krzyhhh Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 pozdro;) mega pack wieczorkiem ok.. sorki.. resize przypadkiem 2x poszło .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 No te zdjecia fajny klimat oddaja. No i wreszcie na niektorych Ania ma otwarte oczy ;) A to mnie rozbroilo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Nie to żebym Cię Krzyhhu nie lubił, ale czemu w tej paczce większość ma rozmiary tapety na telefon? (+rep leci za taki wielki drop) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 oj sorki.. packa jeszcze raz wieczorkiem zapodam.. coś pomyliłem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 super krzysiu wrzuciles zdjecia, ale badz moim gosciem i wrzucaj wszystko co tam masz(w rozdzialce jakiej chcesz ;)), miejsca i transferu jest pod dostatkiem hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 To super Krzyhu! Klicor, rządzisz w tym skafandrze!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Jacie, ale Klicek jest wielki. :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 powoli leci folder 2.5GB z fotkami . btw.. zastanawia mnie fota z autkiem gdzie żegnamy wrocławską ekipę... hm..ten znak daje do myślenia :) hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Panie Sławku, Panie Sławku!! I na gablotę! No ale przyszła-niedoszła modelka była na prawdę zjawiskowa. edit by klicek : panie slawku panie slawku ! http://pl.youtube.com/watch?v=-PQL2WlhW3E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 A pamiętasz Leru poranny tekst " coś mnie migdałki bolą i mam dziwny posmak w buzi" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Ivan Drago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Kliment -> toć baaa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 o jaaaaa Klicek to ty taki duży jesteś czy reszta była taka mała? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 krzych leniu, opisywałbyś dla nieobecnych te foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 klicek na zlocie pił ponoć samo mleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 No ale przyszła-niedoszła modelka była na prawdę zjawiskowa. no ba! ale to zasługa czystego śląskiego powietrza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 O, AG nam rosnie - sluchawe bluetooth juz ma -- niedlugo garniak, neseser i bedzie przedstawicielem handlowym hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2008 narazie bliżej wolverine :D AG wrzuc swoje foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 narazie bliżej wolverine :D AG wrzuc swoje foty. dokladnie to samo mi sie pomyslalo jak go zobaczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 ha! to ja zrobiłem to zdjęcie AG :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 powoli leci folder 2.5GB z fotkami . btw.. zastanawia mnie fota z autkiem gdzie żegnamy wrocławską ekipę... hm..ten znak daje do myślenia :) hehe faktycznie, zakaz skrętu jak w morde foty niezłe, cieszy mnie że gadanie nie poszło na marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Reanimator -> nie widziałeś konfiguracji spania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 ha! to ja zrobiłem to zdjęcie AG A ja reszte :D ale to wszyscy wiedza :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 no tak, zrobiłbym więcej, ale nie chciałeś oddać aparatu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 wiecej zdjęć dawajcie i film z hotelu :D niemożna pozwolić aby wątek się zakopał bo wtedy nigdy nie ujrzymy tych fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 :) http://max3d.pl/article.php?id=84 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 dobra robota Chveti ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 plastik dawaj film - ale wersja XXX, hardcore, BDSM, Slaves, Pissing tylko dla występujących w filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 no telefon do tweety'ego i pan z recepcji rzadzi xD genarlenie to wersje 'raw' moge dac chociazby jutro, ale zmontowaną i z cenzurą to musze gdzies wplesc w obowiazki i bedzie pewnie po weekendzie. Powysylam pm'y do zainteresowanych jutro, a dla calej reszty niebawem... (trum trum, buduje napięcie ;-) [edit] chveti - super artykuł, uśmialiśmy się z Agatką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Krzyhhhu, jest już ta paka z fotami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Levus widze ja u siebie na serwie, ale niestety chyba nie ma jeszce calosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 będą tu: >klik sukcesywnie dochodzą .. mam kiepski upload w ogóle dziwna akcja z tymi fotkami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Jak będzie film w wersji nieocenzurowanej to prosiłbym o jakieś info ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 to trzeba bylo zejsc do pokoju 2 pietra nizej ;) teraz nie dostaniesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 2 piętra niżej? spałem 2 pokoj w strone recepcji przeciez... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 2 piętra, 2 pokoje obok - czy dla kogoś wtedy to była różnica? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 hehe :):) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 to trzeba bylo zejsc do pokoju 2 pietra nizej ;) teraz nie dostaniesz :D to ja poprosze jak juz jest złożony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 paintballowy lansik ;] fotki są świetne wielkie dzięki fotografom! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 poslalem pm-y z linkiem do tasmy piksara :) gdybym o kmis zapomniał to upominać sie... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 będą tu: >klik sukcesywnie dochodzą .. mam kiepski upload w ogóle dziwna akcja z tymi fotkami ;) O fajnie, tylko jak zaciągnąć w całości? Trzeba każdą fotkę "save"? Czy da się jakoś katalog zassać, bo ja nie umiem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Levus, jesli masz firefoxa to sciagnij ten dodatek https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/220 potem ctr+f3 i sciagaja sie wszystkie. ewentualnie z konsoli wgetem :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Ok, dzięki Plastique! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 ja żadnej PM-ki nie dostałem, chyba że to ta wersja xXx tylko dla wybrańców :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 film daje rade, juz nigdy świat nie bedzie taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2008 tez nie mam PM :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi