General Straw Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 KONIEC.Wiecej ujec iles tam postow nizej oraz na mojej stronie. ---------------------------------------------------------------------------- No to jadziem. Ta postac akurat planuje dokonczyc ;). I tak koles mial byc maksymalnie wyrzezbiony, takie zalozenie. Tyle dzisiaj zdazylem zrobic. Nie jest to koniec ciala, widac chociazby ze dlonie nie maja detalu i takie tam. Pomijajac fakt, ze podziele to raz jeszcze. Narazie 974 tysiace poly. Pytanie, ma ktos linka do jakiegos foto plecow koksa, ktory jednoczesnie nie wygina sie w dziwaczny sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Pytanie, ma ktos linka do jakiegos foto plecow koksa, ktory jednoczesnie nie wygina sie w dziwaczny sposob?Ci ze zdjec ponizej pakowali tez przez zime, ale moze sie przydadza: http://www.bodybuildinguniverse.com/images/yates/Yates02.jpg http://www.kif.pl/www/images/zoom/VVULZF/Coleman_05.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Świetny sculpt, nie wiem czy nie zginie w detalach ale zobaczymy, kaloryfer troche mni sie nie podoba ale to kwestia upodoban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Bardzo fajnie wyglada. Kaloryfer chyba za szeroki i te miesnie skosne brzucha polozone najnizej - nie wiem czy one tam powinny byc, moze za bardzo sa widoczne a moze mi sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Pierwsza fota sie przyda, dzieki Leander. A co do miesni skosnych na dole. Ciezko cokolwiek ustalic. Moze tam byc gladko a moze byc kilka mniejszych fald. Przeroznie na zdjeciach mieli ta partie wytrenowana. Nie mniej cos tam pewnie namieszam, zeby nie wygladalo to jak jeden podlozny miesien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 fajnie,klata fajnie wyrzeźbiona,jedziesz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 ładne ładne nie przestawaj,dawaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 przez wakacje tyle przypakowales? no no... tylko uwazaj bo z koksem to nie ma zartow;) miesnie rosna ale inne rzeczy sie...psuja he he he he ;) ladny model pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Kozackie :) Foto pleców nie mam ale kiedyś też robiłem coś podobnego w 3d maxie http://3d.gallery.net.pl/gallery-13.php A uczyłem się z renderów z Tekkena ;) http://www.tekken-official.jp/tk5ac/character/mishima.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 nice nice:P co do plecow koksa to musialbym sobie zdjecie zrobic ale ciezko troche mi to wykonac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llaalluuss Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 JohnZi --> uzyj samowyzwalacza :D fajny modelik, podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Wydaje mi sie że jak na takie karczycho to troche za małe bary ale i tak szacun bo organika zawsze budzi we mnie respekt (jako że sam nie mam o niej pojęcia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Szacuken! Chętnie zobaczę skończoną postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 problemy z anatomią: 1. Klatka. Kierunek włókien: 2. Bicepsy są, że sie tak wyrażę bardziej po wewnętrznej stronie ramienia lub jak kto woli tricepsy dominują po bokach, patrząc od frontu. 3. zębaty przedni jest ustawiony pod kątem do mięsni skośnych brzucha i stanowią punkt wyjścia dla najszerszego: 4. kark i głowa zbyt dominują na resztą ale można to wpisac a granice pewnych ram proporcji. 5. Cały obszar brzucha troche kupy się nie trzyma Plecy: I to tyle. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 okaleczeni ludzie przykre mmkay Model gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 poszukaj kevina levrone`a ;P na razie ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Ano okaleczeni. Gordy, full service widze z obrazkami i wogule ;).Odrazu na przyszlosc sobie zapisze bo dobre zdjecia sa. Wiekszosc fotek kulturystow to jeden wielki pasztet w zaleznosci od tego jak sie wygna gdzie trudno cokolwiek wylapac. Wczoraj machnalem plecy i buty. Dokoncze dzisiaj i poprawki naniose. Szkoda tylko, ze znowu spalem 5 godzin. Notoryczne problemy ze snem. A mialo byc tak pieknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 ktos tam wspominal o kierunku wlokien na klacie, u ciebie troche inaczej wygladaja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Ok tutaj kolejny apdejt. Narazie podarowalem sobie detale rak i twarzy bo mi poly brakuje. A nie chce wskakiwac na 3,8 miliona bo mi potem przy zapisywaniu zabraknie miejsca na dysku. A ja mam nawyk zapisywania co 5 minut na nowym pliku zawsze, wiec te kilka giga wolnego szybko schodzi. Pierw zrobie spodnie i buty a potem wroce do koncowych detali. Czlowiek kupowal dyski 160 giga myslac, ze mu starczy ;). Ale to juz normalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 tylko dlaczego kaptura dzielisz. To jeden mięsień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2007 http://www.bodybuilding-supplement-guide.com/image-files/bodybuilder0011.jpg http://www.bartleby.com/107/Images/large/image409.gif Na nie jednym kolesiu to widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 no mi sie model bardzo podoba czekam na resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Ok zrobilem buty. Moglem sobie wymodelowac ta podeszwe na poligonach jednak. Zaoszczedzilo by mi to masy wygladzania ;). A sznurowki to byl koszmar. Pierw probowalem zrobic podstawe na Zspheres. Szkoda slow. Potem probowalem mesh extraction, ale oczywiscie wychodzil caly poszarpany. A miala byc tak pieknie, jak w filmach. Na koncu postanowilem zimportowac nowa siatke i dodac do modelu. Ale oczywiscie Z3 nie zachowuje skali obiektu no bo i po co. Wiec skalowac recznie to musialem. Szkoda slow. No ale zrobione to najwazniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 no super te buty są pomimo takich zmagań z nimi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CG_Adam_Dedyk Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 pamiętaj o żyłach na rękach i barkach które mają wyglądac tak jakby chciały wyjść z pod skóry pod wpływem mięśni oczywiście:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Pamietam, pamietam. Detal dloni, paznokcie chociazby. Twarz. Faktura skory i zyly. Tego jeszcze brakuje. Ale dopiero pod koniec jak mu majty wymodeluje. Swoja droga zastanawiam sie, czy zostawic kolesia lysego, czy dac mu fryz zaczesany do tylu. Ale to bedzie juz powtorka z rozrywki. Moze chuste na glowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 to jest disp czy normalki :O extra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 To jest geometria wlasciwa. Ok koniec z tym modelem bo patrzec na niego juz nie moge. 10 milionow quadow dlatego rozdzielczosci konkretne. I tak staralem sie nie przesadzic. Troche wiecej ujec na mojej stronie, nie chcialem aby moj post byl na 10 ekranow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 musiał ostro pakować przez te wakacje :P genialne...po porstu genialne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 sie przyczepie, gdzie linie papilarne? ;) super wyszlo, chociaz wydaje mis ie ze troche przesadziles z tymi zylami na plecach!ale reszta bardzoładna! generalnie po ogladnieciu twojego folio opadszczeny gwarantowany!! gratuluje skill'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 super !! w szczegolnosci podobaja mi sie spodnie i buty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 Nie ukrywam, ze linie papilarne przeszly mi przez glowe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Musiał chyba przez niejedne wakacje pakować. Właśnie gdzie linie papilarne i włoski ;) A tak na poważnie KAWAŁ dobrego sculptu gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 lecz się człowieku to jakas hiper detalioza pięknie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 jaaa ale wypas ! naprawde detale ze szczena opada ! Gratulacje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 No to pojechales z koksem :) Niepodobaja mi sie tylko 2 rzeczy - bruzdy na palcach (zewnetrzna czesc) oraz miejsce miedzy kciukiem a wskazujacym. Wewnatrz dlon wyglada b fajnie ale na zewnatrz jakas taka niedopracowana w porownaniu z reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Jaki ty masz sprzęt, że ci tyle poly pociągnie? Postać naprawdę niezła, trochę ten brzuszek za symetryczny i fałdki na spodnich nie dość doskonałe. Ogólnie wypaśna pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 troche mi paznokcie nie pasują i dół spodni ale to takie szczegóły kapitalna postać :) detal konkretny :D zazdroszczę i podziwiam umiejętności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Ja nie patrzę, bo mi od tego detalu w głowie się kręci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 nawet ładnie, nie no model powala detalami jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 teraz to mnie dobiłeś :D model wymiata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 wrzucaj to do galerii bo front page stygnie:) a tak baj de łej: dolujesz mnie...genialne:) tylko malutkie ale- kciuk jest za chudy i wyglada jak reszta palcow. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 ale detal super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2007 Dzieki za komentarze. Na zbrushcentral tez ludzie sie dziwili jaki sprzet. Nic nadzwyczajnego. Dwurdzeniowy procek Amd 3800x2 podkrecont do 2,5ghz i 4 giga ramu na Xp64. Naprawde zadnego problemu przy tym. Oczywiscie jest to w kilku subtoolach dla wlasnej wygody. Najwiecej ma cialo, bodajze 4 miliony. Jak by to byl jeden zbity model to pewnie by nie bylo tak rozowo. Cochiaz z testow widzialem ze 8 milionow w jednym obiekcie bez problemu dzialalo. Wiecej nie probowalem. A teraz miec tak 4 procki po 4 rdzenie + 16 giga ramu i mozna w porach na skorze budowac mini cywilizacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 powalajacy detal!:) odemnie tylko uwaga ze mozesz obnizyc spodnie na wysokosci pępka bo 'obejmuja' go po linii prostej, a najczesciej układaja sie pod kaloryferem;P Gratuluje!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Cookiez_ Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 LOL ja bym takiego pakera nawet od tylu nie podchodzil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Nieźle :) Tylko żylasty chyba trochę za bardzo ;) :P Będzie jakaś teksturka?? Respect z mojej strony! _Cookiez_ > CO kto lubi... ale widzę, że na tym forum znajdziesz wielu przyjaciół, prawda Master?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi