Loki Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Lewandowskiego powinni wykastrować w szatni za ten pseudo faul...
Predator Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 w pipe tego sedziego i zdjecie na sciane i zakaz wjazdu do naszego kraju !!! jak dobrze ze niemam telewizora w tej wynajmowanym mieszkaniu.... chyba bym go zapoznal z trawnikiem .... :D
Gomez Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 zamknijcie watek bo sie bany posypia :E (moj komentarz bez cenzury w opisie na gg)
Mr Pank Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 coś jest KUr...a nie tak ale to pewnie ze mną jest coś nie tak, już sam nie wiem edit: nie Poland tylko Dółland edit: prawie jak The Neverending Story
Predator Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 nie no teraz to juz niezasne :/ poki winny kary nieponiesie kto skoczy na stadion i przestawi tablice swietlna na 1:0 dla polski?!?!
hkropinski Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 haha i sprawiedliwie:) a zobaczycie teraz jak nas chorwaci rozjadą - przypomnijcie sobie co bylo na wembley - przegrywali 2:1 i nie musieli wygrac bo mieli zapewniony awans a jednak wygrali i wyeliminowali anglikow, wiec Panowie i Panie... bez złudzeń proszę:) a z tym sędzią to juz kompletnie nie rozumiem niektorych... przeciez gdyby nie on to zadnej bramki na mistrzostwach bysmy nie zdobyli;p bo padla z metrowego spalonego:] pozdrawiam
CzAk1 Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Sędzia...(...) Sędzia (...)...!!...Kalosz...Cholera! :/
only Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 haha i sprawiedliwie:) a zobaczycie teraz jak nas chorwaci rozjadą - przypomnijcie sobie co bylo na wembley - przegrywali 2:1 i nie musieli wygrac bo mieli zapewniony awans a jednak wygrali i wyeliminowali anglikow, wiec Panowie i Panie... bez złudzeń proszę:) a z tym sędzią to juz kompletnie nie rozumiem niektorych... przeciez gdyby nie on to zadnej bramki na mistrzostwach bysmy nie zdobyli;p bo padla z metrowego spalonego:] pozdrawiam A ty widze ,ze 100% patriota?
hkropinski Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 A ty widze ,ze 100% patriota? tak. i 100% obiektywny
CzAk1 Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 W pidu z takimi sędziami to my nawet okręgowych meczy towarzyskich nie wygramy...oO
tomdv Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 haha i sprawiedliwie:)....... ..........a z tym sędzią to juz kompletnie nie rozumiem niektorych... przeciez gdyby nie on to zadnej bramki na mistrzostwach bysmy nie zdobyli;p bo padla z metrowego spalonego:] pozdrawiam Uczciwie mówiąc sporo w tym racji. Końcówka przykra ale spalony też był.
CzAk1 Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Spalone są cały czas...Niemcy tez mieli spalonego...ale karny to przesada...
tadzio Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 (edytowane) Boniek dobrze powiedzial, ze sedzia szukal momentu zeby oddac karnego austryjakom. sedzia.... eeehhhhhhh....zreszta..... w pale sie to nie miesci.... a tak w ogole, to nie ma teraz mozliwosci "udowodnienia" ze karny byl podyktowany niesprawiedliwie i zmiany decyzji, czy cos??? przeciez jeden austryjak tez szarpal w tym samym momencie naszego!?! Edytowane 12 Czerwiec 2008 przez tadzio
Predator Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Spalone są cały czas...Niemcy tez mieli spalonego...ale karny to przesada... moze ktos mu to w przerwie meczu wypomnial i musial chlopak dopelnic sprawiedliwosci... Czynnik ludzki w ocenie gry to jedna wielka pomylka , juz dawno powinno cos z tym fantem zrobic... Sylwetka sędziego Webba: Howard Webb (asystenci Darren Cann i Mike Mullarkey) kraj: Anglia data urodzenia: 14.07.1971 miejsce urodzenia: Rotherham wzrost/waga: 184/92 sędzia od 1989 sędzia międzynarodowy od 2005 zawód profesjonalny sędzia, policjant języki: angielski inne sporty: tenis hobby: bieganie turnieje: mistrzostwa Europy do lat 21 (2006-Portugalia) mistrzostwa świata do lat 20 (2007-Kanada)
Fr3d3k Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 (edytowane) sedzia ty ****** ****o! (dajcie mi bana, ale zostawcie posta :)) Edytowane 12 Czerwiec 2008 przez chveti
SWRSC Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 adres Predator, potrzebny adres! Fr3d3k - buahahhahaha
Belus Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Fajny tekst jest na pierwszej stronie na WP http://www.wp.pl/ ..."angielski złodziej Howard Webb..." :-):-)
piksar Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Napisano 12 Czerwiec 2008 Ostrzegam ale nie jako moderator tylko osoba prywatna przed braniem udziału w akcji SMS dot rozsylania wiadomości o pomocy w usunięciu sedziego nim wyjedzie z Wiednia. Pewna osoba bywajaca na forum rozsyla taką wiadomosc przez GG. Podpada to pod KK "podżeganie do zabójstwa" - dzisiaj wydawać się może zabawne, przestanie jak zapuka policja
SWRSC Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 to nie ja, ale czuje sie poszkodowany że nie dostałem takiej wiadomości.
