Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

pracuje z takim czyms.. :) kolejny etap do ZBRUSH, pozniej CHAIR w maxie... :) Nazwalismy go NIETOSZCZUR... skrzyzowanie szczura i nietoperza. Na podstawie szkicu z frontu, znalezionego w sieci, jednak zmodyfikowany:)

40795279sv9.th.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 6,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przedziwne połączenie ! język ma ludzki, siatka fajna

będzie miał jakieś zęby?

Napisano

hehe świetny potworek... taki gremliniatowaty szczur z lekka nutką nietoperza :P

Czekam na dalszy ciąg pracy :)

Pozdro

Napisano
  • Autor

TAK :D bedize animka i bedzie lizał krzeslo :D CZekam na dalsze propozycje :D

Napisano

Ogon! Daj mu ogon! :D Długaśny! Jak to modelowałes? E. Poly? Na Splinach czy co?

Napisano
  • Autor

Poly Modeling w maxie :D ALe glosy z zewnatrz namawiaja mnie na XSI :D:D

Napisano

Świetny, świetny, czekam na animację jak przylizuje sobie tym jęzorem brwi albo dłubie w oku :)

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Dalszy ciag nietoszczura:) ustawianie futra :) Po wielu wielu probach, chyba zdecyduje sie na ostateczna wersje:)

25685775sr7.th.jpg

25685775sr7.jpg

Napisano

Siema super modelik ... a co do sierści to zgadzam sie z poprzednikiem najlepszy lewy dolny .Powodzenia

Napisano

Tylko i wyłącznie zielony! A modelik bardzo fajny.. aż prosi sie o animacje :)

Napisano

kolor najlepszy zielony, a włochowatość sierści najlepsza lewa dolna.

Napisano

...a dla mnie lewy dolny to dool totalny- zero charakteru - fajna siersc to tasmanski prawy gorny- tylko na caym modelu powinny sie pojawic rozne odcienie i dlugosci siersci- lewy dony nieco wyglada jak zdzbla trawy a zielony - nie wiem- moze potestuj wiecej :) - np ten szary ale z fryzurkami roznymi

Pozwolilem sobie skombinowac z Twoich testow taki cus - korzystalem z prawego gornego- nizej lewy dolny- i najnizej srodkowy gorny

Napisano
  • Autor

ECO: Racja, futerko musi miec charatker:) Napewno bedzie zroznicowane, jestem w trakcie robienia map szarossci, do dlugosci, gestosci, itp. Nowe testy wsadze, ale za jakis czas, gdyz zmienialem Maxowe HAIR AND FUR, na FURA w MAYI. W maxie mialem zbyt mala kontrole, i nie moglem uzyskac docelowego efektu.

BTW, fajnie to wykombinowales z tymi renderkami:)