Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,8k
  • Wyświetleń 1,8m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

@KLICEK idealnym ukoronowaniem zasług mayi było gdy w pracy na kompie ze świeżutko postawionym systemem gdy były zainstalowane ze 2 programy na krzyż z mayą i może do niej redshift albo jeszcze nie, świeżo po wystartowaniu systemu z samego rana, komputer wypoczęty przez weekend, w tle tylko chrome z gmailem i może jedną zakładką, maya wystartowała, przemieliła jak to ma w zwyczaju zaraz po starcie i bam fatal error i próbuje zapisać plik z pustą sceną 🙂

Ale co by nie mówić maya jest najlepszym softem do animowania

także maya 

1747434591_Screen30_08.20200009.thumb.png.00dfb4a97bb81b03f0f751336936dd1e.png

🙂

aVlbgYGL_700wp_0.jpg.66d027bf491d3808d29e6fe7503024ba.jpg

Napisano
  W dniu 30.01.2021 o 14:07, KLICEK napisał:

Brak opisu.

"Hmmm bardzo ładnie malujesz, Twoje prace przypominają mi takiego polskiego malarza, nie wiem czy znasz.....BEKSIŃSKI MÓWI CI TO COŚ????"

Napisano

No cóż, może i w książkach do historii nic nie było, ale były za to  - raczej szczegółowe opisy elfów - umieszczone, co ciekawe - w pewnych książkach na podstawie gier, które teraz próbują zostać zekranizowane🤪 Ehh, a ja, naiwny miałem nadzieję na spin-off z kawalerem Vesemirem i Jego Kapeluszem w rolach głównych 😁

Napisano

No ale o co ten cały hałas. Że elf czarnoskóry itp.  Jak zmieniają kolor włosów, czy ogólny wygląd postaci to mieści się w tolerancji? Film i książka nigdy nie szły do końca w parze.

Ja to już może jestem za stary żeby widzieć w tym coś złego. W kinie mało było czarnych więc mogą sobie to odbić teraz. Trzeba edukować świat.

Przydało by się też paru niewygłupiających się grubasów,  zwykłych ludzi (nie geniuszy/naukowców) w okularach, grafików 3d mających życie itp.  I kino wyjdzie na prostą 😉