Bubu Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Jako, ze dostalem pozwolenie od Mr to daje do galerii bo wydaje mi sie, ze jego model na to zasluguje :] Podziekowania dla Mr, ze dal mi wyrenderowac tak wypasiony model i dla braciaka ( QBY x D ) za udostepnienie foteli, kierownicy i ogolnie calego wnetrza. Wiec o modelowanie to nie do mnie ;) Szacunek za model bo ogladalem go z kazdej mozliwej strony i wiem ile musial w niego wlozyc pracy.Tyle ode mnie. Render tylu powinien sie pojawic jak uporam sie ze swoja maszyna bo cos mi zaczela stekac :/ Albo Braciak uzyczy sprzetu ;) Renderowane w v i troche Ps. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Super :) 5 gwiazdek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Nie zmarnowałeś modelu renderem ;-). Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 piona bro :D a krzyskowi gratulujemy modelu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Qbie zaś gratulujemy Brata :D Bubu...moze Tobie Autor wreszcie uwierzy bo nam nie chciał jak mu to mówiliśmy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Świetne :* No może trochę tylnia felga mi nie pasuje :) (materiał) Nie ma to jak teamwork :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 3 Listopad 2007 Autor Share Napisano 3 Listopad 2007 A co z tylna felga ?? Dzia panowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 troche ujecie dzikie, ale renderek bardzo przyjemny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 3 Listopad 2007 Autor Share Napisano 3 Listopad 2007 John jakies propozycje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Yyy... a mnie się render nie podoba^^ Model jakby zawieszony w próżni, brakuje nieco światła na podłoże i tło. Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 jak już pisałem bardzo ładny model i render, szkoda że nie dałeś jakiegoś sidewalla na opone, napewno zwiększyło by realizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 No fajne fajne :) Moj bieznik tez ladnie wyszedl :D Jeszcze pragnalbym zobaczyc render z tylu... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 3 Listopad 2007 Autor Share Napisano 3 Listopad 2007 Pecet mial byc ale komp mi juz padal :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Dla mnie bomba :) Studio strasznie mi się podoba, dobrze to autko w nim wygląda. Gratuluję obydwu panom! PS. Szkoda, że nie czerwone z karbonowym dachem - moja ulubiona wersja :-P Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 gicior . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Model kosa ale render taki ehm .... no mi się nie podoba ;p taki bez tla troszke za nisko kamera niby coś widać ale nic ciekawego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
budcai Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Mnie taki render bardzo sie podoba. Nie znam sie na tych smrodzących pudłach na kołach, ale z tego co się orientuję, taki rendering w kategorii plakat/reklama jak dla mnie 100% profesjonalny. Właśnie bez tła. Świetnie pokazuje kształt. Za kadr powinieneś klęczeć w kącie na grochu przez cały dzień:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Model super. Światło ok. Ale render do bani w sensie kadru i zawieszenia w pustce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 całkiem sexy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Ładnie nawet bardzo ładnie ale czemu tyle czarnego widać z na dole? po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 NIe trafi za wami xD Ja w testowych dawalem ciemne rendery to bylo za cimno, jak dawalem na jasnym tle to za jasno :] Ja jestem zadowolony z tego co wyszlo. MOze faktycznie ciut za ciemno. Dlatego wygrzewam teraz na jasnym tle zobaczymy co z tego bedzie bo maszyna juz mi odmawia posluszenstwa i wiem ze 2gb ramu mozna sobie w buty wlozyc ;) Jak dam rade z jasnym ujeciem to zabieram sie za tyl. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Nie renderuj całości, tylko sobie zrób przebieg dla alfy i cienia. Potem tło w szopie robisz dowolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 Hynol nie w tym problem. Chodzi o to ze mam loterie :/ jak zacznie renderowac to juz idzie. Tyle, ze zdarza sie to raz na 10 podejsc ;) Wysypuje mi sie przy przeliczaniu lc :/ Ustawieni zmienialem na min to samo. Probowalem w mniejszej rozdzialce to samo :/ Probowalem regionami to samo :/ Jedyne co moge to wywalam te czesci, ktorych nie widac i jakos daje rade :] U Qby idzie wszystko ok tylko on ma 4gb ramu a ja 2 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Bubu troszke mi się nie chce wierzyć że coś ci się wywala.... w czym robisz V-ray? ustawialeś w nim zakladke System ? bo jak lecisz na standardach to sie niedziw że ci pc nie wyrabia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 D4D4L nop v i na standarddach :D Tooooooo co tam mam poustawiac ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Kolejny genialny xD jak Carloss oile sie nie myle ;p (bez obrazy :) ) Napisz na GG bo troche nam zejdzie chatowania z tymi ustawieniami jak je chcesz poprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 Up w pierwszym poscie. D4D4l juz lece na G :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 kosa :) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Super model render tez jest ok najbardziej udały ci się światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 Jeszcze jedno to tyl ma byc na bialym czy na czarnym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 nowy render wymiata i tyle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Bubu jesteś mistrz rendery wyglądają super, biała wersja jest genialna, gorzej wygląda model, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 swietne rendery !! tylko cos ci sie na maske "wylalo" ;) model rzeczywiscie jak mr zauwazyl slaby :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 nielot to na masce to chyba odbicie przedniej szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Jeszcze jedno to tyl ma byc na bialym czy na czarnym ?? Na rurzowym ;p xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 No dużo lepiej - tylko kadr leży dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Na masce to odbicie szyby jest jak Pecet zauwazyl :] Mr gupoty gada :] Zrobil wypasiony model i tyle :D Hynol poddaje sie x D D4D4L x D Up w pierwszym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 dobra robota panowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 model wiadomo doskonały, rendery też fajne, ale czegoś mi w nich brakuje... troche mi się nie podoba materiał tylnich swiatel, jakos tak plasko... ale ogolnie dla obu panów gratulacje;) czekam tylko na zasilacz nowy i sam sie biore za render tego modelu... wkoncu:D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 ładne :P nie zadne ahhh i ohhh ale ładne :) tylko zwaliłeś jedno i to mocno... ZNACZEK BMW!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Jak wiadomo moglbym zrobic 7523657851237512735 roznych wersji i tak bym nie trafil do wszystkich :] Znaczek bmw wiem ale juz nie dotykam tego ;) Za duzo przy tym sie juz nameczylem mi wystarczy ;) Tak jak pisalem ja jestem zadowolony z efektu i mi to wystarcza. Hk czekam z niecierpliwoscia :D Ogolnie dzia za wszystkie komenty dotyczace renderu(a?). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Nabieram coraz większych kompleksów przy Twoich kolejnych renderach. Dobra robota Bubu! PS. Szkoda, że sam model nie dopieszczony do końca, ale cóż widocznie nie mozna mieć wszystkiego :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 trosiek co do znaczka moja wina zrobiłem takiego jak był na printach, jak ja sam kiedyś będę renderował to autko to poprawie napewno, Homa co do modelu kiedyś tam poprawie ale póki nie mam na czym go rendzić to brakuje motywacji, napewno dojdzie wnętrze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Jest bubu postep prosze ja Ciebie ale lepiej tu nie wchodzic w detale jeszcze jest sporo do poprawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 Damian nie znasz sie xD ;););) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skateforlife Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Super .. dalbym 5 * ale troszeczke przeszkadza to ze sie kola wbijaja w podloze ;] ale model sweitny i lakier ;].Yo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 a moznaby prosic o widok studia czy to top secret jest ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_111 Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Rendery ładne ale model do poprawy. Rok temu robiłem 335i, też nie jest to rewelacja ale zamieszczam dla porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 byłoby pięknie ale szyby, chromy i plastiki (materiały) psują efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi