Napisano 12 Sierpień 201311 l Autor z kronikarskiego obowiazku odkopuję wątek i wrzucam troche rzeczy. Glownie staroci, ktore od niedawna moge pokazac. Jakos ostatnio nie udzielam sie za bardzo na forach, blog tez porasta mech ( i plesn :P ) czesciej jesli juz chce sie czyms pochwalic to wrzucam to na "fanpage'a" na FB, ktory tez sluzy mi jako blog ze szkicami itd - https://www.facebook.com/thirdeyeartpage . Na poczatek, troche wiekowych rzeczy ze Snajpera 2 (robilem to w 2010) Jakies pojedyncze strzaly z Dead Island : Riptide. Tak wyszlo, ze dolaczylem do teamu kiedy juz spora czesc gry byla gotowa, wiec poza ogromna iloscia szkicow i szybkich podmalowek (ktorych nie ma sensu pokazywac), udalo mi sie zrobic tylko pare artow, ktore nie ssą po calosci :P Bronie i craft'y. Kilka z 20 postaci do bestiariusza, ktore robilem w mega pospiechu pod koniec projektu, na modelach z gry. Pare szkicow prywatnych :
Napisano 12 Sierpień 201311 l No nareszcie !!! tęskniłem za twoją bryłką :) świetne rzeczy fejsa już "lajkuje"
Napisano 12 Sierpień 201311 l Super! Nr jeden jak u mnie mają te "młoty" do DI. Lokacje też robią wrażenie :)
Napisano 13 Sierpień 201311 l thirdeye zawsze lubiłem twoja "chorą" wyobraźnie. Fajnie się rozwijasz, tak trzymać. Pozdro.
Napisano 6 Wrzesień 20222 l Autor * beep * 😉 --- Dlubie sobie takiego brzydala w wolnym czasie (czym?! ;)). Oczywiscie WIP wiec pare rzeczy jest jeszcze rozgrzebanych 🙂 Edytowane 6 Wrzesień 20222 l przez thirdeye
Napisano 6 Wrzesień 20222 l Masz pan jakiś tutorial o tym skąd wziąć ten wolny czas? Maszkara super jak zwykle i gratuluję odkopania teczuni!
Napisano 6 Wrzesień 20222 l Do powyższego komentarza dodałbym tylko, że maszkara super jak zwykle i gratuluje odkopania teczuni!
Napisano 6 Wrzesień 20222 l Autor Dzieki! Nie wiem jeszcze na ile to bedzie prawilne "odkopanie teczuni" ale postaram sie czasem cos podrzucic 🙂 13 minut temu, EthicallyChallenged napisał: Masz pan jakiś tutorial o tym skąd wziąć ten wolny czas? Wiesz to jest bardziej "wolny czas" niz wolny czas! 😉 Wszystko ukradzione gdzies kosztem czegos innego, raz obetne sobie godzine snu, raz zrobie dziesieciominutową rozgrzewke przed spotkaniem i tak sie sklada ziarnko do ziarnka. Pracka powstaje w ten sposob co prawda z pol roku ale chyba nie potrafie calkiem zrezygnowac z personali 🙂
Napisano 6 Wrzesień 20222 l Prawidłowo, nie powinno się. Mam nadzieję, że będziesz wrzucał ile wlezie, zawsze się fajnie patrzy na Twoje potworki i nie tylko potworki.
Napisano 6 Wrzesień 20222 l Autor 24 minuty temu, EthicallyChallenged napisał: Mam nadzieję, że będziesz wrzucał ile wlezie, zawsze się fajnie patrzy na Twoje potworki i nie tylko potworki. Dzieki! 🙂 --- To od razu dorzuce, bo nie zmiescilo sie w pierwszym poscie 🙂 Niezbyt czesto zdarza mi sie zrobic czysty linework zanim zaczne maziac w kolorze to dorzuce jeszcze to... Oraz pierwszy color pass. Pierwotnie mial miec bardziej skorzasto zombiakowy charakter, z kolcami i popalonymi konczynami itp ale i ta poza i charakter troche wyewoluowały w trakcie pracy 🙂 Edytowane 6 Wrzesień 20222 l przez thirdeye
Napisano 6 Wrzesień 20222 l "Miut!" Instant follow na "insta" 😉 AI by sie pos**lo a nie wypusci takich fajnych rzeczy.
Napisano 6 Wrzesień 20222 l 54 minuty temu, Sebazx6r napisał: wypad *s jedna literka, a znaczenia rozne XD
Napisano 7 Wrzesień 20222 l 22 godziny temu, KLICEK napisał: *s jedna literka, a znaczenia rozne XD no jebłem się xD oczywiście "wypas" xD
Napisano 16 Wrzesień 20222 l Autor Nastepny paćkany szkic robiony od miesiaca po pare minut dziennie 😛 Edytowane 16 Wrzesień 20222 l przez thirdeye
Napisano 14 Październik 202414 Paź Autor *beep* 😛 Czas zasuwa do przodu. Ostatnio EC update'uje teczke jak szalony, skrzynka pocztowa trzeszczy od maili z powiadomieniami, pomyslalem, ze i ja odkopie teczke i wrzuce troche bazgrolow.
Napisano 14 Październik 202414 Paź O super, że odkopałeś, fajnie się patrzy na Twoje maszkary, wrzucaj częściej jeśli jakieś robisz i nie chce Ci się pokazywać bo myślisz, że nikt nie ogląda :) Z tym "kameleonem" dociągnąłeś jeszcze dalej, czy to z posta powyżej to już był jego koniec?
Napisano 14 Październik 202414 Paź Autor 21 minut temu, EthicallyChallenged napisał(a): Z tym "kameleonem" dociągnąłeś jeszcze dalej, czy to z posta powyżej to już był jego koniec? Cos tam go jeszcze dotknalem ale nie za duzo, na chwile obecna wisi w limbo 😛