Napisano 23 Kwiecień 200816 l pozdro;) mega pack wieczorkiem ok.. sorki.. resize przypadkiem 2x poszło ..
Napisano 23 Kwiecień 200816 l No te zdjecia fajny klimat oddaja. No i wreszcie na niektorych Ania ma otwarte oczy ;) A to mnie rozbroilo :D
Napisano 23 Kwiecień 200816 l Nie to żebym Cię Krzyhhu nie lubił, ale czemu w tej paczce większość ma rozmiary tapety na telefon? (+rep leci za taki wielki drop)
Napisano 23 Kwiecień 200816 l super krzysiu wrzuciles zdjecia, ale badz moim gosciem i wrzucaj wszystko co tam masz(w rozdzialce jakiej chcesz ;)), miejsca i transferu jest pod dostatkiem hehe ;)
Napisano 23 Kwiecień 200816 l powoli leci folder 2.5GB z fotkami . btw.. zastanawia mnie fota z autkiem gdzie żegnamy wrocławską ekipę... hm..ten znak daje do myślenia :) hehe
Napisano 23 Kwiecień 200816 l Panie Sławku, Panie Sławku!! I na gablotę! No ale przyszła-niedoszła modelka była na prawdę zjawiskowa. edit by klicek : panie slawku panie slawku ! http://pl.youtube.com/watch?v=-PQL2WlhW3E
Napisano 23 Kwiecień 200816 l A pamiętasz Leru poranny tekst " coś mnie migdałki bolą i mam dziwny posmak w buzi" :D
Napisano 23 Kwiecień 200816 l No ale przyszła-niedoszła modelka była na prawdę zjawiskowa. no ba! ale to zasługa czystego śląskiego powietrza:D
Napisano 23 Kwiecień 200816 l O, AG nam rosnie - sluchawe bluetooth juz ma -- niedlugo garniak, neseser i bedzie przedstawicielem handlowym hehe ;)
Napisano 23 Kwiecień 200816 l narazie bliżej wolverine :D AG wrzuc swoje foty. dokladnie to samo mi sie pomyslalo jak go zobaczylem
Napisano 23 Kwiecień 200816 l powoli leci folder 2.5GB z fotkami . btw.. zastanawia mnie fota z autkiem gdzie żegnamy wrocławską ekipę... hm..ten znak daje do myślenia :) hehe faktycznie, zakaz skrętu jak w morde foty niezłe, cieszy mnie że gadanie nie poszło na marne
Napisano 23 Kwiecień 200816 l ha! to ja zrobiłem to zdjęcie AG A ja reszte :D ale to wszyscy wiedza :)
Napisano 24 Kwiecień 200816 l wiecej zdjęć dawajcie i film z hotelu :D niemożna pozwolić aby wątek się zakopał bo wtedy nigdy nie ujrzymy tych fot
Napisano 24 Kwiecień 200816 l plastik dawaj film - ale wersja XXX, hardcore, BDSM, Slaves, Pissing tylko dla występujących w filmie
Napisano 24 Kwiecień 200816 l no telefon do tweety'ego i pan z recepcji rzadzi xD genarlenie to wersje 'raw' moge dac chociazby jutro, ale zmontowaną i z cenzurą to musze gdzies wplesc w obowiazki i bedzie pewnie po weekendzie. Powysylam pm'y do zainteresowanych jutro, a dla calej reszty niebawem... (trum trum, buduje napięcie ;-) [edit] chveti - super artykuł, uśmialiśmy się z Agatką ;)
Napisano 25 Kwiecień 200816 l Levus widze ja u siebie na serwie, ale niestety chyba nie ma jeszce calosci :)
Napisano 25 Kwiecień 200816 l będą tu: >klik sukcesywnie dochodzą .. mam kiepski upload w ogóle dziwna akcja z tymi fotkami ;)
Napisano 25 Kwiecień 200816 l Jak będzie film w wersji nieocenzurowanej to prosiłbym o jakieś info ;)
Napisano 25 Kwiecień 200816 l to trzeba bylo zejsc do pokoju 2 pietra nizej ;) teraz nie dostaniesz :D
Napisano 25 Kwiecień 200816 l to trzeba bylo zejsc do pokoju 2 pietra nizej ;) teraz nie dostaniesz :D to ja poprosze jak juz jest złożony :)
Napisano 26 Kwiecień 200816 l poslalem pm-y z linkiem do tasmy piksara :) gdybym o kmis zapomniał to upominać sie...
Napisano 26 Kwiecień 200816 l będą tu: >klik sukcesywnie dochodzą .. mam kiepski upload w ogóle dziwna akcja z tymi fotkami ;) O fajnie, tylko jak zaciągnąć w całości? Trzeba każdą fotkę "save"? Czy da się jakoś katalog zassać, bo ja nie umiem:/
Napisano 26 Kwiecień 200816 l Levus, jesli masz firefoxa to sciagnij ten dodatek https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/220 potem ctr+f3 i sciagaja sie wszystkie. ewentualnie z konsoli wgetem :)
Napisano 26 Kwiecień 200816 l ja żadnej PM-ki nie dostałem, chyba że to ta wersja xXx tylko dla wybrańców :P