Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sikorka w dechę:)

Whiskomat też bardzo spoko wyszedł zanimowany, choć na statycznym obrazku jakoś mi do gustu nie przypadł. Może jakaś delikatna hdr-ka by się na nim przydała..

Zwierzaczek fajny bardzo, choć z tego futerka można było pewnie jeszcze wycisnąć sympatii.

Generalnie dobra robota!

pozdrawiam!

Napisano

Ubarwienie ptaka nie pasuje(skrzydła i ogon). Mało referek w necie najlepiej podpatrzyć ptaka w realu.

Model super

Grafiki ucze sie od niedawna ale ornitologiem jestem od zawsze.

Napisano

Super są. Albo to kąt kamery albo (albo ja mam omamy) ale chyba sikorka troszkę oczy ma za bardzo z przodu jak na "normalnego" ptaka. Ten fokostwór to do jakiejś animki ?

Napisano

dzieki dziewczyny i chlopaki ;) co do ptaszka to modelowane + textura z alpha oraz maxowy hair. Wejder to maxowy hair tez ;) niestety nie mamy ornatrixa ;)

dzieki i pozdro

Napisano

no sikorka super, ładna kolorystyka piórek czy tam futerka, i ten 3 model też fajny jakoś kojarzy mi się z Muminkami a nawet fajna bajka to była chociaż brakuje mu polotu tego KLICK'owego detalu ;)

Napisano

Klicor twój ptaszek rządzi, zresztą "Klicek ma się czym pochwalić i być dumnym"

A to coś do podawania łiski jak dorobicie moduł ssący (oczywiście do sprzątania rozlanego alkoholu wyłącznie ;)) kupuje pierwszy egzemplarz.

Gość _Kreska_
Napisano

model Klickowy jest wiec niech on sie na ten temat wypowiada, piorka modelowane recznie. Teksturka pls alfa na przesroczystosci a meszek maxowy jest, sporo czasu na tesy ale prawi jest ok, jeszcze tylko back side trzeba dopracowac, czyli model plus hair i daje rade:)

aha , to nie wiewor to wydra jest:)

Napisano

Nie wiem jak u was ale u mnie:

Pod adresem tej domeny nie ma jeszcze serwisu WWW.

Zapraszamy wkrótce.

digital-aktimel.pl

Nic nie widze :

Napisano
Nie wiem jak u was ale u mnie:

Pod adresem tej domeny nie ma jeszcze serwisu WWW.

Zapraszamy wkrótce.

digital-aktimel.pl

Nic nie widze :

Kliknij więc w link u Klicka w podpisie....

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności