Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

z kronikarskiego obowiazku odkopuję wątek i wrzucam troche rzeczy. Glownie staroci, ktore od niedawna moge pokazac. Jakos ostatnio nie udzielam sie za bardzo na forach, blog tez porasta mech ( i plesn :P ) czesciej jesli juz chce sie czyms pochwalic to wrzucam to na "fanpage'a" na FB, ktory tez sluzy mi jako blog ze szkicami itd - https://www.facebook.com/thirdeyeartpage .

Na poczatek, troche wiekowych rzeczy ze Snajpera 2 (robilem to w 2010)

thirdeyeart_pl_env_main%20base.jpg

thirdeyeart_pl_env_bio.jpg

thirdeyeart_pl_env_containter.jpg

thirdeyeart_pl_props1.jpg

thirdeyeart_pl_env_church.jpg

Jakies pojedyncze strzaly z Dead Island : Riptide. Tak wyszlo, ze dolaczylem do teamu kiedy juz spora czesc gry byla gotowa, wiec poza ogromna iloscia szkicow i szybkich podmalowek (ktorych nie ma sensu pokazywac), udalo mi sie zrobic tylko pare artow, ktore nie ssą po calosci :P

thirdeyeart_pl_riptide_enviro1.jpg

thirdeyeart_pl_riptide_enviro2.jpg

Bronie i craft'y.

thirdeyeart_pl_riptide_weapons1.jpg

thirdeyeart_pl_riptide_weapons2.jpg

Kilka z 20 postaci do bestiariusza, ktore robilem w mega pospiechu pod koniec projektu, na modelach z gry.

thirdeyeart_pl_riptide_bestiary.jpg

Pare szkicow prywatnych :

1000217_207241666100937_1276263971_n.jpg

65686_174662232692214_805841205_n.jpg

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 38,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• * beep * 😉 --- Dlubie sobie takiego brzydala w wolnym czasie (czym?! ;)). Oczywiscie WIP wiec pare rzeczy jest jeszcze rozgrzebanych 🙂

• Dzieki! 🙂 --- To od razu dorzuce, bo nie zmiescilo sie w pierwszym poscie 🙂 Niezbyt czesto zdarza mi sie zrobic czysty linework zanim zaczne maziac w kolorze to dorzuce jeszcze to...

• wypad

Posted Images

Napisano

świetna wrzuta, kurcze ten kościółek przekozacko malowany jest

Napisano

Super! Nr jeden jak u mnie mają te "młoty" do DI. Lokacje też robią wrażenie :)

Napisano

thirdeye zawsze lubiłem twoja "chorą" wyobraźnie. Fajnie się rozwijasz, tak trzymać. Pozdro.

Napisano

Mocny wrzut! jest na czym oko zawiesić:) brawo

Napisano
  • Autor

* beep * 😉

---

Dlubie sobie takiego brzydala w wolnym czasie (czym?! ;)). Oczywiscie WIP wiec pare rzeczy jest jeszcze rozgrzebanych 🙂

Collective07e.jpg

Collective07f.jpg

Edytowane przez thirdeye

Napisano

Do powyższego komentarza dodałbym tylko, że maszkara super jak zwykle i gratuluje odkopania teczuni!

Napisano
  • Autor

Dzieki! Nie wiem jeszcze na ile to bedzie prawilne "odkopanie teczuni" ale postaram sie czasem cos podrzucic 🙂

13 minut temu, EthicallyChallenged napisał:

Masz pan jakiś tutorial o tym skąd wziąć ten wolny czas?

Wiesz to jest bardziej "wolny czas" niz wolny czas! 😉 Wszystko ukradzione gdzies kosztem czegos innego, raz obetne sobie godzine snu, raz zrobie dziesieciominutową rozgrzewke przed spotkaniem i tak sie sklada ziarnko do ziarnka. Pracka powstaje w ten sposob co prawda z pol roku ale chyba nie potrafie calkiem zrezygnowac z personali 🙂

Napisano
  • Autor

24 minuty temu, EthicallyChallenged napisał:

Mam nadzieję, że będziesz wrzucał ile wlezie, zawsze się fajnie patrzy na Twoje potworki i nie tylko potworki.

Dzieki! 🙂

---

To od razu dorzuce, bo nie zmiescilo sie w pierwszym poscie 🙂

Niezbyt czesto zdarza mi sie zrobic czysty linework zanim zaczne maziac w kolorze to dorzuce jeszcze to...

Collective07g.jpg

Oraz pierwszy color pass. Pierwotnie mial miec bardziej skorzasto zombiakowy charakter, z kolcami i popalonymi konczynami itp ale i ta poza i charakter troche wyewoluowały w trakcie pracy 🙂

Collective02.jpg

Edytowane przez thirdeye

Napisano

"Miut!"

Instant follow na "insta" 😉 AI by sie pos**lo a nie wypusci takich fajnych rzeczy.

Napisano
  • Autor

Nastepny paćkany szkic robiony od miesiaca po pare minut dziennie 😛

220720_Lizard_A02d.jpg

220720_Lizard_A01a.jpg

Edytowane przez thirdeye

Napisano
  • Autor

*beep* 😛

Czas zasuwa do przodu. Ostatnio EC update'uje teczke jak szalony, skrzynka pocztowa trzeszczy od maili z powiadomieniami, pomyslalem, ze i ja odkopie teczke i wrzuce troche bazgrolow. 

240702-PT-Sketches-1.jpg

240702-PT-Sketches-2.jpg

240702-PT-Sketches-4.jpg

Napisano

O super, że odkopałeś, fajnie się patrzy na Twoje maszkary, wrzucaj częściej jeśli jakieś robisz i nie chce Ci się pokazywać bo myślisz, że nikt nie ogląda :) Z tym "kameleonem" dociągnąłeś jeszcze dalej, czy to z posta powyżej to już był jego koniec?

Napisano
  • Autor
21 minut temu, EthicallyChallenged napisał(a):

Z tym "kameleonem" dociągnąłeś jeszcze dalej, czy to z posta powyżej to już był jego koniec?

Cos tam go jeszcze dotknalem ale nie za duzo, na chwile obecna wisi w limbo 😛

220720_Lizard_A04.jpg