Napisano 27 Sierpień 20204 l W dniu 27.08.2020 o 15:15, Destroyer napisał: AW SHIET!!!!!! Podziwiam za ogrom pracy! Piękne ❤️
Napisano 28 Sierpień 20204 l wujek_kane dokładnie, kawał dobrej roboty przy tej animacji. Co robisz? uruchamiam photoshopa żeby się pośmiać 🙂
Napisano 7 Październik 20204 l Wyobraź sobie te oscylacje budynku, jak wentylator by się rozkręcił przy 24+ FPSach...
Napisano 30 Październik 20204 l życie na lockdownie, it this heaven or what? 🙂 ayemyzy_460svav1.mp4Niedostępne
Napisano 13 Listopad 20204 l Grałem w to jak wyszło, cena jest za wysoka, od tego czasu wyszło sporo o wiele lepszych przygodówek.
Napisano 8 Grudzień 20204 l Ten resident to mam taie same uczucie jak model wroci po rigu i animacji...... a przez miesiac ktos ciemeczyl z nim.
Napisano 18 Styczeń 20214 l @KLICEK idealnym ukoronowaniem zasług mayi było gdy w pracy na kompie ze świeżutko postawionym systemem gdy były zainstalowane ze 2 programy na krzyż z mayą i może do niej redshift albo jeszcze nie, świeżo po wystartowaniu systemu z samego rana, komputer wypoczęty przez weekend, w tle tylko chrome z gmailem i może jedną zakładką, maya wystartowała, przemieliła jak to ma w zwyczaju zaraz po starcie i bam fatal error i próbuje zapisać plik z pustą sceną 🙂 Ale co by nie mówić maya jest najlepszym softem do animowania także maya 🙂
Napisano 30 Styczeń 20214 l W dniu 30.01.2021 o 14:07, KLICEK napisał: "Hmmm bardzo ładnie malujesz, Twoje prace przypominają mi takiego polskiego malarza, nie wiem czy znasz.....BEKSIŃSKI MÓWI CI TO COŚ????"
Napisano 2 Luty 20214 l No cóż, może i w książkach do historii nic nie było, ale były za to - raczej szczegółowe opisy elfów - umieszczone, co ciekawe - w pewnych książkach na podstawie gier, które teraz próbują zostać zekranizowane🤪 Ehh, a ja, naiwny miałem nadzieję na spin-off z kawalerem Vesemirem i Jego Kapeluszem w rolach głównych 😁
Napisano 2 Luty 20214 l No ale o co ten cały hałas. Że elf czarnoskóry itp. Jak zmieniają kolor włosów, czy ogólny wygląd postaci to mieści się w tolerancji? Film i książka nigdy nie szły do końca w parze. Ja to już może jestem za stary żeby widzieć w tym coś złego. W kinie mało było czarnych więc mogą sobie to odbić teraz. Trzeba edukować świat. Przydało by się też paru niewygłupiających się grubasów, zwykłych ludzi (nie geniuszy/naukowców) w okularach, grafików 3d mających życie itp. I kino wyjdzie na prostą 😉