KLICEK Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Sikorka: Kreska i Klicek http://www.bearsfromwoods.com/temp/whiskomat_final.avi http://www.bearsfromwoods.com/temp/whiskomat_final_xvid.avi Concept: Tomasz Maronski realizacja: Jaras i Klicek clay 360: http://www.bearsfromwoods.com/temp/wejder_2_mb.avi fur : http://www.bearsfromwoods.com/temp/wejder.wmv concept : Morbid realizacja Kreska, Jaras i Klicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 ptaszek super, reszta nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Sikorka w dechę:) Whiskomat też bardzo spoko wyszedł zanimowany, choć na statycznym obrazku jakoś mi do gustu nie przypadł. Może jakaś delikatna hdr-ka by się na nim przydała.. Zwierzaczek fajny bardzo, choć z tego futerka można było pewnie jeszcze wycisnąć sympatii. Generalnie dobra robota! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Łaaaaaał! Sikoreczka jest cudna! :D Pióra modelowane z takim detalem czy mapka opacity? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Świetne modele Tylko wydaje mi się że sikorka powinna mieć ciemniejsze plecy Zdradzicie jak robiliście pióra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedyny-aj Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Ubarwienie ptaka nie pasuje(skrzydła i ogon). Mało referek w necie najlepiej podpatrzyć ptaka w realu. Model super Grafiki ucze sie od niedawna ale ornitologiem jestem od zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 sikorka ma wyczesamy krawat :p elo elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 najs hał macz? :] sikorka ostra. reszta już mniej ale podejrzewam, że to wciąż wipy. fur maxowy czy może jakiś ornatrix? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Za małego ptaszka dam ci gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Super są. Albo to kąt kamery albo (albo ja mam omamy) ale chyba sikorka troszkę oczy ma za bardzo z przodu jak na "normalnego" ptaka. Ten fokostwór to do jakiejś animki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 a mnie sie ten futrzak najbardziej podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 sikorka i zwierzaczek są świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 owsom ptaszek. btw coś obscenicznego ci się z paskiem stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2008 dzieki dziewczyny i chlopaki ;) co do ptaszka to modelowane + textura z alpha oraz maxowy hair. Wejder to maxowy hair tez ;) niestety nie mamy ornatrixa ;) dzieki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Sikorka ma ladne futerko (sic!) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 no sikorka super, ładna kolorystyka piórek czy tam futerka, i ten 3 model też fajny jakoś kojarzy mi się z Muminkami a nawet fajna bajka to była chociaż brakuje mu polotu tego KLICK'owego detalu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Klicor twój ptaszek rządzi, zresztą "Klicek ma się czym pochwalić i być dumnym" A to coś do podawania łiski jak dorobicie moduł ssący (oczywiście do sprzątania rozlanego alkoholu wyłącznie ;)) kupuje pierwszy egzemplarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 ptaszek i wiewiorka superowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 model Klickowy jest wiec niech on sie na ten temat wypowiada, piorka modelowane recznie. Teksturka pls alfa na przesroczystosci a meszek maxowy jest, sporo czasu na tesy ale prawi jest ok, jeszcze tylko back side trzeba dopracowac, czyli model plus hair i daje rade:) aha , to nie wiewor to wydra jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 o mamo, sikorka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Bardzo fajne modele w szczegolnosci sikorka mozna sie jej przygladac godzinami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Wo.. sikoreczka robi wrazenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Nie wiem jak u was ale u mnie: Pod adresem tej domeny nie ma jeszcze serwisu WWW. Zapraszamy wkrótce. digital-aktimel.pl Nic nie widze : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Nie wiem jak u was ale u mnie: Pod adresem tej domeny nie ma jeszcze serwisu WWW. Zapraszamy wkrótce. digital-aktimel.pl Nic nie widze : Kliknij więc w link u Klicka w podpisie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Sikorka fajna, ale jakoś dziwnie umaszczona :). Pewnie to wydanie rajskie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis3k Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 fajna ptaszyna, jak zrobiłeś piórka..?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 sikorka rządzi! i ten krawacik:D wybiera sie na raut do ambasady? SUPER! whiskomat wejder tez fajny choc za mało wejdera w wejderze...ale ja jestem fanem lorda więc psiąkam z zasady... rewelka KLICEK:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 sikorka rewelka ,whiskomat dobry ,a futrzak jakis taki nijaki.(jakby z innej bajki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi