Sadowski25 Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Czołem Otóż tak pomyślałem sobie że w lato możnaby w Miejscowosci w której mieszkam, zrobić zlot pod namiotami, Kilka dni. Osiek 17km od Oświęcimia. Transport załatwić wtedy z Oświęcimia no problemo bo moja Ciotka ma firme przewozową. Miejscowość położona niedaleko gór, niedaleko Osieka mieści siefajny zajazd Tarniówka. Tereny wiejskie w głębi i naokoło Osieka są przepiękne według mnei idealne na mały fotoplenerek :D. Jeśli ktos by mi pomógł w organizacji może by cośz tego wyszło ;) Pozdrawiam Sadowski25 :D
Sadowski25 Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 Hmm chyba za bardzo sierozpędziłem... z tym latem... Bardziej by wyszło coś jednodniowe spotkanko przy piwku i grillu.
streaker Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 wezel sanitarny jest ? woda, prysznice, ubikacja Wódka będzie - i mnie to wystarczy ;P
Orangegraphics Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 a lato kiedy? czerwiec, lipiec, sierpień? do Gliwic nie mogłem, teraz może wreszcie by mi się udało. jeśli można oczywiście;)
Sadowski25 Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 To by trzeba pomyśleć, ogólnie jeśli coś w mojej okolicy jestem w stanie załatwić autokar or Busa dobrego. Narazie w Osieku nie ma żadnej bazy noclegowej gdyż są dopiero w planach budowy razem z basenem publicznym itp...( gość od Paluszków Beskidzkich chce budować czyli za 2lata) Pare osób z forum było w Osieku ale niestety w nocy xD Imprezke możnaby zrobić w okolicy Osieka, akurat troche miejsc do wyboru jest. Pozatym jeśli juz to sam nie podołam.
Ardeni Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 A ja jestem za Kołobrzegiem/Darłowem ;P Kliment też cos wspominał na zlocie ;)
arcade Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Jak obóz to lepiej nad morzem niż w Oświęcimiu ;) ale ja pewnie i tak nie będę mógł, więc nie liczcie tego za głos ;)
SWRSC Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 A ja jestem za Kołobrzegiem/Darłowem ;P Kliment też cos wspominał na zlocie ;) ja też jestem za tym.
Valery Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 ja też jestem za tym. ja też jestem za Kołobrzegiem/Darłowem
Levus Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Zlot w lecie koniecznie! Plenerek jakiś namalowałby farbkami or something:D
Levus Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Może bym wpadł ale tylko w góry. Morze sux :) Też bym wolał w góry połazić, ale cóż, większość pewnie zdecyduje.
Valery Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 morze tak, góry nie bo tam jest krzywo i biegają niedzwiedzie ;)
Trybal Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Miśki są fajne co chcesz :P Przyjedźcie do mnie i już co się będziecie chrzanić :P
Orangegraphics Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 nad morze na dzień odpada. wolę krzywe góry niż płaske morze;]
patry Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Hej, przyjedźcie do Koziegłówek xD Tam są łąki, las, boisko nawet i sklep spożywczy :D
naeq Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 To w koncu Gdzie? może zrobimy jakiś meeting pod tytułem "Forum Max3d.PL Zdobywa Giewont!" ? :) Zakopane to dobra myśl.
Levus Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Może ma ktoś działkę w górach? Jakieś poletko mogące robić za namiotowe or something i może zaprosić do siebie???:D:D Góry spoko, powietrze extra, puszyste misie, widoki jak z władcy pierścieni..
Sadowski25 Napisano 6 Maj 2008 Autor Napisano 6 Maj 2008 Levus ja z okna widze góry :P A jak sie pojedzie w wyżej położone tereny tak 2-3km to góry suuupeerr widać na tle pól uprawnych :D Tylko znaleść nocleg to by było troche zachodu :P
Trybal Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Tak, tak... Uważam, że góry to świetny pomysł ;] Przynajmniej są bliżej niż morze :D:D
illy Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 co bylo w 2007? edit: aha, morze. kto byl nad morzem w zeszlym roku? z tego co pamietam byla wroc-ekipa w 2006
piksar Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 a Zakopane organizowałem w tym rou, chetnych było niewielu
Levus Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 Pewnie trzeba będzie organizować na zasadzie dyktatury. Zlot tu i tu, kto chce niech przyjeżdza, cześć.
!Ewert Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 No to morze pojedziemy nad może chyba że ktoś nie morze..;D
SWRSC Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 a jak inaczej? W przypadku glosowania ze względu na duży rozsiew userów po Polsce będzie tyle propozycji ile głosujących.
Ardeni Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 HEHE Piksar pozamiatał ;P góry są fajniusie, ale troszke się popluskać nie zaszkodzi ;P
!Ewert Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 a czemu? Ty już zostałeś burmistrzem miasteczka maxowego...
SWRSC Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 dobra ja wybieram - nie macie nic do gadania heh dobre xd :D
chudy Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 piksar wrocław wybierz wrocław!! :P ja mam górke koło swojego mieszkania...na browarka w plenerze jak znalazł :P
piksar Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 jako burmistrz zarządzam ankietę, młody wstawiaj, ja mam za drogiego neta 0,60 EUR per minute - chyba że jak wróce
Shogun 3D Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 GÓRY!!!!!!!!!!!!!!!!! Proponuję dwa terminy, dla wielbicieli północy i południa. Nie ma co się bić, wojna secesyjna się już skończyła. 1
Trybal Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Właśnie... Można zrobić dwie ekipy ;] Chętni na wyjazd nad morze pojadą nad morze ;] A chętni na wyjazd w góry [w tym ja ;] mam tylko nadzieje, że będzie to w czerwcu ^^] pojadą na góry :) I wilk będzie syty, a owca cała :)
Levus Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Szogun repa masz odemnie:D Kto przyjmuje oficjalne zgłoszenia na listy chętnych? Ja+Kiki góry góry góry! Pasujący termin: jeszcze nie wiemy:(
Shogun 3D Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Dziękuję. :) Ja w góry jadę tak czy siak, więc kierunek ustalony. :)
Trybal Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 No ja w gory tez bym pojechał. Najlepiej by było w czerwcu...
Cruzh3r Napisano 9 Maj 2008 Napisano 9 Maj 2008 Mnie wszystko jedno gdzie ajm in, byle by nie na przełomie czerwiec-lipec
illy Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 to jak, ktos chetny na powakacje nad morzem? szukac noclegow? od biedy jesli wrzesien to moge u mnie przechowac znaczna ilosc osob :D tylko karimaty wymagane gdyz mam raptem 2 tapczany
Rekomendowane odpowiedzi