Gotham Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 haha i sprawiedliwie:) a zobaczycie teraz jak nas chorwaci rozjadą - przypomnijcie sobie co bylo na wembley - przegrywali 2:1 i nie musieli wygrac bo mieli zapewniony awans a jednak wygrali i wyeliminowali anglikow, wiec Panowie i Panie... bez złudzeń proszę:) a z tym sędzią to juz kompletnie nie rozumiem niektorych... przeciez gdyby nie on to zadnej bramki na mistrzostwach bysmy nie zdobyli;p bo padla z metrowego spalonego:] pozdrawiam Takie tam gdybanie pierdolotne, jakby nie uznał naszej bramki to śmiem twierdzić że i tak byśmy ją strzelili w drugiej połowie, imho aż tak wiele w naszej grze po strzeleniu bramki się nie zmieniło, po wyjściu na drugą połowę, owszem- gdybanie takie jak i twoje. A taką zagrywkę pod koniec nazwać sprawiedliwością nie nazwał bym obiektywizmem... Zresztą nie wiem po co ja w ogóle do ciebie coś piszę... Heh
Predator Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 ja rowniez nie rozsylam i nie otrzymalem owej wiadomosci. Remis jest i bedzie mowi sie trudno i plynie sie dalej :/
Loki Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 no to został nam tylko jeden mecz z opisu Piksara do rozegrania :)
matv Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 nie wiem co powiedzieć po tym zakończeniu... :(
hkropinski Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 jakby nie uznał naszej bramki to śmiem twierdzić że i tak byśmy ją strzelili w drugiej połowie jak juz gdybamy to pogdybam dalej - nie mozesz byc pewny ze ta bramka nie podciela skrzydel austriakom, z tego co kojarze to oni mieli miażdżaca przewage t ojak mozesz powiedziec ze i tak bysmy strzelili gola? chyba nie wnioskując ze statystyki strzalow 7:0 dla A A taką zagrywkę pod koniec nazwać sprawiedliwością nie nazwał bym obiektywizmem... nie byles tam wiec niewiesz co mogl powiedziec lewandowski sedziemu... pewnie swiiata pilkarskiego poza reprezentacją nie dostrzegasz wiec powiem ci tak... kilka lat temu kiedy byly gran derby europy carlos tez nagle obejrzal czerwona kartke, nikt nie wiedzial dlaczego... i dopiero tydzien pozniej okazalo sie ze powiedzial "ty i twoj pomocnik jestescie gó***m". wiec nie mozesz powiedziec ze kartka sie nie nalezala, za to ja spalonego widzialem:] ;*
Mr Pank Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 tan sędzia od razu po tym meczu zrobił sobie operacie twarzy i zmienił nazwisko !/
Loki Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 hehe społeczność wikipedii też protestuje :D http://img118.imageshack.us/img118/4959/screenhr2.png
Mr Pank Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 http://zip.4chan.org/sp/src/1213305976115.jpg
Gotham Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 nie byles tam wiec niewiesz co mogl powiedziec lewandowski sedziemu... pewnie swiiata pilkarskiego poza reprezentacją nie dostrzegasz wiec powiem ci tak... kilka lat temu kiedy byly gran derby europy carlos tez nagle obejrzal czerwona kartke, nikt nie wiedzial dlaczego... i dopiero tydzien pozniej okazalo sie ze powiedzial "ty i twoj pomocnik jestescie gó***m". wiec nie mozesz powiedziec ze kartka sie nie nalezala, za to ja spalonego widzialem:] ;* Heh, po takiej wypowiedzi mogę doradzić tylko jedno: Weź się prześpij, miotasz się (super wtręciki :*), oceniasz (a nie masz ku temu podstaw) i czemu to ma służyć? :) Mój ty miszczuniu :* :D
DaRoZ Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Boniek o "anty"siedzim: w ostaniej minucie Łeb mu nie pracowal :D
voyager Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 (edytowane) Ale sobie bezsensownych postów dzisiaj nabiłem :D http://www.ratetheref.net/ref/view/69/howard-webb Oceniamy sędziego. Obczajcie komentarze Edytowane 12 Czerwiec 2008 przez voyager
hkropinski Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 no Panie Gotham - niewiem czy już się otrząsnales z %% ale chyba nie zdajesz sobie sprawy co piszesz:) nie mam zamiaru sie klucic, ale stwierdzę, ze nic nie oceniam, tylko wyrazam swoje zdanie na temat meczu, sedziego, reprezentacji. skonczmy ;*Mój ty miszczuniu
!Ewert Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Jak by byli dobrzy od pierwszej minuty to karny by nam nic nie zrobił.
Gotham Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 no Panie Gotham - niewiem czy już się otrząsnales z %% ale chyba nie zdajesz sobie sprawy co piszesz:) nie mam zamiaru sie klucic, ale stwierdzę, ze nic nie oceniam, tylko wyrazam swoje zdanie na temat meczu, sedziego, reprezentacji. skonczmy ;*Mój ty miszczuniu Chłopie :), po pierwsze kłÓcić (i to ja mam niby %% ? ;)) a po drugie również wyraziłem tylko swoje zdanie na temat twojej "sprawiedliwości". Do tego mam spore wątpliwości co do twojej obiektywności, nic więcej misiaczku :*.
voyager Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Tomuś masz rację, ale Polak musi mieć na kogo zrzucić winę. Nie ważne, czy to masoni, żydzi, cykliści, czy sędzia kalosz. Ważne, że to nie wina naszego zespołu. Pierwsze 20-30min było tak tragiczny dla naszego zespołu, że cudem nie straciliśmy bramki. Gol Rogera był przełomem i Austriacy ucichli bojąc sie kolejnej kontry. Mówiłem w trakcie meczu, że jak nasi nie łupna drugiej, to w razie zremisowania mielibyśmy niewiele czasu aby nadrobić stratę. No i faktycznie 30 sek nie wystarczyło.
miriam Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Heh, jako że meczy naszej kochanej reprezentacji w swoim życiu naoglądałem się już dość dużo, między innymi i z Bońkiem w tle, będąc zarazem patriotą, ale również fanem "zdrowej" gry, powiem tak: zwycięstwo należało się Austriakom, byli od nas szybsi, mocniejsi i być może bardziej zdopingowani, a nasi piłkarze nie pokazali dosłownie !!! nic !!!, , czego podsumowując ostatnie 2 mistrzostwa świata w sumie można było się spodziewać. Brawo Boruc!! bo gdyby nie on i ręka Boska, było by szybciej po robocie. I reasumując całość wypowiedzi, piłkarska prawda jest taka mecz trwa do póki piłka w grze, już nie jedna drużyna się o tym przekonała, a teraz my doświadczyliśmy tego na własnej skórze. Może za 2 lata w Mistrzostwach Świata, lub za 4 lata w ME 2012, które odbędą się w u nas , w końcu uda nam się wyjść z grupy, prognozy są dobre ;). Czego sobie i Wam życzę.
tomdv Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Prawda jest taka, że w piłę nadal jesteśmy słabi. Takiej Austrii powinniśmy wbić ze 3 gole i nie płakać nad nieuczciwym karnym. Niemcy w meczu z Polakami grali i atakowali do końca mimo prowadzenia 2 bramkami. Nasi chłopcy pod koniec zaczęli człeptać po boisku i czekali na gwizdek. I tak to było.
3grosze Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Jak by byli dobrzy od pierwszej minuty to karny by nam nic nie zrobił. Jakby byli dobrzy od pierwszej minuty to niesłusznie przyznany karny // wg. mnie i wielu osób nagle stał by się słusznie podyktowany ? a abstrahując od tej konkretnej sytuacji póki co oglądałem wszystkie mecze na euro i nie wiem czy przez to, że taki natłok ich jest i w miarę je pamiętam bo są w jednym ciągu, ale oglądając sobie piłkę "w ciągu roku" nie kojarzę tak wielu spalonych podyktowanych niesłusznie i braku spalonego tam gdzie był przy sytuacjach bramkowych więc spychając trochę na inny tor... zastanawiam się/łamię się czy nie powinno się wprowadzić jakichś analiz/podglądów online podczas spotkania
Gotham Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 (edytowane) Nie straciliśmy bramki w pierwszych 20minutach nie dlatego że ich nie uznano- zostały zgodnie z przepisami obronione :). Jakby skończyło się 0:0 -ok :), jakbyśmy przegrali 5:0 (zgodnie z zasadami) ok... Przykro ale nigdy na takie rzeczy nie narzekam, ale..... Nikt mnie nie przekona że ten karny był przejawem sprawiedliwości :D. Edytowane 12 Czerwiec 2008 przez Gotham
miriam Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 :] jak w Kargulach, sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie ;).
maverick sheep Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 witam! tak dla przypomnienia fenomen piłki nożnej to nie statystyka! nie dostaje sie punktów za strzały na bramkę ! po prostu żenująca decyzja sędziego i tyle w temacie. Chciał pomóc gospodarzom to mógł wcześniej podyktować karnego a nie 7 wolnych + karny w ostatnich 10 min .. jak dla mnie po prostu żenada pozdrawiam
hcpiter Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 he dajcie juz na looz bo dzisyaj w barze to masakra byla 2radiowozy i strach bo polacy nie wygrali masakra ale coz zrobic :D
Rekomendowane odpowiedzi