nielot007 Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 nielot nie przyjedzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Jesteś pewien? I nic się nie da wykombinować?:eek::( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 tak,nic sie nie da zrobic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Wrocek się zaleje łzami... no ale skreślam więc, choć to nie miły obowiązek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Dobra, mnie jednak nie będzie.... ale będę pił wasze zdrowie w pociągu:) A tak na marginesie, ja nie jestem z Wrocławia Purple :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Nielot, Lucas co wy jakąś inną imprezkę knujecie za moimi plecami? :D dobra już, hmm... odświerzam listę :( Lucas a tak na marginesie właśnie doczytałam-warszawa :D (czy znowu pudło?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 jeszcze pare osób odpadnie przed samym zlotem, zawsze tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Wiem PikSarku, już jest to wliczone w koszta;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 dla niepoznaki zmieniłem nick z pikSar na piksar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 rzeczywiście nie poznałam:D ps: eee... tamten był bardziej wysublimowany, a ten jest jakiś wydziwiony- ani krzty w nim gustu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 dla niepoznaki zmieniłem nick z pikSar na piksar eee tamten nick byl lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 To ja chciałam tylko się trochę wypowiedzieć na temat soboty 29.10.2007r: :D ........................... a i jeszcze jedno- lubicie Purplów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Zapowiada się nieźle :D Aktualnie przybędę w sobotę, ale 50/50 - jak będę znał ostateczny grafik na przyszły tydzień, to dam znać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 a i jeszcze jedno- lubicie Purplów? hmm:0 ;P Ekhm... No więc..teges... Kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Deep Purple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 3grosze wygrałeś...3grosze:D Purplów moje wy baranki małe:D bo koncert może być (oczywiście devede:D): nie chcę,ale pewnie muszem niektórych przytaczać (choć genesis, to chyba każdy zna;)) Purpli-http://www.youtube.com/watch?v=-8IUR5RK1l8 Queen- tłumaczyć nie muszę;P genesis-http://www.youtube.com/watch?v=Ae7c6JCYKyY Stevie Ray Vaughan-http://www.youtube.com/watch?v=yAxLgGVRV64 lub Blues Brothers (no wey to comment;P) to i tak ma być w tle zabawy, więc się nie stresujcie, ale pytam jakś wolicie atmosferkę...(?) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 A Slayer'a można? :P Niech gra radio nawet, byle coś w tle było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 genesisgenesis-http://www.youtube.com/watch?v=Ae7c6JCYKyY aaaaaaaaa Phil Collins, moze byc :D The Police (Sting) jeszcze lubie, ale to by moglo troche zamulac ;P Blues Brothers (no wey to comment;P) nie znam, ale chyba taki film byl, co? A Slayer'a można? :P Czy to ma cos wspolnego z behemotem, katem itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Oprócz tego,że w filmie wystąpiły największe gwiazdy swinga i bluesa,a film jest jednym z najbardziej znanych śpiewanych filmów, to się nie mylisz, można powiedzieć, że "chyba taki film kiedyś był" :D : http://www.youtube.com/watch?v=SW47o9GMnig http://www.youtube.com/watch?v=nIt4rmv_ZYM http://www.youtube.com/watch?v=QVImeWXWck0&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=UdqFPIWwFjg&mode=related&search= :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Czy to ma cos wspolnego z behemotem, katem itp? hmm nie wiem czy to ma coś wspólnego z tymi kapelami, sprawdź sam http://youtube.com/watch?v=NAz_gEtZS0Q bardzo fajny kawałek :) muza najlepiej jakby była baaardzo spokojna, coby nie powystraszać ludzi z mocno odmiennym gustem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 a Manowar znacie:D To dopiero kapelka:) Ale myslę,że ludzie by mogli się przy tym nawet bawić:D- http://www.youtube.com/watch?v=QSl7E7vwokI http://www.youtube.com/watch?v=N_UGFLT0VMY czy to jest offtop?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 manowar ... ;p ta kapela wydaje mi się strasznie na pokaz, są świetni technicznie, ale teksty o młotkach, metalu, mocy i innych takich kiczowatych duperelach dla fetyszy, plus ich imidż, odstrasza mnie bardzo skutecznie :] za to blues brothers nadaje się doskonale jako podkład do piwa :) to nie offtop, muza jest ważna, a dokładniej, ważne jest to by nie przeszkadzała ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 no to zostanie przy manowar:D Masz rację, ale dużo kawałków jest z jajem i uwielbiam je, a generalnie imige zostawmy dzieciakom, dla których jest kreowany;) Ja tez myślę że bluesi w końcu, ale ich no to niestety film, no albo płytkę audio... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 taaak. odrazu Rhapsody dajcie:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Ja z muzy chciałbym Flogging Molly: http://www.youtube.com/watch?v=JePJNCrxpcY ostatnio mocno mnie wkręca muza z Death Proof: http://www.youtube.com/watch?v=08uSz2M-LhI z klasyków może być Janis Joplin np: http://www.youtube.com/watch?v=w1fD1kjlkp0 A jak się rozkręci to obowiązkowo swojskie brzmienia: http://www.youtube.com/watch?v=6Uk5nbnAFuY :P To jak? w knajpie będzie można w końcu swoją muzykę puszczać? To może zrobimy plebiscyt na listę przebojów? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 a nie bedzie drumsow, minimali, techniaczy i dance ?? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Misiek , pominąłeś Russian Disco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Siema ja też bym się zgłosił ale nie mam mnie kto zabrać z wrocka + ile kasy wziąść ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Cruzh3r- może będzie ;P ziomuś żadnego z tych kawałków nie trzeba mi przedstawiać;P Kuciel Pewnie będzie w innej sali techniawa i dyscoteka że ja Cię mogę (oni mają taki system nagłośnieniowy,że na w dwuch salach może lecieć coś komplitli difrent i nawt tego nie słychać, więc będziesz miał blisko do "raju" :D OhMyGosh a było takie:" aaajaj jaj jaaj dziewczonka, mnie jakieśpietruszki i coś tam, nie znaaaju" -było było:D Krzysiek M z Wrozka jadą dwa samochody, na pierwszej stronie masz kto jedzie-popytaj, myślę że miejsca jeszcze mają, a co do kasy...w sumie to zależy kiedy byś przyjechał...jeśli jesteś student, to na imprezce nie powinieneś wydać więcej niż 40zł(8browarków;P)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Cruzh3r- może będzie ;P ziomuś żadnego z tych kawałków nie trzeba mi przedstawiać;P Kuciel Pewnie będzie w innej sali techniawa i dyscoteka że ja Cię mogę (oni mają taki system nagłośnieniowy,że na w dwuch salach może lecieć coś komplitli difrent i nawt tego nie słychać, więc będziesz miał blisko do "raju" :D OhMyGosh a było takie:" aaajaj jaj jaaj dziewczonka, mnie jakieśpietruszki i coś tam, nie znaaaju" -było było:D Krzysiek M z Wrozka jadą dwa samochody, na pierwszej stronie masz kto jedzie-popytaj, myślę że miejsca jeszcze mają, a co do kasy...w sumie to zależy kiedy byś przyjechał...jeśli jesteś student, to na imprezce nie powinieneś wydać więcej niż 40zł(8browarków;P)... Ja nie pije :D ^_^ więc ja wydam kase na coca cole XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Jak nie będzie http://pl.youtube.com/watch?v=6xhYk9PEmXA&mode=related&search= to nasikam wszystkim na lewe stopy :P Imho best song ever. :Update Miejsc już nie mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 To ja chciałam tylko się trochę wypowiedzieć na temat soboty 29.10.2007r: :D ........................... a i jeszcze jedno- lubicie Purplów? na ostatnim zdjęciu to chyba Piksar :D a na zlocie będę pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Siema ja też bym się zgłosił ale nie mam mnie kto zabrać z wrocka + ile kasy wziąść ?? masz szczęście że do Sycowa daleko bo w łeb byś dostał - szukaj wątku o transporcie z Wro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 ile kasy wziąść policz sobie ile dasz rade przepić + dojazd + nocleg + pierdoły. wyliczoną kwotę pomnóż przez 5 i będzie ok a na serio to ja już nauczony doświadczeniem żeby zawsze przy sobie mieć karte do bankomatu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 zdobyłem w sposób niegodny dyskografie Manowar, ok którym pisaliście i