chveti Napisano 11 Marzec 2008 Autor Share Napisano 11 Marzec 2008 Ostatnio też był formularz tylko mniej szczegółowy. Czasem chyba lepiej robić zlot 'na wariata' ;) Dalej nie wiem gdzie się podziewają starzy bywalcy jak nielot, Leru czy Vorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 jadą 4 dziewczyny - Leru boi się konkurencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Piksar tak, ale nie wszystkie nocują tam. Ostatnio było kilka, ale większość w trakcie wieczoru uciekła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 Chveti, ja jeszcze zwlekam (plus jedna):), musze się upewnić czy nam termin spasi na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 ja sie nie rejestruje - Klicus masz moj number, jak bedziesz gdzies w knajpie - to dzwon i obgadamy wszystko (= flaszka ;] ) (chodz tu w gliwicach ciezko o jakis duzy w miare wporzadku klubik :PP) btw. jak ktos nie bedzie mial gdzie spac - jest zawsze pewna opcja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 Jeśli ktoś przyjedzie nie rejestrując się wcześniej, to chyba nic wielkiego się nie stanie, ale możecie wcześniej dać znać, że będziecie. Łatwiej będzie wszystko ustalić szczegółowo, znając przybliżoną ilość uczestników. Rejestracja jest potrzebna głównie do zaklepania noclegu - kilkakrotnie była o tym mowa. Nie wiem co strasznego widzicie w rejestracji, przecież organizatorzy nie wykorzystają (mam nadzieję ;) ) naszych danych osobowych do własnych, niecnych celów. Ja się zarejestrowałem i nie dostałem jeszcze nic z FreeLotto etc. ;) A jeśli ktoś się ukrywa przed FBI, CIA, WKU, ZHP, ITP, to może po prostu napisać, żeby nie robić problemów organizacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 ja chce isc tylko do baru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 A speed painting w wykonaniu 3d artists (Paintball)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 hehe, jak komus zrobi sie niedobrze to i tez bedzie ;p a tak na powaznie: nie mam niestety na to czasu i pieniedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 i pieniedzy już z tym drugim nie ściemniaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 ja zwlekający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 już z tym drugim nie ściemniaj :] heh, Tweety tu troche duzo jedzenie kosztuje :PPP a wiadomo, do zycia potrzebne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 heh, Tweety tu troche duzo jedzenie kosztuje Panowie zróbmy zbiórkę na bułkę z masłem dla Intoxicate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 Z intoxem zawsze jak z dzieckiem :P a by the way do kiedy zapisywac sie mozna bo jeszcze nie wiem co z moim czasem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 spoko Andzej jak cos to dostaniesz odemnie papu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Marzec 2008 Autor Share Napisano 12 Marzec 2008 Z intoxem zawsze jak z dzieckiem :P a by the way do kiedy zapisywac sie mozna bo jeszcze nie wiem co z moim czasem ... Jeszcze 13 dni. do 25 marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 yaaaay, ale tak naprawde bulka z maslem nie zastapi 3 obiadkow :P poprostu dajcie znac jak bedziecie gdzies w knajpie e: Lewus Ty sie tam upewniaj, upewniaj szpagatami, bo trza flaszuncie zrobic ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 a 3 obiadki nie zastąpią piwka w Gliwicach ;) OK, zostawmy w spokoju inne potrzeby. Kto jeszcze czuje ból na sercu i nieskończone ciśnienie na miłe spotkanie rodzinnej atmosferze? Rejestrować się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonChiffon Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Niestety mam w kwietniu egzamin gimnazjalny i nie da rady abym pojechał... A z tego co widzę to byłoby naprawdę interesująco - szczególnie, że jestem tutaj nowy... :) Może następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Panowie zróbmy zbiórkę na bułkę z masłem dla Intoxicate.Bułki drogie w Gliwicach, drogie. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 no niestety, dlatego nie jadam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Chętnie bym was zlał w bilarda oraz przy piwie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 W tym barez sa może też tańce?;>:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 no niestety, dlatego nie jadam ciężko w to uwierzyć, dziwne ze jak Cię widzę w farmie to szamasz bułki z masłem i porzeczkami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 bo shali kradnie tak samo jak kufle z knajp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Lewus Ty sie tam upewniaj, upewniaj szpagatami, bo trza flaszuncie zrobic ;> no to chyba frugo!:D (aby uzyskać więcej informacji skontaktuj się z najbliższym satanistą:D:D:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 formularz wysłany. melduje sie do składu:) kaske wyśle na konto Adama z e-konta, ale pewnie bedzie dopiero w poniedziałek. Pozdr! PS. Piksar, co pijemy?