thirdeye Napisano 12 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2013 z kronikarskiego obowiazku odkopuję wątek i wrzucam troche rzeczy. Glownie staroci, ktore od niedawna moge pokazac. Jakos ostatnio nie udzielam sie za bardzo na forach, blog tez porasta mech ( i plesn :P ) czesciej jesli juz chce sie czyms pochwalic to wrzucam to na "fanpage'a" na FB, ktory tez sluzy mi jako blog ze szkicami itd - https://www.facebook.com/thirdeyeartpage . Na poczatek, troche wiekowych rzeczy ze Snajpera 2 (robilem to w 2010) Jakies pojedyncze strzaly z Dead Island : Riptide. Tak wyszlo, ze dolaczylem do teamu kiedy juz spora czesc gry byla gotowa, wiec poza ogromna iloscia szkicow i szybkich podmalowek (ktorych nie ma sensu pokazywac), udalo mi sie zrobic tylko pare artow, ktore nie ssą po calosci :P Bronie i craft'y. Kilka z 20 postaci do bestiariusza, ktore robilem w mega pospiechu pod koniec projektu, na modelach z gry. Pare szkicow prywatnych : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 12 Sierpień 2013 Share Napisano 12 Sierpień 2013 No nareszcie !!! tęskniłem za twoją bryłką :) świetne rzeczy fejsa już "lajkuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 12 Sierpień 2013 Share Napisano 12 Sierpień 2013 świetna wrzuta, kurcze ten kościółek przekozacko malowany jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 12 Sierpień 2013 Share Napisano 12 Sierpień 2013 Super! Nr jeden jak u mnie mają te "młoty" do DI. Lokacje też robią wrażenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 13 Sierpień 2013 Share Napisano 13 Sierpień 2013 Dobrze znów zobaczyć Twe potwory i inne malunki, wszystko świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 13 Sierpień 2013 Share Napisano 13 Sierpień 2013 thirdeye zawsze lubiłem twoja "chorą" wyobraźnie. Fajnie się rozwijasz, tak trzymać. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COR Napisano 13 Sierpień 2013 Share Napisano 13 Sierpień 2013 Mocny wrzut! jest na czym oko zawiesić:) brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 6 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2022 (edytowane) * beep * 😉 --- Dlubie sobie takiego brzydala w wolnym czasie (czym?! ;)). Oczywiscie WIP wiec pare rzeczy jest jeszcze rozgrzebanych 🙂 Edytowane 6 Wrzesień 2022 przez thirdeye 12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 6 Wrzesień 2022 Share Napisano 6 Wrzesień 2022 Masz pan jakiś tutorial o tym skąd wziąć ten wolny czas? Maszkara super jak zwykle i gratuluję odkopania teczuni! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Wrzesień 2022 Share Napisano 6 Wrzesień 2022 Do powyższego komentarza dodałbym tylko, że maszkara super jak zwykle i gratuluje odkopania teczuni! 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 6 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2022 Dzieki! Nie wiem jeszcze na ile to bedzie prawilne "odkopanie teczuni" ale postaram sie czasem cos podrzucic 🙂 13 minut temu, EthicallyChallenged napisał: Masz pan jakiś tutorial o tym skąd wziąć ten wolny czas? Wiesz to jest bardziej "wolny czas" niz wolny czas! 😉 Wszystko ukradzione gdzies kosztem czegos innego, raz obetne sobie godzine snu, raz zrobie dziesieciominutową rozgrzewke przed spotkaniem i tak sie sklada ziarnko do ziarnka. Pracka powstaje w ten sposob co prawda z pol roku ale chyba nie potrafie calkiem zrezygnowac z personali 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 6 Wrzesień 2022 Share Napisano 6 Wrzesień 2022 Prawidłowo, nie powinno się. Mam nadzieję, że będziesz wrzucał ile wlezie, zawsze się fajnie patrzy na Twoje potworki i nie tylko potworki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 6 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2022 (edytowane) 24 minuty temu, EthicallyChallenged napisał: Mam nadzieję, że będziesz wrzucał ile wlezie, zawsze się fajnie patrzy na Twoje potworki i nie tylko potworki. Dzieki! 🙂 --- To od razu dorzuce, bo nie zmiescilo sie w pierwszym poscie 🙂 Niezbyt czesto zdarza mi sie zrobic czysty linework zanim zaczne maziac w kolorze to dorzuce jeszcze to... Oraz pierwszy color pass. Pierwotnie mial miec bardziej skorzasto zombiakowy charakter, z kolcami i popalonymi konczynami itp ale i ta poza i charakter troche wyewoluowały w trakcie pracy 🙂 Edytowane 6 Wrzesień 2022 przez thirdeye 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2022 Share Napisano 6 Wrzesień 2022 super ze wpadles 😄 mam nadzieje ze zostaniesz na dluzej 😄❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Wrzesień 2022 Share Napisano 6 Wrzesień 2022 wypad 6 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 6 Wrzesień 2022 Share Napisano 6 Wrzesień 2022 "Miut!" Instant follow na "insta" 😉 AI by sie pos**lo a nie wypusci takich fajnych rzeczy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2022 Share Napisano 6 Wrzesień 2022 54 minuty temu, Sebazx6r napisał: wypad *s jedna literka, a znaczenia rozne XD 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 6 Wrzesień 2022 Share Napisano 6 Wrzesień 2022 elegancko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 7 Wrzesień 2022 Share Napisano 7 Wrzesień 2022 22 godziny temu, KLICEK napisał: *s jedna literka, a znaczenia rozne XD no jebłem się xD oczywiście "wypas" xD 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 16 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2022 (edytowane) Nastepny paćkany szkic robiony od miesiaca po pare minut dziennie 😛 Edytowane 16 Wrzesień 2022 przez thirdeye 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 16 Wrzesień 2022 Share Napisano 16 Wrzesień 2022 zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 14 Październik Autor Share Napisano 14 Październik *beep* 😛 Czas zasuwa do przodu. Ostatnio EC update'uje teczke jak szalony, skrzynka pocztowa trzeszczy od maili z powiadomieniami, pomyslalem, ze i ja odkopie teczke i wrzuce troche bazgrolow. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 14 Październik Share Napisano 14 Październik O super, że odkopałeś, fajnie się patrzy na Twoje maszkary, wrzucaj częściej jeśli jakieś robisz i nie chce Ci się pokazywać bo myślisz, że nikt nie ogląda :) Z tym "kameleonem" dociągnąłeś jeszcze dalej, czy to z posta powyżej to już był jego koniec? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 14 Październik Autor Share Napisano 14 Październik 21 minut temu, EthicallyChallenged napisał(a): Z tym "kameleonem" dociągnąłeś jeszcze dalej, czy to z posta powyżej to już był jego koniec? Cos tam go jeszcze dotknalem ale nie za duzo, na chwile obecna wisi w limbo 😛 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi