arcade Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Hej wykluł się pomysł aby spotkać się w Wawce i napić się piwka razem. Umawiamy się jutro (3.05.07). Jak na razie chętne na wypad są następujące osoby: Klicek brat Klicka Tweety R2D2 Painbringer Shogun Matys Kurt_hectic Brumugun Mrkrzysiek Makak_ Lucas Cruzh3r kolega Cruzh3ra Kome max1989 Sartr Lumpy no i ja. Ustawiamy się przy metrze w centrum o 18.00, potem idziemy do jakiejś knajpki (jest kilka opcji, ale najprawdopodobniej wybierzemy się do kawiarni "U Boryny" przy Muzeum Narodowym). Jak ktoś jest chętny na piwko w forumowym towarzystwie to zapraszam - wpisujcie się w temat, będziemy aktualizować listę obecności :) pozdrawiam Ziomuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 heeh. teoretycznie możemy podjechać do Wołoskiej i tam jest kilka fajnych knajpek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 2 Maj 2007 Autor Share Napisano 2 Maj 2007 Wołoska? A gdzie to jest? :D Myślę że knajpki w centrum są całkiem ok. ta którą proponuję ma niedrogie piwko (5 zyla). No ale jak masz jakąś fajną miejscówkę na oku to napisz co i jak, nie będę się przy Borynie upierał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 oł boj oł boj oł boj oł boj oł boj nie moge sie doczekac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 ja tez bede moge ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 2 Maj 2007 Autor Share Napisano 2 Maj 2007 ba - już dopisałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 ok. to idziemy do tej knajpki o której piszesz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Uuu... ale lipa, wreszcie kiedy dzieje się coś w Warszawie, to ja mam grypę :( Nic to miłej zabawy chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 piwo za 5 pln? bogole!:P neeee...za daleko zeby z lodzi do wawy jechac na piwo tylko.....przyjedzcie do lodzi!:) wtedy sie spotkamy!!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 makak jestem na antybiotykach, pic nie musisz kupisz soczek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 2 Maj 2007 Autor Share Napisano 2 Maj 2007 Bruneq - ano niestety centrum wawki to prawdopodbnie najdroższe miejsce w Polsze, w kanjpce obok (Szpilka) za jednego browara płacisz 9 zyla... A 7 zł za bro w tych rejonach to taki standard... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Jestem chętny ;) , dopisać mnie do listy plz. Pozdrawiam Brumugun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 no i ja przyjadę po autografy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Hmm... czyli jak to było 18 pod stacją centrum? Najwyżej na soku pojadę jak pisze Klicek. W sumie będzie to już czwarty dzień, jak mnie jutro nie pokręci to też się stawiam. Żal przegapić okazję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 O w końcu w stolicy:), mam nadzieję sie pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 "wasszafka płooonie" ;) kto wie .. może od wakacji bedę sie szlajać z Wami po wawie Oo pozdro ps. fotki fotki pamiętać:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 2 Maj 2007 Autor Share Napisano 2 Maj 2007 Resztę dopisałem :D - Wygląda na to że prężna ekipa się zbierze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Siema, moge się dołączyć, jeżeli chodzi o knajpe to może być Szwejk(pl.konstytucji) albo Podwale(st.miasto). Piwo 5zł+. Obie knajpy kampani piwnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Spokojnie panowie, jakby co, to pub się na miejscu wynierze - w końcu mamy duży wybór:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 2 Maj 2007 Autor Share Napisano 2 Maj 2007 hmm - no ja bym wolał żebyśmy ustalili na forum gdzie idziemy, żeby potem nie było zamieszania kiedy spotkamy się na miejscu (wyjdzie że niektórzy chcą iść do jednej knajpki, inni do drugiej i będzie zonk). Cruzh3r -> dopisałem Ciebie Napisz coś więcej o tych knajpkach, bo obu nie znam - ile browar tak dokładnie, czy nie będzie problemu ze znalezieniem miejsc siedzących dla takiej liczby osób (może być kilkanaście do nawet więcej niż 20 osób). Czy są tam duże stoły czy małe stoliki, czy da radę połączyć kilka stołów w jeden duży żeby wszyscy się zmieścili. EDIT-> aha, pewnie niektórzy pamiętają knajpę o której myślę - to ta w której ostatecznie wylądowaliśmy po ostatnim roadshow autodesku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Piffko w tak zacnym gronie? Dopisać Lumpa! eee... Lumpy'ego Ta knajpka to dobry wybór, można ją nazywać od teraz Oficjalną Knajpką Zlotową Niektórzy z daleka przyjeżdzają - gratulować Tweety -> od kiedy ty Warszawiak o_0 Do jutra, hoopaky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Siema moge wam zarzucic stronki z cennikami http://www.podwale25.pl/strona.php?podstr=artykul&co=26&lang=pl&id=&idfk=3 http://www.polibuda.info/art506 knajpy wsumie bliźniacze więc ceny podobne za litr ze 15zeta. Wsumie może być tam tłok, ja proponował bym zadzwonić tam przed przyjściem(dużo wcześniej?), może być zarezerwowane. tutaj link do rezerwacji na podwalu http://www.podwale25.pl/strona.php?podstr=str_stat&id_str=51&lang=pl Wsumie niema różnicy gdzie. A zemną się wbije kolega, początkujący w grafice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Ja będę na bank, natomiast nie dam rady zabrac ze sobą totemu. Czy naprawe będzie niezbędny? w razie czego mogę go komus wczesniej podrzucić, bo przed naszym spotkaniem jestem umówiony gdzie indziej i totem mi będzie zawadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 Nie no, nie sądzę żeby totem był taki konieczny - znajdziemy się i bez niego :) No ale jakby ktoś go wziął to by było super - ja nie mogę bo mieszkam w pnie i dojazd zajmie mi trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Chetnie bym wpadl ponzal nowych ludzi, niestety sytuacjam mi na to nie pozwala :( W warszawie bede dopiero od wrzesnia. Zycze milej zabawy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 Dzięki wielkie za zlot :D Sorry że musiałem się tak wcześnie zmywać, ale dojazd do piaseczna to nie przelewki ;) pozdrawiam wszystkich, niezła ekipa się zebrała :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 zdjęcia jakieś robiliście ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 no ja tez dziękuje za zlot było super jak zawsze :) no ekipa spora sie zebrała i aż dziwne, że na tyle ludzi nie było nawet jednego aparatu:) ale mogę poszczycić się tym, że siedziałem koło KLICKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 heh, ja byłem pewny że Tweety będzie foty strzelał ;) No ale dyskusja była na tyle żywiołowa że chyba nikomu nie chciało się pstrykać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 nie bedzie zdjec ? vorek kiedy bedziesz w wawie ? pamietaj o autografie dla mnie od klicka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Fajnie było, też dzięki za spotkanie :) Miło było was poznać chłopaki i do jakiegoś następnego wypadu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 ej a ktory to ten Klicek ? :D ten maly z opryszczka na twarzy ? ... bylo super !!! szkoda tylko ze w wawie wszystko o 2 zamykaja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 no było great :) zdjęć nie będzie bo nie wziąłem sprzętu ze sobą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 było mega mega super :) fajnie było was wszystkich poznac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 noo było fajnie. Jeszcze się powtórzy mam nadzieje. btw: czekamy na sprawozdanie z randki;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 stanelo na przespaniu sie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 no było great :) zdjęć nie będzie bo nie wziąłem sprzętu ze sobą :] dziadostwo w tej Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 własie uisiadłem i otwieram piffko...kto pije ze mna?! ;) zrobimy wirtualne spotkanie przy piwku!:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi