Napisano 19 Czerwiec 200816 l Woda na drugim renderku troszkę dziwnie wygląda (w kwestii modelingu) O, i materiał łódek mógłby być lepszy (coś odbijać :)) A tak, to miód! :) ****
Napisano 19 Czerwiec 200816 l MAX! masz te 5 gwiazdek. Bobby - dajesz cześciej prace na FW niż keray ;D Jakość tylko inna.;)
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Bobby powiesz jak ustawiasz samego skaja? Mi za chiny to nie wychodzi..zawsze jakis kwas..moze dzis wrzuce exteriora dziobanego ostatnio..ale to zawsze z hdr i sunem na przyklad lub directem. Pomóż łysemu:D
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Autor dopiero jak zaladujesz swojego, bo mozesz klamac z tym ze kwas :)
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Bardzo malownicze:) Na pierwszym shocie łódeczki wyglądają jakby stały na wodzie. Na drugim domki trochę sztucznie wyszły. A na trzecim molo bardzo gładkie i czyste, przydały by się jakieś mokre chlapnięcia or something.. Ale rewelka ogólnie! Gratki!
Napisano 19 Czerwiec 200816 l ale to stare chyba jest co? widzialem juz jeden z tych renderow (albo mi sie sniło) niemniej jednak widok z góry miazga! Jak zrobiłeś wode (chodzi o takie fajne zróżnicowanie przy brzegu)
Napisano 27 Czerwiec 200816 l malownicze, fajne, klasa. nie wiem czy ta plaża po lewej z pierwszego rendera powinna mieć taki "glow".. ja to bym dał taką texturkę trawy jakby była koszona kosiarkami, jakiś wzorek może, coś jak kręgi w zbożu...:) pozdrawiam.
Napisano 27 Czerwiec 200816 l nio moze jak zdiecie to nie wyglada ale i tak mi sie podoba :) mi sie wydaje ze najlepsza praca to ta 2 albo 3 tak mi sie wydaje ale i tak fajne kolor i nic nie jest brzydko zrobion jak dla mnie jest bardzo ladnie :) sorki za moj polski
Napisano 27 Czerwiec 200816 l Autor malyboa - siatka loki - axyz sly- piasek mial byc bardzo jasny bo tak jak mowilem - sprowadzany specjalnie:) zbychowaty - sky praktycznie standard w tej scenie pozatym to jest dosyc stare i w vrayu sie sporo zmienilo od tamtego czasu. Edytowane 27 Czerwiec 200816 l przez Bobby_digital
Napisano 3 Lipiec 200816 l Black Mamba napisał: Bobby - dajesz cześciej prace na FW niż keray ;D Jakość tylko inna.;) exacly, :D