wiedzę/słyszę że klima podobny do mojego ulubionego Hammer Fall - mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Wstępny plan zlotu: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=41734 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 jak samopoczucie po imprezce ? Zlotowóz startuje po 7.00 z Wrocka zabieram, Ardeni-ego i Pilota - wiecej nie bo spowrotem zabieram Tweetiego z manelami łał post numer 2999 3 tysięczny powinien być jakiś mądry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2007 I w ten sposób zamknęliśmy piksara na forum na dłuuuuugi dłuuuuugi czas, piksar zaszyje się gdzieś tam, gdzie ludzkie oko i ucho nie sięgnie, obrośnie pajęczynką i kurzem i będzie tylko kombinował w swym zamkniętym odizolowanym od świata umyśle logarytmy intelektualnego posta nr.3000... ps: Świetna imprezka, ni chorubci nie mam kaca, tylko lekko susi:) Ciekawe ile się jedzie z Wrocka do Wawki...-podpuszczam Cię Piksar-nie odpowiadaj! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 kurcze tylu ludzi fajnych, wypadało sie w końcu pojawić na jakimś zlocie ale jak zwykle byłbym najmłodszy! nienawidzę tego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 spoko, ja jestem nie wiele starszy od Ciebie :P dawaj ledyr, jedziesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 lepiej być najmłodszym niż najstarszym - wierz mi a już najgrubszym to kompletnie przesrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 najstarszym... a już najgrubszym to kompletnie przesrane piksar przesadzasz przeciez dusza towarzystwa jestes :) a kurde zaluje ze nie jade....ehhhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 no proszę ciągle dowiaduję się czegoś nowego, ale tu się dzieje! może zacznę wreszcie czytać wszystko co jest do przeczytania, a nie tylko 'Galeria 3D' :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 purple - chyba nikomu nie udało się zrobić wątku zlotowego który rósłby w tak szybkim tempie. ;) nie wiem jak wyjdzie zlot w wawce ale chyba nie wyobrażam sobie następnych zlotów bez Ciebie , przyciąga userów jak lep na muchy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 chveti czmeu nie jedziesz ?? :) trzeba odświeżyć stare znajomości... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 chveti czmeu nie jedziesz ?? :) trzeba odświeżyć stare znajomości... :D chicken . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 chveti czmeu nie jedziesz ?? :) trzeba odświeżyć stare znajomości... :D Na roadshow wpadnę dopiero. No i względy finansowe. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Ja tylko przypomne sie ze mam 2 miejsca noclegowe, jedyny minus to w domu jeszcze nie ma internetu :( , nie wiem ile trwa zalozenie neostrady, da sie to zalatwic w jeden dzien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2007 lepiej być najmłodszym niż najstarszym - wierz mi a już najgrubszym to kompletnie przesrane jeśli to był ten Twój mądrościowy post nr.3000 to...Ci się udało- Słyszałeś o rekordach Ginessa w najgłupszych mądrościach? :D :D :D no proszę ciągle dowiaduję się czegoś nowego, ale tu się dzieje! może zacznę wreszcie czytać wszystko co jest do przeczytania, a nie tylko 'Galeria 3D' :D a tu taka jest? :D Na roadshow wpadnę dopiero. No i względy finansowe. :rolleyes: Nie no jeśli tylko o to chodzi to zrobimy pewnie jakąś wspólną ściepę i aukcję "przygarnij chvetiego" for U! :D ps: purple - chyba nikomu nie udało się zrobić wątku zlotowego który rósłby w tak szybkim tempie. ;) nie wiem jak wyjdzie zlot w wawce ale chyba nie wyobrażam sobie następnych zlotów bez Ciebie , przyciąga userów jak lep na muchy :D Chyba nikomu nie udało się zrobić wątku zlotowego, w którym czynnik offtopowy rósłby w tak szybkim tempie, a czynnik informacyjny malałby z prędkością pisanych postów w tym wątku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 zdobyłem w sposób niegodny dyskografie Manowar, ok którym pisaliście i wiedzę/słyszę że klima podobny do mojego ulubionego Hammer Fall - mniam pikSar! Nie poznaje Cie! Ty i Manowar?! :D Manowar roxi :))) Ja nie pije :D ^_^ więc ja wydam kase na coca cole XD Szalony czy z policji :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi