nielot007 Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 WItam!! wlasnie tak mi wpadlo do glowy :) mianowicie szukalem czegos zwiazanego z organika nie chcialem robic czegos hmmm zwyklego wiec... wymyslilem sobie (mam nazieje ze sie nada) cos takiego: historia jest banalna mianowicie kazdy napewno spotkal sie z tym ale o co chodzi ? porpostu chodzi o rasizm czyli w planach mam zmodelowac afroamerykanina i skinheada czyli "ofiara" i "rasista" zobaczymy co z tego wyjdzi narazie tylko zaklepuje temat pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 super temat, lubie te klimaty :D Moze zamiast afroamerykanina daj hipisa ? bedzie cool :D Powodzenia ziomm ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 witaj w bitwie - powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 jak coś to po manifestacji NOP mam parę rekwizytów w piwnicy - wal na PM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 podpisuje sie pod hcpiterem powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2007 Witam!! ok dzieki za komentarze :) z hippie'm chyba sobie daruje ;) planuje zrobic malcolm'a x stojacego w garniturze jak z rak splywa mu krew(jeszcze pewny nie jestem sie zobaczy) jeszcze nie wiem kto bedzie "bialym" zobaczymy moze zrobie normalnego skina albo jakiegos przywodce przeciwnemu malcolmowi pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 o moj kolejny faworyt bitwy, czekam z/niecierpliwoscia na piersze upki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Ja bym to widzial tak : Pasek osob ktore sa w jakis sposob nie tolerowane Polityk :P --- Staruszka --- Dresiarz --- Skin --- Skate --- Metal --- Zwykly czlowiek --- Afroamerykanin :P Co wy na to? Wedlug mnie to by moglo przejsc ... Tak jakby "Każdy ponad każdym" jak to ktos już kiedyś spiewal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 temat pracy nielot ustalił, nie wymyślaj mu pracki Innos :) pokażesz jakiś szkic (a może to ja nie widzę w 1. poście)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2007 Witam!! szkic? hmmm zobacze moze zrobie ;) ok takie cos narazie malo ale malo czasu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 a który to? te fałdy które idą od boków nosa w dół, powinny chyba bliżej buzi schodzić. ma dziwne powieki. temat bardzo dobry, a że masz rączkę do organiki to na pewno wyjdzie ci świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2007 Witam!! Aniu--> dzieki za komentarz faldki poprawie :) to bedzie Malcolm X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Nielocie ja nie widzę modelu, widzę pustego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 u mnie też nic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 hahah tyle na forum i nie umie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Nielot to jednak klasa zawodnik- nic nie wrzuci a i tak komentują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2007 nie wiem czemu ale fotosik robi czesto takie numery kod do obrazka byl dobry(taki sam jak ten nowy) a obrazka nie bylo widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 fajnie wygląda, powodzenia w bitwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 A u mnie jest wszystko OK. Modelik bardzo mi się podoba ! Oby tak dalej szło. :) PS. Będziesz go potem wrzucać do sculptera ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2007 PS. Będziesz go potem wrzucać do sculptera ? tak bede :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Nie jest jeszcze zbyt podobny, ta fałda jest zbyt duża, nos powinien być bardziej trójkątny, górna warga u ciebie wygląda bardzo dziwnie. Trochę przypomina babcię po zabiegu odmłodzającym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Nie wiem czy chcesz zrobic dokladna podobizne ale jesli tak to mozesz na to stracic duzo czasu a to dopiero mala czesc scenki. Mysle ze dopiescic mozesz to na koncu jak bedziesz miec jeszcze czas.Ty decydujesz :) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2007 szczerze to nie staram sie zrobic go baaardzo podobnego jak wyjdzie (bez specjalnych zabiegow) to fajnie jak nie to trudno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciechu Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Model fajny. Ja tam sie tam nie będę czepiał niczego bo sie mniej znam :D. Może i sie czepię czegoś później jak tu zajrzę jak będzie więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 fajnie wyglada, ale zgadzam sie z Ania ta falda z boku troche jest za mocna, popraw to i jescze ta gorna warge i jak nie silisz sie na jakies super podobienstwo to jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Nielot w obecnym stanie fejsik jest elegansik :). Oprawki od okularow tzn ta plastikowa wstawka nad szklami moze powinna byc ciut wezsza ale to w kwesti kosmetyki. Jedziesz dalej czekam zniecierpliwoscia na kolejny updat ! :). Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Policzki za bardzo zwisają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 Witam!! dzieki za komentsy narazie w glowie nic nie bede zmienial gdyz mi sie podoba ;) ale zobacze jak to bedzie wygladalo jak dojdzie reszta glowy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Nie no model powala. podoba mi sie styl i wykonanie. Mógłbys pokazać siateczkę bo myśle ze cos nie tak jest w okolicach nosa ale moze sie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 Nie no model powala. podoba mi sie styl i wykonanie. Mógłbys pokazać siateczkę bo myśle ze cos nie tak jest w okolicach nosa ale moze sie mylę. dzieki, siatke pokaze jak bedzie dostep do pliku i chec usiadziecia do kompa ;) w okolicach nosa sa bledy ? hmmmmmmm watpie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 moze inaczej. nie bledy tylko te wciecie schodzace od nosa do ust - za mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 te wciecie na srodku ? ten rowek ? hmmmm tez watpie :p jak dla mnie jest spoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 To zalezy bo jak ma byc to cartoon to wyglada idealnie ale jesli nie to za duze wglebienie jest. Tylko tego sie mozna uczepic i nie mysl ze sie czepiam na zlosc. Poprostu uwazam ze jest na tyle dobrze ze warto wszystko dopiescic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 jest ok !! :) możliwe że broda troszeczkę za szeroka, ale mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 mi sę wydaje że nos nie teges w stosunku do refki z posta nr 12 no i oczy, reszta super :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Dobre jest, czekam na więcej bo dobrego nigdy za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Wtrace kilka moich bezczelnych uwag jak zwykle :) Moge sie mylic wiec zalecam ostroznosc :) Zbyt ostro zarysowales te zmarszczki przy nosie i luk brwiowy przy zewnetrznym kaciku oka. Skrzydelka nosa wydaja mi sie bardzo dziwne na referce, tworza niemal jedna bryle z nosem (?), tylko delikatne wciecie widac. Jesli bedziesz to wogole poprawiac to lepiej nie piesc tego za dlugo bo nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2007 dzieki za posty Wtrace kilka moich bezczelnych uwag jak zwykle :) Moge sie mylic wiec zalecam ostroznosc :) Zbyt ostro zarysowales te zmarszczki przy nosie i luk brwiowy przy zewnetrznym kaciku oka. Skrzydelka nosa wydaja mi sie bardzo dziwne na referce, tworza niemal jedna bryle z nosem (?), tylko delikatne wciecie widac. Jesli bedziesz to wogole poprawiac to lepiej nie piesc tego za dlugo bo nie ma sensu. dzieki za posta :) referki trzymam sie luzno wiec chyba nie bede poprawial ;) z niektorymi sie nie zgodze np. usta ale spoko ;) napewno bede jeszcze robil cos w zbrushu ale to dopiero jak zrobie cala postac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiM Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Moim zdaniem trochę za bardzo podkreślasz cześć rysów twarzy ale może da to ciekawy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 podoba mi sie twoj temat :) Wpadlam chwilowo zyczyc powodzenia :D!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Rozcięcie na brodzie zaczyna się trochę za wysoko i jest zbyt wklęsłe, na czole tam gdzie się marszczy (między brwiami) nie powinno być płasko, skóra powinna tam trochę wystawać. Kark/szyja wygląda zbyt wklęsły na ostatnim obrazku. Bardziej bym zaznaczyła kości policzkowe oraz brwi, lub alternatywnie bardziej wcisnęła oczy do środka (obrys głowy na ostatnim obrazku jest zbyt płaski) Co do ust zgadzam się z Gomezem, ale wiem że Nielot ma zamiłowanie do dziwacznych ust więc nie mamy raczej szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2007 Witam!! Intervain--> bardzo mi milo, ze zajrzalas do mojego watku, dzieki za zyczenia :) Aniu--> bardzo dzieki za rady, napewno z nich skorzystam (usta zostaja ;) ) ale bede to juz robil w zbrushu ale dopiero po nowym roku bo zostawilem tablet w pracy ;) narazie bede chcial zrobic caly model bazowy ubrania itp. aha mam pytanie odnosnie proporcji bo mi jakos nie pasuja ? co myslicie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Moim zdaniem ma za chude ręce w porównaniu do reszty ciała. pzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2007 Witam!! walsnie sie zastanawiam czy robic plaszcz czy moze cos krotszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Jag sie masz Nielocie ? :] jezeli mam byc szczery, to nie siedzi mi ani twarz, ani plaszcz, ani cialo. Stac Cie na wiecej, przysiadz do tej twarzy i przestukaj ja. Chociaz z bliska wyglada całkiem ok, ale po oddaleniu nie wyglada dobrze, nie wiem jak Ci pomoc, to powiem co ja bym zmienił, generalnie kszatł czaszki bym ciutke powiekszył, tak zeby twarz bardziej wpadla do srodka, pozatym brode ma strasznie duza i usta zakrywaja cała twarz(to przez cien pewnie). Tak czy inaczej trzymam za Ciebie kciuki i pozdrow P. odemnie :) aaa i gratulacje roboty, wesolych swiat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 Jag sie masz Nielocie ? :] jezeli mam byc szczery, to nie siedzi mi ani twarz, ani plaszcz, ani cialo. Stac Cie na wiecej, przysiadz do tej twarzy i przestukaj ja. Chociaz z bliska wyglada całkiem ok, ale po oddaleniu nie wyglada dobrze, nie wiem jak Ci pomoc, to powiem co ja bym zmienił, generalnie kszatł czaszki bym ciutke powiekszył, tak zeby twarz bardziej wpadla do srodka, pozatym brode ma strasznie duza i usta zakrywaja cała twarz(to przez cien pewnie). Tak czy inaczej trzymam za Ciebie kciuki i pozdrow P. odemnie :) aaa i gratulacje roboty, wesolych swiat :) Witam!! dzieki Klicek :) zaznaczam, ze to wszystko to jest tylko baza pod zbrusha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi