Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czołem

Otóż tak pomyślałem sobie że w lato możnaby w Miejscowosci w której mieszkam, zrobić zlot pod namiotami, Kilka dni.

Osiek 17km od Oświęcimia.

Transport załatwić wtedy z Oświęcimia no problemo bo moja Ciotka ma firme przewozową.

Miejscowość położona niedaleko gór, niedaleko Osieka mieści siefajny zajazd Tarniówka.

Tereny wiejskie w głębi i naokoło Osieka są przepiękne według mnei idealne na mały fotoplenerek :D.

Jeśli ktos by mi pomógł w organizacji może by cośz tego wyszło ;)

Pozdrawiam

Sadowski25 :D

• Odpowiedzi 48
  • Wyświetleń 9,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Hmm chyba za bardzo sierozpędziłem... z tym latem...

Bardziej by wyszło coś jednodniowe spotkanko przy piwku i grillu.

Napisano
  • Autor

To by trzeba pomyśleć, ogólnie jeśli coś w mojej okolicy jestem w stanie załatwić autokar or Busa dobrego.

Narazie w Osieku nie ma żadnej bazy noclegowej gdyż są dopiero w planach budowy razem z basenem publicznym itp...( gość od Paluszków Beskidzkich chce budować czyli za 2lata)

Pare osób z forum było w Osieku ale niestety w nocy xD

Imprezke możnaby zrobić w okolicy Osieka, akurat troche miejsc do wyboru jest.

Pozatym jeśli juz to sam nie podołam.

Napisano

Jak obóz to lepiej nad morzem niż w Oświęcimiu ;)

ale ja pewnie i tak nie będę mógł, więc nie liczcie tego za głos ;)

Napisano
A ja jestem za Kołobrzegiem/Darłowem ;P Kliment też cos wspominał na zlocie ;)

ja też jestem za tym.

Napisano
Może bym wpadł ale tylko w góry. Morze sux :)

Też bym wolał w góry połazić, ale cóż, większość pewnie zdecyduje.

Napisano

Miśki są fajne co chcesz :P Przyjedźcie do mnie i już co się będziecie chrzanić :P

Napisano

Hej, przyjedźcie do Koziegłówek xD Tam są łąki, las, boisko nawet i sklep spożywczy :D

Napisano

To w koncu Gdzie? może zrobimy jakiś meeting pod tytułem "Forum Max3d.PL Zdobywa Giewont!" ? :) Zakopane to dobra myśl.

Napisano

Może ma ktoś działkę w górach? Jakieś poletko mogące robić za namiotowe or something i może zaprosić do siebie???:D:D

Góry spoko, powietrze extra, puszyste misie, widoki jak z władcy pierścieni..

Napisano
  • Autor

Levus ja z okna widze góry :P

A jak sie pojedzie w wyżej położone tereny tak 2-3km to góry suuupeerr widać na tle pól uprawnych :D

Tylko znaleść nocleg to by było troche zachodu :P

Napisano

Tak, tak... Uważam, że góry to świetny pomysł ;] Przynajmniej są bliżej niż morze :D:D

Napisano

co bylo w 2007?

edit: aha, morze.

kto byl nad morzem w zeszlym roku? z tego co pamietam byla wroc-ekipa w 2006

Napisano

Pewnie trzeba będzie organizować na zasadzie dyktatury. Zlot tu i tu, kto chce niech przyjeżdza, cześć.

Napisano

a jak inaczej? W przypadku glosowania ze względu na duży rozsiew userów po Polsce będzie tyle propozycji ile głosujących.

Napisano

HEHE Piksar pozamiatał ;P góry są fajniusie, ale troszke się popluskać nie zaszkodzi ;P

Napisano

piksar wrocław wybierz wrocław!! :P ja mam górke koło swojego mieszkania...na browarka w plenerze jak znalazł :P

Napisano

jako burmistrz zarządzam ankietę, młody wstawiaj, ja mam za drogiego neta 0,60 EUR per minute - chyba że jak wróce

Napisano

GÓRY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Proponuję dwa terminy, dla wielbicieli północy i południa. Nie ma co się bić, wojna secesyjna się już skończyła.

Napisano

Właśnie... Można zrobić dwie ekipy ;] Chętni na wyjazd nad morze pojadą nad morze ;] A chętni na wyjazd w góry [w tym ja ;] mam tylko nadzieje, że będzie to w czerwcu ^^] pojadą na góry :) I wilk będzie syty, a owca cała :)

Napisano

Szogun repa masz odemnie:D

Kto przyjmuje oficjalne zgłoszenia na listy chętnych?

Ja+Kiki góry góry góry! Pasujący termin: jeszcze nie wiemy:(

Napisano

to jak, ktos chetny na powakacje nad morzem? szukac noclegow?

od biedy jesli wrzesien to moge u mnie przechowac znaczna ilosc osob :D

tylko karimaty wymagane gdyz mam raptem 2 tapczany