Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio też był formularz tylko mniej szczegółowy.

Czasem chyba lepiej robić zlot 'na wariata' ;)

Dalej nie wiem gdzie się podziewają starzy bywalcy jak nielot, Leru czy Vorek.

• Odpowiedzi 483
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja sie nie rejestruje - Klicus masz moj number, jak bedziesz gdzies w knajpie - to dzwon i obgadamy wszystko (= flaszka ;] ) (chodz tu w gliwicach ciezko o jakis duzy w miare wporzadku klubik :PP)

btw. jak ktos nie bedzie mial gdzie spac - jest zawsze pewna opcja ;)

Napisano

Jeśli ktoś przyjedzie nie rejestrując się wcześniej, to chyba nic wielkiego się nie stanie, ale możecie wcześniej dać znać, że będziecie. Łatwiej będzie wszystko ustalić szczegółowo, znając przybliżoną ilość uczestników. Rejestracja jest potrzebna głównie do zaklepania noclegu - kilkakrotnie była o tym mowa. Nie wiem co strasznego widzicie w rejestracji, przecież organizatorzy nie wykorzystają (mam nadzieję ;) ) naszych danych osobowych do własnych, niecnych celów. Ja się zarejestrowałem i nie dostałem jeszcze nic z FreeLotto etc. ;) A jeśli ktoś się ukrywa przed FBI, CIA, WKU, ZHP, ITP, to może po prostu napisać, żeby nie robić problemów organizacyjnych.

Napisano
Z intoxem zawsze jak z dzieckiem :P

a by the way do kiedy zapisywac sie mozna bo jeszcze nie wiem co z moim czasem ...

Jeszcze 13 dni. do 25 marca.

Napisano

yaaaay, ale tak naprawde bulka z maslem nie zastapi 3 obiadkow :P

poprostu dajcie znac jak bedziecie gdzies w knajpie lalala.gif

e:

Lewus Ty sie tam upewniaj, upewniaj szpagatami, bo trza flaszuncie zrobic ;>

Napisano

a 3 obiadki nie zastąpią piwka w Gliwicach ;)

OK, zostawmy w spokoju inne potrzeby. Kto jeszcze czuje ból na sercu i nieskończone ciśnienie na miłe spotkanie rodzinnej atmosferze? Rejestrować się!

Napisano

Niestety mam w kwietniu egzamin gimnazjalny i nie da rady abym pojechał... A z tego co widzę to byłoby naprawdę interesująco - szczególnie, że jestem tutaj nowy... :) Może następnym razem.

Napisano
Lewus Ty sie tam upewniaj, upewniaj szpagatami, bo trza flaszuncie zrobic ;>

no to chyba frugo!:D

(aby uzyskać więcej informacji skontaktuj się z najbliższym satanistą:D:D:D)

Napisano

- AGmakonts

- chveti

- Niczu

- ravena

- piksar

- knysha

- johny

- Lis

- Tomuś

- Sebastian Ozga

- Mort

- zelvaBoi

- Roksana Wychadańczuk

- Marta Huszcza

- Ania

- Valery

- tweety

- Sadowski25

- ofca

- krzyhhh

- Ardeni

- Klicek

- kliment_woroszyłow

Napisano

eee... po to jedziemy, żeby oderwać się od kompa i od cg :] zabieranie sprzętu równa się wlepianiu cały czas oczu w monitor i modelowanie solniczek w knajpie - ja jade napić sie piwa z forumowiczami :]

Napisano

łoooo...przez moment pomyslalem sobie "znowu mnie cos fajnego ominie" a tu patrze ze kwiecien ! czyli mam jeszcze troche czasu zeby spakowac gnaty (mozna przywiesc wlasne MG-42? ) , w Gliwicach nie mieszkam juz od ponad roku ale mam rzut beretem z krakowa (mocny rzut) ... chyba nie musze mowic ze skusiliscie mnie tym paintballem ,czlowiek siedzi caly czas przy tym COD ...aj min w robocie i chetnie bym te kosci w koncu rozruszal.

Mam pytanie odnosnie noclegow -jak to wyglada z higienicznego punktu widzenia? -czy kobieta w 5 miesiacu ciazy da rade przespac tam jedna noc?

Napisano
no jasne ze tak pod warunkiem że nie bedzie vódkowej powodzi która zaleje cały budynek

Przez moment myslalem ze to powazna impreza ,ale bym sie w pierniczyl...

Napisano

ja też :)

no jasne ze tak pod warunkiem że nie bedzie vódkowej powodzi która zaleje cały budynek

Przez moment myslalem ze to powazna impreza ,ale bym sie w pierniczyl...

a czy jedno wyklucza drugie? :D