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlooX Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 chętnie bym wpadł, gdyby nie to że nikogo nie znam :D a ciężko nawiazuje nowe znajomości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 nie marudź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 aktualną listę uczestników poprosze..chce wiedziec do kogo bede strzelał i z kim pił:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Marzec 2008 Autor Share Napisano 15 Marzec 2008 - AGmakonts - chveti - Niczu - ravena - piksar - knysha - johny - Lis - Tomuś - Sebastian Ozga - Mort - zelvaBoi - Roksana Wychadańczuk - Marta Huszcza - Ania - Valery - tweety - Sadowski25 - ofca - krzyhhh - Ardeni - Klicek - kliment_woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkibrat00 Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 a co wy na to żeby przytargać jakiegoś dobrego kompa do pokazów na ten meeting? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 eee... po to jedziemy, żeby oderwać się od kompa i od cg :] zabieranie sprzętu równa się wlepianiu cały czas oczu w monitor i modelowanie solniczek w knajpie - ja jade napić sie piwa z forumowiczami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 No i dupa, zapisałem się na kurs ICEM'a, w sobotę będę siedział na nim od 9:00 do 19:00 :( Tym razem nie ustrzelę Leru, ale po kursie nie omieszkam zawitać do Black Ball'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkibrat00 Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 kurcze, a organizujecie czasem jakieś warsztaty dla początkujących? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 kurcze, a organizujecie czasem jakieś warsztaty dla początkujących? po pierwszej nocy nie będziesz już początkujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 warsztaty są zawsze we wrocławiu w pewnym mieszkaniu, nauka nocna z Piksarem i AG:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkibrat00 Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 skoro tak jest, to ja się piszę na takie warsztaty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 A ja moge zapisać sie na warsztaty?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morano Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 łoooo...przez moment pomyslalem sobie "znowu mnie cos fajnego ominie" a tu patrze ze kwiecien ! czyli mam jeszcze troche czasu zeby spakowac gnaty (mozna przywiesc wlasne MG-42? ) , w Gliwicach nie mieszkam juz od ponad roku ale mam rzut beretem z krakowa (mocny rzut) ... chyba nie musze mowic ze skusiliscie mnie tym paintballem ,czlowiek siedzi caly czas przy tym COD ...aj min w robocie i chetnie bym te kosci w koncu rozruszal. Mam pytanie odnosnie noclegow -jak to wyglada z higienicznego punktu widzenia? -czy kobieta w 5 miesiacu ciazy da rade przespac tam jedna noc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 no jasne ze tak pod warunkiem że nie bedzie vódkowej powodzi która zaleje cały budynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Morano- szczeka opada jak zobaczyłem Twoja stronę... zapraszamy na zlot! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morano Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 no jasne ze tak pod warunkiem że nie bedzie vódkowej powodzi która zaleje cały budynek Przez moment myslalem ze to powazna impreza ,ale bym sie w pierniczyl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 czy ja moge zapytac kto spi jeszcze w hotelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 ja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Marzec 2008 Autor Share Napisano 17 Marzec 2008 ja. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 ja i 2gie ja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 JA tyż :D Ps: do kiedy trzeba przelać kase ?? bo mam lekkie zawirowania (czaso)przestrzenne portfela.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 ja też :) no jasne ze tak pod warunkiem że nie bedzie vódkowej powodzi która zaleje cały budynek Przez moment myslalem ze to powazna impreza ,ale bym sie w pierniczyl... a czy jedno wyklucza drugie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi