hkropinski Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 Kliment-> dzieki za info... teraz to juz kompletnie sie napalilem na nowy komuterrR:/:P;p:D pozdrawiam i powodzenia z nową maszyną:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 serwus :) bardoz fajnie wyglądają te blaszane koła i ich okolice :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 I następny twój model wymiata.Piękne detale i gratuluje nowego kompa;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 :O sam wiesz dobrze, co bede klawiature zuzywal :( gratulacje nowego kompa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 Człowieku ten model wymiata!!! Gratuluję wytrwałości i techniki to się nazywa full professional! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 no hmm.. zgadzam sie z przedmowcami.. model super ;) ps. to ile masz teraz tego ramu ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 Kurna fajnego kompa musisz mieć.............. model tez fajny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentat Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 Bardzo przyjemne... Modeling stoi na najwyższym poziomie. Gratuluję cierpliwości i dokładności. Planujesz jakaś scenę do tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2007 owszem...juz sie robi nawet:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 widze ze znalazles vray dirt:D edit: albo i nie;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2007 Tomek..znalazłem:) a i owszem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 hehe gratuluje tego modelu robi wrazenie;) tylko otoczenia niezchrzan ps moglbys jakos udostepnic ten material? jestem ciekawy paru opcji ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2007 mówisz o tym który jes na modelu w ostatnim renderze? tu jest więcej szopa niż materiału bo podkręciłem efekt dirta w szopie....sam materiał to niemal podstawowy Dirt:) Edit: dopiero sie go ucze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 aha;) no nic, dzieki;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2007 ruszyły prace nad scenką....bedzie w niej famo i drugi pojazd, czyli zamieszczony poniżej Opel Blitz... odrazu pierwsza zajawka kolorów opla...aha i najważniejsze: scenka bedzie miała dwóch autorów tj. mnie i Mrkrzyśka....ja kończe mapowanie pojazdów i domodelowuje brakujące pierdoły a krzysiek pracuje nad roslinkami i otoczeniem..więcej nie powiem, zobaczycie jak skończymy( o ile sie uda) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 fajowy. burty nie sa za wysokie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 ten opelek na drugim planie bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 kiedy ty tego opla wymodelowałeś ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 fajowy. burty nie sa za wysokie? Tutaj każda śrubka ma odpowiednią średnice a ty wątpisz w odpowiednią wysokość burt?;D Nie ładnie...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 taki juz jestem ;p chudy -> ten opel byl chyba kiedys w WIPie (ja go gdzies widzialem...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2007 Burty sa ok, robione wg rysunków. Opel bedzie na drugim planie. A!!....opla zrobiłem juz dosc dawno temu, teraz go omapowałem tylko...wreszcie sie doczekał scenki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Kliment, wymiatasz. Najbardziej robią wrażenie gąsienice. Aha, mógłbyś napisać config nowego kompa? Pozdrawiam i gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 pięknie :) dodaj mu jeszcze wycieraczki i łopate :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 BigBen nowy komp opisałem tu http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=560127&postcount=1 Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciechu Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Lol wreszcie samochód co ma klimat.. i bardzo dobre wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 męcze go dalej... póki co teraz wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Panie Kliment- szaleństwo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 hehe kliment ile ta scenka bedzie miala poly ?;p A ogolnie to super wypas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 mysle ze ok 3 mln bedzie miec:) ale moj ram da rade:D Edit: WAW! gwiazdki po raz pierwszy na tym forum....chyba wypada podziekować!:) D Z I Ę K U J Ę! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 O ja pie...rniczę :D Super to wygląda! Ta pracka trafi do złotej galerii na 200% :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Ciechu - zgadzam sie - nareszcie samochód co ma kliment ... ups klimat chciałem napisać :) P.s. odbicia w szybach poproszę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 zabijasz moje oczy :D super :) choc tex karoseri mi sie nie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Rispekt! A wgniecenia i powstałe w ten sposób zardzewiałe kanty wyszły Bossssko! 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 .. to ja sie moze nie wypowiadam :D 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Kurde nagrałbyś jakiś tutek z procesu teksturowania :) Cud i Miód ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 ehehe robi sie jak na cgtalku :D swietne ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 orgazm, poezja i miodek, tylko dodaj błotko i jakiś brud na reflektorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 a ja ponazekam na brak wrazenia metalu, nawet matowy metal odbija jakies tam swiatlo, ustaw lekkie odbicia na metalu, od razu zyska dobry efekt;) a dwa dalej to bloto wyglada jak rdza, a z kolei to wyglada jak rdza w zlych miejsach:) jak cos to ochlap go blotem z przodu troszke mocniej, lekko za nadkolami, a rdza lapie glownie na krawedziach:D, aha, i popraw deski, sa rowniotkie.. az za bardzo.. ps. jak za duzo nazekam to wina piwa;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 no no brachu jak tak dalej pójdzie to będziesz potrzebował kolejnego kompa ;) świetna robota, gratki ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 dałem troche odbicia i bump..ale mi sie zwłaszca ten bump nie podoba...jeszcze nad tym popracuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 ostatnio było lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Nie znasz sie:D (taki żart żeby nie było) Teraz jest dużo lepiej. EDIT: Choć bump do poprawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 troche za mocny ten bamp jak na moje piajniutkie łoko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 nie no bump do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Polec z mniejszym bumpem - wtedy bedziesz miał wieksza kontrole nad nim juz z poziomu postprodukcji. Jesli teraz zrobisz większego bumpa to ciezko ci to będzie poprawic bo przy rozmywaniu stracisz na teksturach. Modeling pierwsza klasa chociaz juz ci to tutaj pisałem. Niebieska tekstura mi nie leży ale to kwestia koloru a nie jej wykonania. Poprostu niebieski to nie moj kolor. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 a czemu ty z takiego malego kąta robisz (ponizej 45 stopni field of view) ??? ;) co do odbic + bumpa, tutaj musisz juz zastosowac mape odbic;) dla testu wrzuc mape bumpa do kanalu reflect + do kanalu Rglossiness, i pobaw sie wartosciami przy reflect i rglossy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi