Napisano 5 Maj 200717 l Witam, Przedstawiam kolejny exterior, projekt: Federacyjne Biuro Architektoniczne Szczecin vRay + PS wiem, znowu się czepicie ludzi :p Pozdrawiam, SWRSC
Napisano 5 Maj 200717 l No jak zawsze wymiatasz super renderki tylko mi sie ten ostani za bardzo nie podoba taki jakis strasznie jasny a reszta wypas :)
Napisano 5 Maj 200717 l baaaaardzo ładnie, mnie sie podobać bardzo :) - tylko z tym bluszczem miejscami coś nie ten teges na drugim renderku zwłaszcza - czy on pochodzi z generatora bluszczu? (ivy_generator) pozdrawiam :)
Napisano 5 Maj 200717 l Autor hindus - dzięki, cały czas ćwicze. Z tymi exteriorami to dla mnie udręka. PKextreme - dzięki Georgas - się zdecyduj :) hindus mowi o interiorach :p pionix - bluszcz od eversów Klicek - dziękować :) Tymko - dzięki Master - na straganie tylko takie sprzedawali :p
Napisano 5 Maj 200717 l ta babka tam ma 130cm wzrostu?hehe... pigmej;p a praca mi sie podoba:) troche przepalona:)
Napisano 5 Maj 200717 l Ładnie. ta mgiełka i brak czanego koloru na obrazkach obniżają efekt. Ogólnie przyjemne
Napisano 5 Maj 200717 l mnie się właśnie to przymglenie najbardziej podoba - taki fajny klimacik :) ale może ja jakiś inny jestam...;)
Napisano 5 Maj 200717 l może się czepiam, rzeczywiście pierwsze wrażenie super. jak dłużej patrzę to mgiełka mnie denerwuje, ale to już czepialstwo
Napisano 5 Maj 200717 l Autor Kub@ - a tak jakos lubie ten glow :) Yaro16 - za przepaleniami też przepadam, wiec praktycznie zawsze sa na moich renderach - celowo jurekk - no tak, może faktycznie z ostatnim przesadziłem Tomuś - tradycyjnie moje problemy z ludzmi :p siwy - mgiełka dodana celowo, na 3 za mocna, fakt. Czarny kolor, wtf? pionix - thanks
Napisano 5 Maj 200717 l Bardzo poprawne komercyjne wizki - chociaż rekord świata to nie jest;) Pozdro
Napisano 6 Maj 200717 l Fajne domki, zauwazylem ze wlasnie w tych rejonach robia duza lepsza architekture niz np na poludniu polski. Takie moje spostrzezenie.
Napisano 6 Maj 200717 l SWRSC - mam pytanie bo nie widzę żeby ktoś inny pytał - możesz powidzieć coś o oświetleniu? Pytam bo właśnie robię podobny gabarytowo exetrior a Twoje światło bardzo mi się podoba :) Ale coś mi się wydaje że to nie VRaySun +VRaySky :)
Napisano 6 Maj 200717 l dwa pierwsze najlepsze, trzeci juz troche gorszy od dwoch pierwszych, no i mnie sie osobiscie podoba ta "mlecznosc" renderow
Napisano 6 Maj 200717 l a opowiedz cos o tym jak dajesz sky`a ..czy tylko w enviro maxowe czy vryjowe rowniez? I czy odhaczylem manuala w sky. Dwa pierwsze rendery super :D
Napisano 6 Maj 200717 l Autor daje sun&sky defaultowo (no turbidity zmieniam na 2.0, ale to ma w sumie małe znaczenie) w environment maxa. Nic wiecej tam nie grzebie :)
Napisano 6 Maj 200717 l OKi dzieki... zaskoczylo mnie, ze nie ustawiales manuala i nie dawales go w enviro vryjowskie...a wlasnie zahaczałes je, tzn enviro vrayowe? Testowałes kiedys hadrke z sunem? Tez fajnie wyglada:)
Napisano 6 Maj 200717 l Autor nic tam nie mieszalem. sky jest tylko w env maxowym. Te vrayowe jest czyste :) hdrk + sun jeszcze sie niebawiłem, ale kto wie, moze niedługo coś poknuję.
Napisano 6 Maj 200717 l Wiem że się jeszcze nieznam tak jak Wy ale chciałem się zapytac dlaczego na trzecim renderze dach po lewej stronie jest wyżej wzniesiony od prawej?Jest bardziej wgłąb schowany czy poprostu obniżony po prawej bo dla mnie to dziwnie wygląda.Wytłumaczcie mi bo może czegoś niewiem.A tak ogólnie o pięknie.