kubi Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 A można zobaczyć modelik bez teksturki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 ...a zastanawiałeś się aby dąć tą pracę Blizzardowi do fanartów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Kurna pod jaki adres wysłać koszulke po autograf? Nie no takie rzeczy się ceni mam nadzieje że za kilka lat jak dam pierwszą prace tu to chociaż w 1/100 będzie tak dobra. Co jeszcze... Oby tak dalej reszta jest wiadoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 naprawde ladne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Dobre :) tylko nie osiądź na laurach po tylu komplementach. Chętnie bym zobaczył czysty model, albo siatkę, chociaż siatka to pewnie jeden gęsty drut. Mógł byś dorobić resztę ciała, od razu pochwalił byś się znajomością anatomii ;) http://www.blizzard.com/broodwar/heroes/kerr.shtml http://www.starcraft2.com/images/artwork/ss4-hires.jpg (za duży format nie chcę rozciągać topiku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Jeszcze raz wielkie dzieki wszystkim za komenty :] Chwilowo nawet nie dotykam zbrusha - mam w poczekalni kilka prac 2d ktore musze wreszcie dokonczyc bo sie klienci niecierpliwia, a jeszcze Male jest Piekne wypada doszlifowac. Ale w 3d powroce na pewno :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 jak na pierwsza pracke jaka widze od Ciebie w 3d to jest swietnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Wszystko jak trzeba. Rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 berawo! az mi sie teraz marzy zeby wlaczyc zbrasza, neistety ostanio stalem sie murzynem w warszawie, pozdro stary czekam na nastepne 3d bo lepiej ci to wychodzi niz 2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 ładnie ładnie szacunek ;) czekam na więcej -stać Ciebie na więcej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dwisdom Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 szacuken;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskar_h Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 swietne po prostu.. jesli to twoj debiut w 3D to co bedzie dalej? az strach pomyslec.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Wooo naprawde ładne, nie ma sie czego czepiać :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Gratuluje pierwszego miejsca w fanartach na worldofwarcraft.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 świetny obrazek, gratuluję bardzo silnego debiutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysioo Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Naprawdę świetne, Kerrigan rządzi... ach już nie mogę się doczekać nowego Starcrafta a Ty tu jeszcze tak atmosferę podsycasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Piknie, piknie. Praca ma klimat. Wsumie nigdy nie bawilem sie powazniej, z renderem Zbrusha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 No i tak sie powinno uczyć programu ;D Praca po prostu spektakularna! ...jesteś moim nowym idolem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimonM Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Genialne:) Ależ ona ma kurwiki w oczach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 BARDZO zacnie w pelni dolanczam sie do wypowiedzi M@Ti-ego :) Jestes kolenym dowodem na to ze jak ktos ma talent w 2d to przezucenie na 3d jest tylko kwestia opanowania narzedzia :) gratuluje swieytnej pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 MEGA :O Gratuluje :] Wyślij do Blizzarda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Juz dawno wyslal i jest w artworkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kxs Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 super! bardzo mi się podoba. fajne tekstury, światło. w zasadzie nie wiem czego można by się czepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 tylko ja nie widze zadnego obrazka, oprocz miniaturki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi