SWRSC Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Witam, Przedstawiam kolejny exterior, projekt: Federacyjne Biuro Architektoniczne Szczecin vRay + PS wiem, znowu się czepicie ludzi :p Pozdrawiam, SWRSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 drugi najlepszy - reszta przeciętna. W interiorach jestes lepszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKextreme Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 No jak zawsze wymiatasz super renderki tylko mi sie ten ostani za bardzo nie podoba taki jakis strasznie jasny a reszta wypas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 znaczy się uważam że exteriory robisz lepsze :) ładne rendery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 baaaaardzo ładnie, mnie sie podobać bardzo :) - tylko z tym bluszczem miejscami coś nie ten teges na drugim renderku zwłaszcza - czy on pochodzi z generatora bluszczu? (ivy_generator) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Kup sobie niemydlący obiektyw :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 hindus - dzięki, cały czas ćwicze. Z tymi exteriorami to dla mnie udręka. PKextreme - dzięki Georgas - się zdecyduj :) hindus mowi o interiorach :p pionix - bluszcz od eversów Klicek - dziękować :) Tymko - dzięki Master - na straganie tylko takie sprzedawali :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 very nice 2 the best, ale troche za dużo glowa czy czegostam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 fajnie ,trochę te rendery przepalone,kontrastu troche by sie przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekk Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Bardzo fajne renderki ostatni tylko jakiś taki przymglony, a tak to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 ta babka tam ma 130cm wzrostu?hehe... pigmej;p a praca mi sie podoba:) troche przepalona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Ładnie. ta mgiełka i brak czanego koloru na obrazkach obniżają efekt. Ogólnie przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 mnie się właśnie to przymglenie najbardziej podoba - taki fajny klimacik :) ale może ja jakiś inny jestam...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 może się czepiam, rzeczywiście pierwsze wrażenie super. jak dłużej patrzę to mgiełka mnie denerwuje, ale to już czepialstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 Kub@ - a tak jakos lubie ten glow :) Yaro16 - za przepaleniami też przepadam, wiec praktycznie zawsze sa na moich renderach - celowo jurekk - no tak, może faktycznie z ostatnim przesadziłem Tomuś - tradycyjnie moje problemy z ludzmi :p siwy - mgiełka dodana celowo, na 3 za mocna, fakt. Czarny kolor, wtf? pionix - thanks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 bardzo fajne rendery, drugi najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimonM Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Bardzo poprawne komercyjne wizki - chociaż rekord świata to nie jest;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Trzeci najgorszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Fajne domki, zauwazylem ze wlasnie w tych rejonach robia duza lepsza architekture niz np na poludniu polski. Takie moje spostrzezenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 SWRSC - mam pytanie bo nie widzę żeby ktoś inny pytał - możesz powidzieć coś o oświetleniu? Pytam bo właśnie robię podobny gabarytowo exetrior a Twoje światło bardzo mi się podoba :) Ale coś mi się wydaje że to nie VRaySun +VRaySky :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 mi sie bardzo podoba:) i wydaje mi sie ze to wlasnie jest vray sun+ sky:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Maj 2007 Autor Share Napisano 6 Maj 2007 vray sun + sky :) dokładnie, defaultowe ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 piękna robota, faktycznie troche mydlano ale i tak pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 a jednak! :) ale czy VRayCamera też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Maj 2007 Autor Share Napisano 6 Maj 2007 dzięki Piksar :) pionix: jak vray sun&sky to zawsze physical Cam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 ładnie. znasz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 dwa pierwsze najlepsze, trzeci juz troche gorszy od dwoch pierwszych, no i mnie sie osobiscie podoba ta "mlecznosc" renderow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 no ładnie, tak ...............vizkowo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 a opowiedz cos o tym jak dajesz sky`a ..czy tylko w enviro maxowe czy vryjowe rowniez? I czy odhaczylem manuala w sky. Dwa pierwsze rendery super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Piękne. Bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Maj 2007 Autor Share Napisano 6 Maj 2007 daje sun&sky defaultowo (no turbidity zmieniam na 2.0, ale to ma w sumie małe znaczenie) w environment maxa. Nic wiecej tam nie grzebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 OKi dzieki... zaskoczylo mnie, ze nie ustawiales manuala i nie dawales go w enviro vryjowskie...a wlasnie zahaczałes je, tzn enviro vrayowe? Testowałes kiedys hadrke z sunem? Tez fajnie wyglada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Maj 2007 Autor Share Napisano 6 Maj 2007 nic tam nie mieszalem. sky jest tylko w env maxowym. Te vrayowe jest czyste :) hdrk + sun jeszcze sie niebawiłem, ale kto wie, moze niedługo coś poknuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TooL666PL Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Wiem że się jeszcze nieznam tak jak Wy ale chciałem się zapytac dlaczego na trzecim renderze dach po lewej stronie jest wyżej wzniesiony od prawej?Jest bardziej wgłąb schowany czy poprostu obniżony po prawej bo dla mnie to dziwnie wygląda.Wytłumaczcie mi bo może czegoś niewiem.A tak ogólnie o pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Maj 2007 Autor Share Napisano 7 Maj 2007 to złudzenie bo ten balkon jest skośny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi