego wyjdzie ;P Znowu bede w szoku.. no nic.. trzeba tylko czekac na efekt koncowy :)
Napisano 6 Kwiecień 200717 l piękny modeling (jak zwykle) piekny również wybór pozdr i będę wpadał ----- jak zrobiłes napis ? dręczy mnie to.
Napisano 6 Kwiecień 200717 l kliment przesadzasz modelujac wszystko z jednego kawalka :D tzw nadkole i to wsrodku :) trzeba tylko czekac kiedy do zlotej trafisz :) i jak mozna to siateczke poprosze pozdro
Napisano 7 Kwiecień 200717 l cta- ale sporo widać na modelu np: przy znaczku i trochę poniżej. kliment woroszyłow - i tak pięknie jest;)
Napisano 7 Kwiecień 200717 l kliment świetny pojazd wybrałeś do poderwania sie z kanapy! jak narazie to jest gicior!
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Autor jak bede robił nowe fury ala bzyku, johnzi czy qba to postaram sie robić dokładniej...przy modelu jak ten "pewne" niedokładnosci nie przeszkadzają...nawet są wskazane :P mały upek:
Napisano 7 Kwiecień 200717 l no dobra widzę postęp, ale siatki nie widzę :P no czekamy na ta twoją furę ala Bzyku johnzi czy qba: P
Napisano 7 Kwiecień 200717 l jak bede robił nowe fury ala bzyku, jonzi czy qba kazdy dobrze wie ze ja tu tylko sprzatam praca super, nawet niektore wgniecenia czy nierownosci nadaja jej smaczku wg mnie :) nie zatrzymuj sie
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Autor qba- dzieki za wsparcie:D mrkrzysiek...chyba ci nie starczy cierpliwości:D ktoś sie domagał siatki?
Napisano 8 Kwiecień 200717 l fajno fajno Wojtus, tak trzymaj :) uwage mam tylko jedna, mala, kiedy wrescie pierwszy post nowego tematu bedzie w dziale galeria 3D :P? czolem pionier.
Napisano 8 Kwiecień 200717 l Co tu duzo pisac, super modeling i tyle ! naprawde gratki za ten model i wczesniejsze :D Pozdrawiam
Napisano 8 Kwiecień 200717 l i znowu kliment szaleje :) good job, inspiracja to nasze zabawy paintballowe? Pozdrawiam
Napisano 9 Kwiecień 200717 l miejscami dziwnie ta blacha wyglada. Jaki masz poziom meshsmooth? mi to na jedynke wyglada. Aha jak mozesz to zapodaj siateczke:)
Napisano 9 Kwiecień 200717 l Co tu dużo mówić - świetna robota. Zgadzam się, że pewne niedokładności z MSa w przypadku pojazdów z WW2 dodają smaczku. Ktoś wcześniej pisał, że modelowanie z jednego kawałka większości części to przesada - według mnie nie. Dzięki temu powstaje efekt tzw spawu przy łączeniach, a już tym bardziej jaką daje satysfakcję czysty "odlew" siateczki :D.
Napisano 9 Kwiecień 200717 l Te wszystkie niedoskonałości, które napewno kliment zrobił celowo, dodają naprawdę świetny efekt. Tak trzymać!
Napisano 10 Kwiecień 200717 l uwage mam tylko jedna, mala, kiedy wrescie pierwszy post nowego tematu bedzie w dziale galeria 3D :P? Bardzo ciekawa uwaga, również się pod nią podpisuję, model super jak zwykle. Pozdrawiam
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Autor uff...felgi do przedniego koła.... Dzieki wszystkim za komentarze:)
Napisano 10 Kwiecień 200717 l hehe, ladnie z tym jedziesz, siatka czysta, ja do takich drobnostek nie mam sily i checi, aby chamferowac a co gorsza blendowac kazda krawedz, heheheeh: ] pozdro i czekam na final
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Autor Nie przegiecie....w tym pojeździe widac drugą stronę felgi niestety bo koła bardzo z przodu i wysoko zawieszona buda... no musiałem!!:D
Napisano 10 Kwiecień 200717 l zaprawdę powiadam Ci dziś : zaprzestań dobijania innych forumowiczów Mateusza 45:1
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Autor texturowac nie umiem, malowac nie umiem..renderowac nie umiem...to choć se pomodeluje troszku:D. Piksar - juz zapomniałes jak nas szokowałes swoimi industrialnymi modelikami?;)
Napisano 10 Kwiecień 200717 l NIe no ktoś tu ewidentnie ma za duzo czasu!Super pracka!NIe moge się doczekać finishu!Pozdrawiam i tak trzymaj!
Napisano 11 Kwiecień 200717 l fajna felga jak byś taką wymodelował do speed modeling to byś wygrał :)
Napisano 11 Kwiecień 200717 l a te literki z przodu tez modelowałesz ? :) pokaz mi go w powiększeniu, jeśli mozesz...oczywiscie w wire.
Napisano 12 Kwiecień 200717 l No no super jest :) Dodaj jakies napisy ba boku opon albo cos takiego, no i wydaje mi sie ze powinny być troche spłaszczone przy podłorzu. Ale to takie nikomu nie potrzebne uwagi :D
Napisano 12 Kwiecień 200717 l model swoiste LOW-POLY xD xD xD xD Fajna furka starego typu :D PODOBA MI SIE a to oznacza że jest naprawdę super :D brakuje tylko jednego: daj znaczek na coś w rodzaju plakietki czyli po prostu go lekko wytłocz nie wiem jak bo z maxem to dopiero zaczynam zabawe ale jest to możliwe
Napisano 12 Kwiecień 200717 l z maxem to dopiero zaczynam zabawe ale jest to możliwe niestety widac kliment- byle do przodu, niewazne w jakim tempie, wychodzi piekne dzielo... ktos wspominal o zlotej :)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l ...PODOBA MI SIE a to oznacza że jest naprawdę super :D ... Nauczaj mistrzu Yoda:D (Tylko mi tu bez interpretacji jako docinanie, tak jakoś dziwnie mi to zabrzmiało:D) A tego z plakietka nie zaczaiłem nazbyt:( Co do modelu to wiadomo, że godny naśladowania:)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Autor ostatni updejcik dzisiaj :) dzisiaj więcej nie będzie..... :P Pozdrawiam! Kliment edit: dla nie wtajemniczonych to nie koniec kół gąsienicy:) brak par kół wewnętrznych , napinającego i napędowego.