SereCk Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 pracuje z takim czyms.. :) kolejny etap do ZBRUSH, pozniej CHAIR w maxie... :) Nazwalismy go NIETOSZCZUR... skrzyzowanie szczura i nietoperza. Na podstawie szkicu z frontu, znalezionego w sieci, jednak zmodyfikowany:) 1
claude Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 przedziwne połączenie ! język ma ludzki, siatka fajna będzie miał jakieś zęby?
Mortom Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 hehe świetny potworek... taki gremliniatowaty szczur z lekka nutką nietoperza :P Czekam na dalszy ciąg pracy :) Pozdro
Shogun 3D Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 Pomysł fajny, akurat do prostej animacji stworka. :)
SereCk Napisano 8 Listopad 2007 Autor Napisano 8 Listopad 2007 TAK :D bedize animka i bedzie lizał krzeslo :D CZekam na dalsze propozycje :D
Sebastian Ozga Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 Model fajny, ale nazwę wątku zmień, bo są tacy, co się czepiają ;)
Mr. MtS Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 Wg mnie wymiata :D, czekam na jakies "fajne zakombinowanie" ;) Pozdro!
avalanche Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 Świetny stwór !!! Czekam na kolejne postępy
Godzil Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Ogon! Daj mu ogon! :D Długaśny! Jak to modelowałes? E. Poly? Na Splinach czy co?
SereCk Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 Poly Modeling w maxie :D ALe glosy z zewnatrz namawiaja mnie na XSI :D:D
Loozack Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Świetny, świetny, czekam na animację jak przylizuje sobie tym jęzorem brwi albo dłubie w oku :) Pozdrawiam.
SereCk Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 Dalszy ciag nietoszczura:) ustawianie futra :) Po wielu wielu probach, chyba zdecyduje sie na ostateczna wersje:)
Poke Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Siema super modelik ... a co do sierści to zgadzam sie z poprzednikiem najlepszy lewy dolny .Powodzenia
choobek Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Tylko i wyłącznie zielony! A modelik bardzo fajny.. aż prosi sie o animacje :)
Sebastian Ozga Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 Zdania są podzielone, więc może zrób lewy dolny na zielono ;)
Ania Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 kolor najlepszy zielony, a włochowatość sierści najlepsza lewa dolna.
SereCk Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Napisano 7 Grudzień 2007 a co powiecie na ten szaro niebieski kolor?? RATATUJOWY jest :)
eco Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 ...a dla mnie lewy dolny to dool totalny- zero charakteru - fajna siersc to tasmanski prawy gorny- tylko na caym modelu powinny sie pojawic rozne odcienie i dlugosci siersci- lewy dony nieco wyglada jak zdzbla trawy a zielony - nie wiem- moze potestuj wiecej :) - np ten szary ale z fryzurkami roznymi Pozwolilem sobie skombinowac z Twoich testow taki cus - korzystalem z prawego gornego- nizej lewy dolny- i najnizej srodkowy gorny
SereCk Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Napisano 7 Grudzień 2007 ECO: Racja, futerko musi miec charatker:) Napewno bedzie zroznicowane, jestem w trakcie robienia map szarossci, do dlugosci, gestosci, itp. Nowe testy wsadze, ale za jakis czas, gdyz zmienialem Maxowe HAIR AND FUR, na FURA w MAYI. W maxie mialem zbyt mala kontrole, i nie moglem uzyskac docelowego efektu. BTW, fajnie to wykombinowales z tymi renderkami:)
Rekomendowane odpowiedzi