bartq Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Moja nowa furka :D Czekam na komentarze [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gelart Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 niezly model ale wnetrze wykoncz bo wyglada nierealistycznie w stosunku do karoserii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 nie znam sie na samochodach ale ten mi sie podoba. :) gratulacje :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 No bardzo ładnie! Nie chciałbyś zrobić do niego jakiegoś otoczenia? Byłoby jeszcze lepiej. Jedyna rzecz, do ktorej się przyczepie to zbyt niski AA na renderach:D PS: Światła się otwierają?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Super:P Lubie Ferrari, a renderki są całkiem całkiem :] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 QUALITY !!! bravo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 nareszcie dałeś te rendery :] ale widze sie uparłes przy swoim :] może i dobrze ps. niedługo go wstawimy do naszego garażu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Tak mi się wydaje ,że pośród całej gamy samochodów zamieszczonych na forum Twoje Ferrari znalazłoby się w pierwszej 10. Bardzo dobry model i rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Tylko dlaczego kolor taki sprany? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 26 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2003 Dzieki za komentarze [piwo] A wiec tak: rzeczywiscie w niektorych miejscach widac zbyt niski aa, teraz juz wiem dlaczego tak szybko sie renderowalo :D Otwieranych swiatel nie robilem bo f355 wyglada z nimi nieladnie... Nad otoczeniem pracuje ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie. Lakier... hmm, pralem w zwyklym proszku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 To ja dorzuce swoje 3 grosze..:) Model jest swietny...tylko nad lakierem moglbys poracować..nie pasuje mi wnetrez...przez te materialy ( ktos juz wczesniej to pisal :P )..poza tym yyy....to szystko :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Model bardzo ładny i dopracowany:), nie będę wybrzydzał bo mój Ferrari nie był lepszy:P ale ta belka na dachu taka płaska się wydaje. Poza tym wszystko jak najbardziej ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Kurcze, ale mi się podoba. Świetnie!! Nie wiem dlaczego niektórzy się czepiają wnętrza. Moim zdaniem jak najbardziej pasuje do reszty. Ale ten lakier to żeczywiście mógłby mieć jakiś ciekawszy kolor. Taki bardziej \"żywy\". Ogólne super!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Czego sie czapnąć?.... Niczego;) fura miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Super model !! Pwiedz w jaki sposob robisz wglebienia w karoserii ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 28 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2003 Dzieki za opnie:] MC-Maxim - chodzi Ci o krawedzie mniedzy blachami? Jesli tak to robie je klasycznie - chamfer a potem 3x extrude :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Bryczka really spox wnętrze oki tylko ta tapicerka wygląda jak z plastiku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 ale się ludziska wnętrza uczepili :D mi się bardzo podoba modelling, zarówno wnętrza jak i \"zewnętrza\", tylko ten lakier... nie rozjaśniaj go aż tak w PSie :) no i daj jakieś zbliżenie na wnetrze, co by ludzie zobaczyli twoją pracę :) trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Piękna robota. Ale słupek przedni okienny jakiś cienki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Bardzo ladne bez dwoch zdan......tylko te kolorki wyblakle strasznie...wnetrze jest pewnie OKi tylko na trzecim ujeciu jakos dziwnie wyglada.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość halbu Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 zostawcie starego mastaha w spokoju ;d dobrze zrobil i jeszcze czekam az skonczy bika (to on mne wszystkiego nauczyl w maxie i dzieki niemu umiem to co umiem - extrude i mesh smoooth ) a podoba mi sie to autko , nawet bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 Spox :D Jak znajde wiecej czasu to jeszcze sie tym pobawie bo lakier jednak jest troche nie-tego :D, materialy wnetrza tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Świetny model! Nic dodać nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WyG Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Super, ale mam wrażenie, że całość troche za jasna (cale zcjecie) i kolorki wyblakłe to napewno nie wina mojego monitora niestety ;) Ale to już drobna kosmetyka, model jest wypasik i wybór samochodu tez dobry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Bardzo Mi sie podoba...:) Wszystie (małe :P)zastrzeżenia wymieniono już powyżej... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 swietne autko, bardziej \"zywy\" lakier by sie przydal kierownica mi sie za mala wydaje i fotel kierowcy za bardzo odsuniety do tylu (kierowca musialby miec bardzo dlugie rece zeby moc kierowac) ale ogolnie to robi wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 ja na lakier dałbym ciemno niebieski bo juz nie moge patrzeć jka wszystkie ferrari mają czerwony [bleee] a tak poważnie to bardzo dobra pracka, mysle tylko zę wnętrz epotrzebuje trszke pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 :o super!! Tylko wszystko wygląda ciut wyblakle ale ujdzie to w tłumie przy takiej brayce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 13 Marzec 2004 Autor Share Napisano 13 Marzec 2004 Dzieki za komentarze. Chyba jednak wyrenderuje go jeszcze raz bo jak teraz popatrzylem na rendery to az sie zdziwilem dlaczego taki bialy:D Zreszta juz mam troszke wiecej wprawy w renderowaniu wiec powinno byc ok :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Jak dla mnie to jest Supre :D Nie wiem dlaczego inni sie czepiaja tak tego wnetrza, mi sie podoba :P Pokaz jakies ujecia ze srodka samochodu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 mnie tez sie podoba, ale wnetrze jest jakies takie dziwne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Zajefajny, widac ze nie ten model nie boi sie mocnego oswietlenia w ktorym byloby widac kazdy blad w modelowaniu :D Keep it real ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sludder Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Wtorek - mylisz sie, wlasnie ten typ oswietlenia powoduje, ze tych bledow nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 na pierwszym renderze lusterko wydaje sie takie chude, nie pasujace w ogole, ale tak to bardzo mi sie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 szczena opada super pracka (jak wy robicie samochody?????????) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 mi nie pasuje uszczelka przy tylnim oknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fst Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 praca super - tylko te felgi takie \"chude\" ale naprawde bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Rewelacja! Nie mam się do czego przyczepić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Jakie felgi, jakie lusterka... praca jest wypas!!! Ludzie przestańcie już z tym kolorem... dajcie koledze zrobić nowy render...ja poproszę żółty.... bo czerwony za bardzo objechany...To chyba wszystko. Pozdrawiam, Beatou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi