Napisano 23 Czerwiec 200816 l Bardzo ładnie, materiał doniczki jakiś dziwny, ale to szczegół i bardzo mi się podoba.
Napisano 23 Czerwiec 200816 l Ładne, tylko podłoga w zbliżeniu trochę dziwna, widać że to tylko tekstura.
Napisano 23 Czerwiec 200816 l Autor Dziekuje wszystkim bardzo:) DraBie kamyczki scaterem zrobione (kilka warstw roznych). pozdrawiam tadzio
Napisano 23 Czerwiec 200816 l Fajne to to i super shaderki na roslinkach, tylko przyczepie sie tych duzych kamykow, te dziury w nich jakos mi tam nie pasuja, jakos tak nienaturalnie, ale moze rzeczywiscie takie sa, mimo wszystko fajna pracka ;)
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Według mnie należy się front. Może dzięki temu więcej osób zacznie robić takie nietypowe i klimatyczne prace. Ładne przedstawienie martwej natury jest ciekawsze i trudniejsze niż kolejne autko w studiu.
Napisano 24 Czerwiec 200816 l bosko poprostu! naprawdę kawał niezłej roboty, a za te dziury w kamykach to już chyba buzi bym dała!
Napisano 25 Czerwiec 200816 l Autor Jeszcze raz dziekuje, bardzo mi milo ze Wam sie podoba :) Loki- DOF w psp (wieksza kontrola, szybciej i "lepszy" efekt wg mnie) Pawelkos- zapewniem Cie za takie istnieja :) Neiraa- trzymam za slowo ;) Pozdrawiam seredecznie tadzio