Jump to content

Lato Max3d.pl :D - propositione

Sadowski25

Recommended Posts

Czołem

Otóż tak pomyślałem sobie że w lato możnaby w Miejscowosci w której mieszkam, zrobić zlot pod namiotami, Kilka dni.

Osiek 17km od Oświęcimia.

Transport załatwić wtedy z Oświęcimia no problemo bo moja Ciotka ma firme przewozową.

Miejscowość położona niedaleko gór, niedaleko Osieka mieści siefajny zajazd Tarniówka.

Tereny wiejskie w głębi i naokoło Osieka są przepiękne według mnei idealne na mały fotoplenerek :D.

Jeśli ktos by mi pomógł w organizacji może by cośz tego wyszło ;)

Pozdrawiam

Sadowski25 :D

To by trzeba pomyśleć, ogólnie jeśli coś w mojej okolicy jestem w stanie załatwić autokar or Busa dobrego.

Narazie w Osieku nie ma żadnej bazy noclegowej gdyż są dopiero w planach budowy razem z basenem publicznym itp...( gość od Paluszków Beskidzkich chce budować czyli za 2lata)

Pare osób z forum było w Osieku ale niestety w nocy xD

Imprezke możnaby zrobić w okolicy Osieka, akurat troche miejsc do wyboru jest.

Pozatym jeśli juz to sam nie podołam.

Może ma ktoś działkę w górach? Jakieś poletko mogące robić za namiotowe or something i może zaprosić do siebie???:D:D

Góry spoko, powietrze extra, puszyste misie, widoki jak z władcy pierścieni..

Właśnie... Można zrobić dwie ekipy ;] Chętni na wyjazd nad morze pojadą nad morze ;] A chętni na wyjazd w góry [w tym ja ;] mam tylko nadzieje, że będzie to w czerwcu ^^] pojadą na góry :) I wilk będzie syty, a owca cała :)