Gość Raffaello Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 fajnie ci to idzie, aby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 model super, 10/10 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 ani kliment zamiata :) mozna tu ladnie podzialac z detalami na plaskich powierzchniach co nas kolega robi wysmienicie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Kliment powinneś zrobić sobie galerie, w której umieszczałbyś swoje militarne cuda. Poważnie mówie. Znalazłeś dziedzine w której nie masz sobie równych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 na fotce, ktora zamiesciles, przednia felga wydaje sie byc wieksza... moze to zalezy od wersji pojazdu, moze od zludzenia, ale zwracam na to uwage :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 ile to ma juz trisow?, mam pytanie jak to robicie ze wam kompy wytrzymuja siatke 1-2m, mi juz przy 100k zaczyna kaszlec w okienkach jak przesuwam. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 ile to ma juz trisow?, mam pytanie jak to robicie ze wam kompy wytrzymuja siatke 1-2m, mi juz przy 100k zaczyna kaszlec w okienkach jak przesuwam. pozdro Chować co zbędne :) + cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Ale się rozpędziłeś, będzie świetna praca. powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 OK, koła jezdne w komplecie. :) [/img] a tu siateczka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Nonono :) czekam na gasienice... przez kilka minut patrzalem na te kolka i nie moge sie napatrzec- SUPER :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 kliment czy mi sie wydaje czy w tych kolach bez srob siedzi "siergiej babolow" (na dole). model wyczesany jak zwykle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 mam pytanko jak ty to bedziesz texturowal/shadery skoro wszystko jest wymodelowane z jednego poligona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 jakoś będe..sam sie zastanawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 koło napedowe...przyznam ze sie umęczyłem robiąc to z jednego kawałka....:(...ale grunt ze zrobione...okładzina gumowa do poprawy.....:P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 fiu fiu, wyszlo calkiem fajnie;), tylko to tam specjalnie tak kanciasto?? czy jeszcze przed MS?? WOGOLE, to myslalem ze tylko ja sie do tej pory mecze przy maxie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 rewelka :) ja bym sie nie martwił o pozniej ;) zawsze mozna model podzielic przeciez, no jest tyle opcji ze hoho ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 jakieś nie okrągłe te twoje koło, pokaż na czym się wzorowałeś bo ja takiego nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 następny zlot robimy w Kielcach - musze zobaczyć Mistrza przy pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 kliment cos mi sie nie podoba :) zielone --> blad ?? jak tak to czerwony loop go usunie a prawde mowiac zmniejszy :) ale ze nie bedzie sie rzucal w oczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 nielot - dzięki juz poprawiłem:D ( aczkolwiek w realu te koła nie były takie idealne...to był odlewany element i czesto były jakieś nierównosci ) mrKrzysiek - koło juz jest okraglejsze jak sie zrenderuje to pokaże a póki co wrzucam referencje na których wzorowałsja ja :) edit: skończone i poprawione:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 ladne kolko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 jak zwykle powalające, czeam na wiecej no i na tex:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 i render całości, na dzisiaj tyle, ide spać:P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 jesteś niemożliwy. ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Nie ma to jak porządne mocowanie :D Brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 ale fele ma to gasienicowe cos:D dobra robota, ale chyba jakos nie przekonam sie do konca do tego twojego nisko-mesh-smoothowego stylu yo! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 heheheeh, oszalamiajaca szczegolowosc: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 szacunek !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 bardzo ladnie kolego kliment :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Robi wrażenie, teraz czekać co dalej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 pięknie jak zawsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 o zgrozo - masakra. Nie wiem co napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2007 nocny dorobek....pomału zaczyna kaszleć kompik...kurde zawsze tak jest jak zrobie gąski:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Pokaż referki gąsienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2007 rendery z rana:) [/img] [/img][/img] EDIT: MATHIAS REFKI RAZ!:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 ładnie:) bardzo ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 super ale czemu gąsienica wisi w powietrzu :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 no kliment ale za to gąski wymiatają! nie ma się co dziwić że kompik zaczyna kaszleć :-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 wydaje mi sie jakby gasiorki byly nadmuchane, mam wrazenie ze sa wieksze niz powinny byc - a moze tylko mi sie wydaje :) generalnie niezla robota, pozdrawiam pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 jak zobaczyłem gąsienice to sie udławiłem ciastkiem które właśnie jadłem jak dla mnie najlepszy z twoich modeli. niesamowity. jeśli go skończysz to powinien dostać się do Złotej Galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Kliment a ogniwa gąsienicy to śrubami były łączone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 byly ale raczej nie takimi ;p ale kto tam bedzie o to plakal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muminek Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Ile roboczogodzin jest w to wpakowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 dzięki za uwagi panowie..przydają sie, przyjrzałem sie kolejny raz referkom i wziąłem sobie do serca uwage pioniego...rzeczywiscie zrobiłem ogniwka za duze...jak sie siedzi nad czyms długo to człowiek przestaje widziec..juz poprawiłem:) Ile godzin? heh....nie liczyłem czasu bo przy tym czas mi mija szybko....w końcu to moje ulubione zajęcie..:D ( kilkadziesiąt? kilkaset? trzytysiące?:):):) ) render z poprawionymi gąskami: Teraz zabieram sie za małe detale na poszyciu, wnetrze kabiny i bedzie finisz..potem texturki...juz sie boje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 sprawnie Ci to idzie :) rep sie nalezy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 a ja mam takie pytanie z innej beczki do specjalisty :) czemu w tego typu pojazdach dodawano nie wiem po co te przednie zwykłe koła? Przecież o wiele lepiej było by wydłużyć ciut gąsienice i zrobić pojazd jedynie na gąsienicach, łatwiej pokonywał by przeszkody, a i gumy nie mógł by złapać... więc pytam po co tak? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 super, zrób jakiś filmik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 czemu w tego typu pojazdach dodawano nie wiem po co te przednie zwykłe koła? Przecież o wiele lepiej było by wydłużyć ciut gąsienice i zrobić pojazd jedynie na gąsienicach, łatwiej pokonywał by przeszkody, a i gumy nie mógł by złapać... więc pytam po co tak? :D yyyy .. do kierowania ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 hahahahahahahahahaha :D qba...strzał w dyche... popłakałem sie: "yyyy" :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 ponownie domagam sie videotutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi