pecet Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 witam, to ja też chciałbym pokazać swoje modele Nissan Murano: Nissan X - trail: Lexus LS: Lincoln MKS: Honda Accord US Resztę będę stopniowo dodawał, za dużo renederownia na jeden raz ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 No pięknie. Zawsze można się do czegoś przyczepic, ale who cares... :) Szkoda tylko, że takie tragiczne wozy musisz robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Faktycznie, fury nie zbyt ciekawe, ale wykonanie i owszem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TooL666PL Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Ale wypas. Chyba tylko 3 osoby na forum tak wymiatają jeśli chodzi o auta:P Suuuper:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 świetnie pecet juz zreszta mówilem wczesniej:) szkoda ze nie masz czasu na rendery z materiałami:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Kurcze, świetne! :) Dlaczego ja tak nie umiem... :,,,( Zastanawiam się nad skończeniem z CG... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 patry nie martw się nie tylko ty tak masz pecet ładnie ładnie pokaż siatki jeśli można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Super fajnie, super ladnie!! kiedy wy wszyscy macie czas na modelowanie... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Heja duzo fajnego modelingu, ale łuki przy nad kolach masz prawie w kazdym krzywe niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Dlaczego ja tak nie umiem... :,,,( Zastanawiam się nad skończeniem z CG... :( Próbowałem, nie da się... Ładne modele, ale rzeczywiście niekiedy krzywo :] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 patry nie martw się nie tylko ty tak masz ... ja też tak mam ;/ modele gites, są błędy ale mało widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 nie no krzywo wszystko jak ty możesz to jeszcze pokazywać na forum, a tak na prawdę konkret, ja tak narazie nie umiem pozrdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hax0r Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Gratki ładne furki ale daj lakier :P Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 szkoda gadać, piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 ja też tak mam ;/ Mówicie poważnie? Ja jak bym miał takie podejście to chyba bym nie wytrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 No ladnie ladnie... ale te drzwi... nie za plaskie ? czy mi się zdaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 jest dobrze! :) fajne auto wyszło... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 5 Luty 2008 Autor Share Napisano 5 Luty 2008 dzięki za komentarze :) patry nie łam się ja w Twoim wieku jeszcze painta nie bardzo umiałem ;) D4D4L - wydaje mi się że drzwi są ok, zresztą zobacz referki, akurat lincoln i lexus są takie płaskie na boku hax0r - lakier może dostaną kiedyś wybrane modele ;) mrkrzysiek - siatki są nie ciekawe, bo gęste, po skonwertowaniu z ms do edit poly http://members.lycos.co.uk/marekrybacki/konnekt/clipboard1201965300.jpg http://members.lycos.co.uk/marekrybacki/konnekt/clipboard1201965386.jpg a tak wyglądała przed ms http://members.lycos.co.uk/marekrybacki/konnekt/clipboard1201965514.jpg reszcie dziękuje za pochwały i krytykę :) faktycznie te nadkola jakoś zaniedbałem :/ dodaje jeszcze dwa nissany: Nissan X - trail: Nissan Murano: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Kurcze no niby ladne modele... ale tak bez speculara i refleksów.. cięrzko jest coś ocenic, krzywizn zabardzo nie widać ;p mogl byś na przyszlośc pokazać ze specularem? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 to żeś naprodukował tych autek, dzięki za siatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Ale wypas. Chyba tylko 3 osoby na forum tak wymiatają jeśli chodzi o auta:P Suuuper:) uwielbiam takie komentarze... fajnie sie prezentuja :) choc powinienes manto dostac, ze booleanem wiekszosc wycinasz :D:D:D [joke] uswiadomilem sobie, ze juz sporo czasu nie robilem zadnej fury ;( chyba zapomnialem o co chodzi w tym :P powiedzcie mi jedno bo sie od dawna nad tym zastanawiam kto zleca wykonianie takich samochodow (chodzi o prawdziwe istniejace juz) i po co ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 5 Luty 2008 Autor Share Napisano 5 Luty 2008 D4D4L - na następne furki może przygotuje jakieś lepsze studio i materiał, bo teraz to jest poprostu materiał AO z odpowiednimi ustawieniami nielot007 - ja tam boleana nie używam, wszystko cutem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Piekne autka. Zdecydowanie konkretny modeling:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Modele świetne, ale nad sposobem prezentacji jeszcze musisz popracować. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 opla Omegi nie masz w magazynie ? szukam modelu, kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 fajnie sobie dales rade z bokiem murano :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 piksar, niestety nie mam ReflectVision, bok murano wbrew pozorom był łatwy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 ile zajmuje ci czasu w godzinach zrobienie autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 mniej więcej 40h czystej roboty, a rozkłada się to na ok. tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Naprawde wypasiony modeling ;] Murano zamiata :D I ludzie przestancie wreszcie doszukiwac sie niewaidomo czego i zacznijce oceniac model w calosci a nie po bledach ktore zazwyczaj czesto gesto ledwo widac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 duzo dobrego :) kopa roboty gratuluje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi