ortheza Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 po prawdzie arka bedzie znacznie dalej niz sie teraz wydaje, szkic ma za duzy kontrast. wielkosci elementow sa wlasciwe, tylko perspektywe powietrzna trza poprawic. Polecam komentowac w watku CHC ----> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubasa Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 no faktycznie super się zapowiada, czekam zatem na dalszy rozwój wydarzeń, bo wszystko mi się podoba od kompozycji, przez wizję/pomysł, do koloru nawet, chociaż on pewnie wstępny i szkicowy :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 bardzo fajnie się zapowiada, epicko. Z niecierpliwością czekam na postępy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 ooooooo fajoskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2009 luźna ilustracja na okladke grudniwej Esensji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 taki duży ataki mały prezencik...sknera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2009 moze by i dal wiekszy ale musialby dach zdejmowac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubasa Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 "taki duży ataki mały prezencik...sknera" hehe dobre :) fajnie plecy mu przechodzą w worek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Arka przeswietna, ale w wyjatkowo w Mikolaju mi kolorki niebardzo leza, przede wszystkim ten zolty jakos strasznie przybrudzil obrazek i wyglada jakby cos dziwnego sie stalo przy kompresji pliku, bo np strasznie mu rozbabralo plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2009 wstawilem lepsiejsza wersje mikusia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 mam wrazenie, ze miejscami za malo walorem (tfu! nienawidze tego slowa ;]), a za duzo kolorem podzialales i w efekcie wyszlo miejscami plasko dosyc... w b&w to widac szczegolnie: http://img22.imageshack.us/i/270e12200901.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 12 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2009 moze i racja nie zastawnaiwalme sie nad tym, okladka byla robiona na ostatatnia chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2010 (edytowane) prawie koniec :) Edytowane 2 Styczeń 2010 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 pro :) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 hmmm ja bym powiekszyl ta arke ,niech jej rozmiary beda nawet przerysowane- ona ma byc potezna i podkreslaj to jak tylko mozesz;] niech ona przysloni nawet gorna czesc obrazka,ma sie czuc jej wielkosc po prostu;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 niezle - ale daj se siana z tym czarnym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 masz za ciemny monitor, tam nie ma czerni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Arka bardzo ciekawa, fajne detale. Aczkolwiek gdy pierwszy raz na nią spojrzałem miałem skojarzenia z pracą Omena http://www.digart.pl/zoom/383720/Malak_Adonai.html (kolorystyka/teskrzydła/smugi dymi)... jakaś inspiracja?;) ogólnie porządna ilustracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 fajnie, mógłbyś zrobić też wersję z kadrem, który wyciąłeś na miniaturce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Bardzo si. Napisałeś że prawie koniec. Jak masz czas odłóż arta na 2 dni bez zaglądania do niego i sam wyłapiesz błedy/naniesiesz poprawki których nikt Ci nie wskarze. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 taki jest plan. pracka polezy dzien abo dwa a potem ja skoncze. Ale nie licze ze wylapie wszystkie bugi. Thalion co do inspiracji to ta pracka nie miala z omenowa nic wspolnego. Nie wzorowalem sie tez na zadnej innej. Jesli widzisz podobienstwa to raczej przypadkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Bardzo mi się praca podoba. Częściej mógłbyś w takie epickie klimaty zaglądać. Nie piszę co mógłbyś dodać a co nie bo to Twoja praca. Myślę sobie że będziesz wymiatał - tak jak mi kiedyś powiedziałeś: Jeszcze nie pora to myślę że już jest pora :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Przyjemne, ten niebieski kolor na niebie i skrzydłach bardzo udany. Trochę nie gra głębia przestrzeni - tak jakbyś nie mógł się zdecydować czy widok za ruinami jest blisko czy daleko. W każdym razie widać krok do przodu. Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2010 Trafna uwaga. dokladnie jest tak jak mowisz. Daleki plan nie jest jescze skonczony. Pierwotnie mialo byc bardzo daleko ale potem myslalem ze bedzie blizej. ale juz mam jakas konkretna wizje zobaczymy jak sie sprawdzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Fajniusio :D Mi pasuje :) Już wszystko zostało napisane na ten temat... Chętnie zlookam finał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 mi się jedna rzecz rzuca w oczy póki co: mianowicie w samym środku obrazka jest statek, na którym jest mocne odbite od dołu czerwone światło, kiedy nie ma dla tego uzasadnienia. porównaj światło na nim a na statku na pierwszym planie gdzie jest znikome ;d spróbuj osłabić ten statek w oddali, niepotrzebnie zwraca uwagę moim zdaniem ;d pozatym całkowity wypas \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 dziwne to ze skrzydlami , nie ktore elemnety są smiesze np. te latajaoce coski w tle wygladaja jak kaczk iz wielki nogami hehe i pierwszy plan sie jakso romazuje ..ale powiem standardowo to co slysze tu[czyt. to forum] czasami "fajne kolorki " hrhr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 (edytowane) dla porządku wstawiam finala arki Dokladam wip'a w kawalku: Edytowane 21 Marzec 2010 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 A teraz nowa pracka, łaziła za mna juz jakis czas. Bardzo dano temu w ktoryms spidpaincie a moze minibitwie byl sobi etaki temat "Zniewolona". Zaczalem cos pichci na ten temat ale nie skonczylem. Postanowilem sprawe zakonczyc :) ponizej 4 pierwsze kroki, ale juz po ustaleniu sie koncpecji (a bylo ich podrodze sporo). Kontur zniknie pozniej, nie moglem sie zdecydowac czy robic quasi komiksowa konwencje czy nie ale chyba nie bede. Tak czy siak jeszcze kupa roboty. (zwlascza anatomia grubasa ktorej nie tykalem jeszcze) Nastepna wrzutka pewnie w przyszly łikend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 troche za szybko w detale poszedlem ;/ plus zamina kolorystyki... jutro dalszy ciag zmagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 13 Luty 2010 Autor Share Napisano 13 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 Z ciekawością patrzę jak się rozwija. Jedna rzecz. Bruxa z pierwszego planu. Nie wydaje mi się aby długość schodka pomieściła jej podudzie. Nie czytam skrótu. Druga fajnie siedzi. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Tylko weź coś zrób z twarzą tego grubasa, bo wygląda jak u pekińczyka :). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugaj Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 najciekwsze sa dla mnie nogi środkowej pani. szkoda że w innych postaciach nie jest tyle zauważonej anatomii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klocjusz Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 schody nie sa w perspektywie:) sory mam zobczenie zawodowe. powinny się zachowywac tak jak tu http://moja.ukraina.eu.interia.pl/miasta07.jpg a u Ciebie jest w cały świat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 14 Luty 2010 Autor Share Napisano 14 Luty 2010 No macie racje perpektwya schodow lezy, mam z nimi problem od poczatku. Planuje sobie zrobic konkretna konstrukcje do tego i je poprawic. dzieki za fotke mprzyda sie :) A anatomia to stary problem, ale walcze z nia. w finale powinna byc juz przyzwoita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 23 Luty 2010 Autor Share Napisano 23 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 jeju, od razu lepiej to wygląda... :D dopieść to jeszcze i bedzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 Materiał co okrywa grubasa fajny, ale sam grubas mi się nie podoba, wciąż ma mordę jak pekińczyk i wygląda tak, jakby jego kończyny były zrobione z jędrnych parówek, weź mu trochę to sadło rozluźnij :D. Ale sądzę, że i tym się zajmiesz. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 Założe się ortheza że nie podobają Ci się do końca kolorki. Sądząc po Twoich poprzednich prackach będzie inaczej. Teraz jej noga falnie już "leży". Keep mazing... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 pani na pierwszym planie nie wygląda najlepiej, zdecydowanie skrót nie taki. Za to ta druga bardzo fajna no i grubas tez ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 24 Luty 2010 Autor Share Napisano 24 Luty 2010 Nad babka z przodu dopiero zaczalem pracowac. jeszcze duzo do poprawy. A z kolorami tyz mam problem. zreszta widac po ilosci wariantow ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Bardzo fajne tlo i cialko srodkowej postaci. Z kolorami to nie doradze, bo sam jestem sredni, ale napewno dojdziesz do pozadanego efektu:) Koles z tylu ma dobra forme od srodka tulowia w dol. W gore patrzac troche sie splaszcza i fejs traci i forme i atmosfere przestrzennosci. Ale to pewnie dziabniesz jeszcze. Powodzenia!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 27 Luty 2010 Autor Share Napisano 27 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 Zmiana kolorystyki, moze wkoncu utrafiona :) prtd_wariant01.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Poprzednia kolorystyka moim zdaniem lepsza...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 (edytowane) mała odskocznia, boczkiem na digarta babcia yaga, szkic Edytowane 1 Marzec 2010 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 5 Marzec 2010 Autor Share Napisano 5 Marzec 2010 progresik czyli dalszy ciag przynudzania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 7 Marzec 2010 Autor Share Napisano 7 Marzec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 może shisha do drugiej ręki i kłęby dymu, żeby jakoś tył zgasić :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi