Napisano 8 Listopad 200717 l pracuje z takim czyms.. :) kolejny etap do ZBRUSH, pozniej CHAIR w maxie... :) Nazwalismy go NIETOSZCZUR... skrzyzowanie szczura i nietoperza. Na podstawie szkicu z frontu, znalezionego w sieci, jednak zmodyfikowany:)
Napisano 8 Listopad 200717 l przedziwne połączenie ! język ma ludzki, siatka fajna będzie miał jakieś zęby?
Napisano 8 Listopad 200717 l hehe świetny potworek... taki gremliniatowaty szczur z lekka nutką nietoperza :P Czekam na dalszy ciąg pracy :) Pozdro
Napisano 8 Listopad 200717 l Autor TAK :D bedize animka i bedzie lizał krzeslo :D CZekam na dalsze propozycje :D
Napisano 12 Listopad 200717 l Ogon! Daj mu ogon! :D Długaśny! Jak to modelowałes? E. Poly? Na Splinach czy co?
Napisano 12 Listopad 200717 l Autor Poly Modeling w maxie :D ALe glosy z zewnatrz namawiaja mnie na XSI :D:D
Napisano 13 Listopad 200717 l Świetny, świetny, czekam na animację jak przylizuje sobie tym jęzorem brwi albo dłubie w oku :) Pozdrawiam.
Napisano 4 Grudzień 200717 l Autor Dalszy ciag nietoszczura:) ustawianie futra :) Po wielu wielu probach, chyba zdecyduje sie na ostateczna wersje:)
Napisano 4 Grudzień 200717 l Siema super modelik ... a co do sierści to zgadzam sie z poprzednikiem najlepszy lewy dolny .Powodzenia
Napisano 5 Grudzień 200717 l Tylko i wyłącznie zielony! A modelik bardzo fajny.. aż prosi sie o animacje :)
Napisano 7 Grudzień 200717 l ...a dla mnie lewy dolny to dool totalny- zero charakteru - fajna siersc to tasmanski prawy gorny- tylko na caym modelu powinny sie pojawic rozne odcienie i dlugosci siersci- lewy dony nieco wyglada jak zdzbla trawy a zielony - nie wiem- moze potestuj wiecej :) - np ten szary ale z fryzurkami roznymi Pozwolilem sobie skombinowac z Twoich testow taki cus - korzystalem z prawego gornego- nizej lewy dolny- i najnizej srodkowy gorny
Napisano 7 Grudzień 200717 l Autor ECO: Racja, futerko musi miec charatker:) Napewno bedzie zroznicowane, jestem w trakcie robienia map szarossci, do dlugosci, gestosci, itp. Nowe testy wsadze, ale za jakis czas, gdyz zmienialem Maxowe HAIR AND FUR, na FURA w MAYI. W maxie mialem zbyt mala kontrole, i nie moglem uzyskac docelowego efektu. BTW, fajnie to wykombinowales z tymi renderkami:)