Ebor Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2005 czesc Zdaje sobie sprawe ze juz nudze z moim projektem :P ale teraz mam cos jakby z innej beczki.. To tez do mojego projektu MIASTO. Jest to klatka wewnatrz ktorej bedzie to miasto :) Moj stary komputer juz sobie z tym prawie nie radzi moze pomocny bylby tu rendering sieciowy. Jesli macie jakies dobre linki na ten temat to prosze o wrzucenie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Co do renderingu sieciowego to w dzialach na dole forum ostatnio cos bylo poruszane :) Ebor: ty sie czaisz jak sep nad tym forum zeby co jakis (dlugi) czas wrzucic swietny render na temat twojego projektu. Wszystko jest coraz ladniejsze. Pamietam jeszcze jak zaczynales :) Pozdrawiam i czekam na wiecej (za 2 miesiace:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 illy : ze wstydem musze stwierdzić, że masz racje :) czaje sie jak sępi zanim zamieszcze cos nowego. dzieki za ocene :) Tak wlasnie patrze na te rendery u szwagra :P który ma plaski monitor samsung SyncMaster 710T.. i tu wszystko wygląda inaczej - jasniej.. Nie wiem juz jakiemu monitorowi wierzyć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 No no no.... Muszę Ci przyznać, że twój projekt wychodzi Ci bardzo dobrze...I trzymam za Ciebie kciuki!!! A co do monitora to wierz swojemu, bo taki najelpszy i dawaj rendery bo nie mogę się już doczekać końca tego projektu!!! :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 I ja rowniez trzymam kciuki... bardzo ciekawie sie zapowiada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 a ja niestety muszę stwierdzić, że niepodoba mi się to (klatka).... w pracy powinno się spojrzeć i o! - wiem co to jest. a ty niewiadomo co to. ale jak się uważnie przeczyta co napisałeś ( nie lubię tego robic ) to widzę w tym ciekawą pracę, pozdrawiam i życzę abyś skończył pracę ps. reszta jest ok;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 O kurde. Ja piernicze ładnie to wychodzi. I nie dziwie sie czemu temat ma gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 dzieki za zainteresowanie i za komentarze :) niedlugo znowu cos tu wrzuce bo prace trwają :D hkropinski - to dobrze, ze odrazu nie wiadomo co to jest. Ta klatka bedzie pomalu nakladala sie nad tym miastem. Ona nie moze miec okreslonej materii, musi byc jakby stworzona przez wyobraznie nie przez nature czy czlowieka :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 Tak mniej wiecej bedzie wyglądało oświetlenie. Tylko ze klatka filmu bedzie 2x mniejsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 dla nmie bomba, co praeda nie sledzie tego watku ale bardzo mi sie podoba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 O ja jakie wyrąbiste. Super bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Please, koncz go, bo wygląda ciekawie. Niech ten projekt tak sie nie kurzy. Dasz radę go ukonczyc? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 jest zaloba po gornikach no Jonasz bys sie wstydzil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Ja nic nie wiem co się dzieje na świecie, wiadomości nie oglądam, ani radia nie słucham. :] Muszę skombinowac sobie antenkę. Sorry za offtopic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 23 Luty 2007 Autor Share Napisano 23 Luty 2007 hehe dopiero teraz zobaczylem ze Jonasz_Real pod koniec 2006 roku dopisal tu cos jeszcze :D ... Koncze go , siedze nad nim ciagle :) Im dalej w las tym wiecej drzew ale skoncze go juz jestem blisko konca niz poczatku i wydaje mi sie ze teraz wszystko wyglada lepiej niz to co tu zamieszczalem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Nie mogę , najdłuższy WIP forum :D Wrzuć coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Ebor: lata mijaja a ja pamietam. Dawaj co masz nowego. Jedynym usprawiedliwieniem na niedokonczenie tej pracy to to ze mogles umrzec. Ale widze ze byles w tym miesiacu na forum. UPDATE!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 kurde po co odkopujecie watek ktory dawno temu umarl. napiszcze pm'a do autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Member: cisza, trzeba zmobilizowac autora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Nie umarł tylko grzecznie czeka na swój czas a ja sam nie zaglądałem tutaj do siebie długo i nie zauważyłem nowych postów z lipca :P oto dowód że projekt i ja żyjemy :) Sorry za tasiemca;) Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Genialny klimat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 jeja ale fajnie:) musze przejżeć wątek od początku;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaoo Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Hej!! Przyznam,ze mnie zatkalo. REWELACJA!! Kliknalem i nie spodziewalem sie czegos takiego :) Bardzo ciekawie zrobione i wystylizowane. Nie moge sie doczekac calosci. Pozdrawiam xaoo P.S. Liczysz ile juz pracujesz nad tym filmem? Dlubiesz przy nim w wolnych chwilach, czy to jest jakis projekt koncowy? Mam nadzieje,ze nie sprawi CI problemu tymi pytaniami. Z gory dziekuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 xaoo Ile czasu nad nim pracuje ? wystarczy przejsc do pierwszego postu wtedy kiedy go założyłem a było to w 2003 roku :) Szczerze to wtedy nie do końca jeszcze umiałem teksturować :) Ten projekt powstaje w wolnych chwilach poza studiami itp.. pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaoo Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 To,ze od 2003 roku to ja wiem :) Widzialem tez opis na Twojej stronie. Jesli moge to jeszcze jedno pytanie. Ile masz tych wolnych chwil? Choc jakby tak dobrze policzyc to od 2003 to sie ich troche uzbieralo :D Ja zycze dalszej wytrwalosci w pracach no i czekam na wiecej. Pozdrawiam xaoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 No. no.no świetnie wygląda jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Fakt. Klimat bombowy :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 oo jaki klimacik, super mam nadzieję że doczekam końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 ciekawe czy się doczekam w końcu :) Ładnie idze..jak zawsze.. przejżałem WiPa znów , postowało pół 'starej gwardii' co poumierała w boju i już tu nie zaglądają..ehh ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Jednak projekt nie umarl, tylko nie przesadz z filtrami bo to moze popsuc caly efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Wohohooo.. myślałem, że projekt dawno umarł :) Ciekawe jakie będą efekty po tylu latach :) Na stillach zapowiada się klimatycznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 no wygląda super, fantastyczny klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 czesc dzięki za komentarze i szczerze to też chciałbym doczekać skończenia tego projektu co chyba też jest już uzależnione nie tylko ode mnie ;) pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi