Napisano 17 Styczeń 200817 l Przedstawiam drugą wersję pracy którą zamieściłem jakiś czas temu. Nie dawały mi spokoju tekstury ani render (poprzednio renderowałem w Vue5) więc postanowiłem poddać kompozycję pod gruntowny "lifting".:-) i model Edytowane 1 Wrzesień 200915 l przez KLICEK
Napisano 17 Styczeń 200817 l Czad:), kompozycyjnie może bym tylko więcej trochę po prawej stronie, ale jest naprawdę świetnie.
Napisano 17 Styczeń 200817 l zalecany kontakt z lekarzem lub farmaceutą r e w e l a c j a ale z ciekawosci, jako ze życie spędziłem w przemyśle, jak zakręca się te zawory na dwóch grubych rurach ? Przydałby sie pomost niżej i łańcuch do góry na koła od zaworów chociaż
Napisano 17 Styczeń 200817 l Jak pierwszy raz spojżałem na tę pracę, to od razu wiedziałem, że to twoje dzieło:P Potrafisz stworzyć świetny klimat, za co masz odemnie wielkiego plusa. Z kąd bierzesz inspiracje, z głowy?
Napisano 17 Styczeń 200817 l Muszę wprowadzić krytykę bo widzę że powtarzasz ten sam błąd przy każdej pracy, pionowy format fatalny, ani rusz nie mieści się na moim pulpicie.
Napisano 17 Styczeń 200817 l model wyglada swietnie texturki tez spoko ale render i kolorystyka cos mi niepodchodzi:)
Napisano 18 Styczeń 200817 l i ta planeta tak blisko.. ściągnęła by te fabryke swoja grawitacją ;) ŻŻŻŻartuje, świetna praca, klimatyczna jak cholera. Dawniej chodziłem do księgarni "U Izy" w warszawie, żeby popatrzeć na takie obrazki, a teraz mam je na forum :-)
Napisano 18 Styczeń 200817 l no jest dziarsko, i bardzo fajnie - kojazy mi sie z książkami fantasy z lat 50tych nie wiem dlaczego :) tez nie wiem dlaczego (moze to tylko moje odczucie) brakuje troche glebi w tym, ale pewnie to tylko przez niewyspanie moje.
Napisano 18 Styczeń 200817 l Praca zaje, podoba mi się. Teksturki, kompozycja, wszystko tak jak być powinno. Scenka naprawdę super.
Napisano 18 Styczeń 200817 l świetne! Bardzo fajny klimat i niecodzienny design. Miła odmiana w dziale, gdzie 90% renderów to samochody i kuchnie marzeń.
Napisano 18 Styczeń 200817 l Świetne, zwłaszcza kolorystycznie :) A ten człowieczek z laseczką i dymkiem - genialny :)
Napisano 16 Marzec 200816 l bardzo fajna praca, ciekawy klimat, dobre kolorki jedynie jak Loki juz wspomnial, moim zdaniem tez troszke brakuje glebi w gornej czesc pracy gratuluje dobrej pracy!
Napisano 16 Marzec 200816 l Piękna praca. Model rewelacyjny. Zresztą pozostałe prace na Twojej stronie też są świetne. Gdzie można zobaczyć render zrobiony w Vue ?
Napisano 16 Marzec 200816 l A tak w ogóle to ja gratuluję pracy dodanej do CGPortfolio, jako 100 tysięcznej!!;)
Napisano 18 Marzec 200816 l Autor Dzięki wszystkim. Jak już gdzieś wcześniej pisałem straszny fuks z tym 100 tysięcznym obrazkiem (ale cieszyłem się jak głupi:-). Obiecali nagrody, nawet napisali jakie ładne dostałem (min. Zbrush 3.1!!!) ale czekam drugi miesiąc a paczki ni widu ni słychu:-):-) ale co tam... może się jeszcze doczekam:-) Tomdv render w Vue jest kiepściutki ale jeśli chcesz to zapraszam tu gdzieś w dole strony...
Napisano 18 Marzec 200816 l Hmm. No fakt. Jakoś "płasko" wygląda ten z VUE 5. Mniejsza o to. Skąd czerpiesz inspiracje ? Twoje prace mają bardzo fajny klimat. Ciekawi mnie co leży u źródła takich pomysłów. Jeśli to nie tajemnica podziel się proszę tą wiedzą. Pozdrawiam.
Napisano 23 Marzec 200816 l Znowu się powtórzę ale masz strasznie bujną wyobraźnie i dlatego jesteś mistrzem!